Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 224

Thread: Achizitii regretate

1. #21 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Sunt plini romanii de regrete

2. #22 SP
    Member carcru's Avatar
    Ce-am regretat,singurul lucru a fost c�nd :
    -Am dat Yoshi's Story & Mario Golf pentru South Park & 1080 Snowboarding ( sau ceva de genul ) pt N64.

�n rest sunt mulţumit de toate achiziţiile pe care le-am făcut,oricum mă simt �mpăcat că nu regret.

3. #23 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Unul dintre cele mai interesante subiecte de pe forum, thumbs up for autarch Raskolnikov1944.
    +1

4. #24 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Dante's Inferno - Un joc ce l-am regratat pana la maduva oaselor, mi s-a parut o prostie totala povestea, ma asteptam la ceva mai interesant (cum naiba sa se giugiuleasca sotia lu ala cu o fantoma care ar fi Lucifer )

Noby Noby Boy - Creca eram beat... deci imi vreau banii inapoi

Assassin's Creed - Al naibii de repetitiv

Dragon Age: Origins - Nu e neaparat un joc prost doar ca din 10 ore care le-am jucat nu m-au atras deloc sa il duc pana la capat

Marvel vs. Capcom 2, Street Fighter II, Street Fighter IV - Stiam ca voi fi foarte slab la fiecare dintre ele, dar imi ziceam de fiecare data hai ma ca de data asta castig si eu 2 meciuri

5. #25 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    mda... foarte bun subiectul threadului @rasko , ma mir ca nu s-a gandit cineva mai repede la asa ceva. eu nu am avut prea multe achizitii pe care sa le regret, de obicei imi cumparam un joc dupa cateva saptamani de la lansare sa vad ce parere au comunitatile de gameri. singurele jocuri pe care le cumparam la lansare erau cele din seria Fifa si cele de care eram sigur ca nu ma vor dezamagi (Kz2, Kz3, Mafia 2, AC:2, U2, Heavy Rain etc ) titlurile pe care o sa le enumar vor fi doar de PS3:

- inFamous: l-am luat dupa un an de zile dupa ce aparuse, nu mi-a placut demo-ul, insa toata lumea il lauda si il ridica in slavi. l-am gasit la o super oferta (pachet inFamou si Batman:AA la doar 120 ron), l-am pus in consola si dupa 30 de minute l-am scos si l-am pus la vanzare
    - battlefield bad company: aici s-ar putea sa fi fost eu de vina. eu l-am cumparat foarte tarziu, dupa mai bine de 2 ani si l-am incercat doar jumatate de ora, dar nu m-a impresionat deloc (incepand cu grafica, nu stiu, chiar nu mi-a placut de nicio culoare ). poate daca l-as fi cumparat mai repede, cand MP era la putere si ii dedicam mai mult timp jocului, probabil nu s-ar fi regasit pe aceasta lista
    - seria resistance: dupa ce l-am cumparat pe primul am jucat ca nu voi cumpara R2, dar ca de obicei "R2 is the s*it, daca nu ai R2 ai degeaba consola bla bla.." asa ca l-am achizitionat si pe cel de-al doilea joc din serie not my type...
    - prince of persia (2008): ador aceasta franciza ("The Sands of Time", "Warrior Within" si "The Two Thrones" x) dar din pacate jocul aceasta a fost una dintre cele mai mari dezamagiri ale mele

doar de acestea mi-am adus aminte deocamdata, cel mai probabil o sa revin cu un update

6. #26 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Wow, avand in vedere ce jocuri sunt trecute aici, inteleg ca am eu o toleranta mai mare...
    Cele din postul meu inseamna ca v-ar fi facut sa dati foc la consola...)

7. #27 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Posibil. Sa fiu sincer nici pe mine nu m-a impresionat inFamous la inceput, dar cu cat am inceput sa evoluez mi s-a parut tot mai bun.
    Eu personal nu am fost dezamagit de ce am luat pana acuma, dar asta si pentru ca m-am axat doar pe jocurile care nu ma prea puteau dezamagi din niciun punct de vedere, cum ar fi Uncharted sau FIFA 10 (unii il considera aproape nejucabil din cauza bug-urilor si exploiturilor, lucrul asta intamplandu-se si-n 11, dar chestia e ca pana sa ma vad jucand FIFA 10 pe PS3 eu trebuia sa ma multumesc cu un "alt" FIFA, sau cu PES 10 care insa nu a rupt gura targului).

Quote Originally Posted by boga View Post
    Killzone 3 - o tentativa de joc
    Chiar ca, nu inteleg de ce SONY cere bani pe asa ceva. Pai ar trebui sa-mi DEA bani ca joc asemenea mizerie .....

NOT !

P.S. Bun thread !

8. #28 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Two Worlds 2 (poveste stupida, bug-uri foarte multe)
    Ninja Gaiden Sigma (jucat 1-2 ore si gata, nu am rezistat mai mult)
    Rockband 1, 2 (ambele sunt penibile)
    Gothic 2 (nu am avut rabdare)
    GTA 4 (nu este genul meu de joc)
    Need for speed Shift (control prost)
    Magna Carta 2 (grafica obosita, gameplay stupid, bug-uri)

9. #29 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Street Fighter 4(aici mai mult am fost nervos deoarece eram un absolut NUB la joc si nu din alte motive , calitatea prezenta fiind indiscutabila)
    Idem

Si cam atat..
    Nici Tekken n-am jucat prea mult, din cauza ca luptele online se intrerup tot timpul. Pe asta nu-l regret, oricum il voiam pentru colectie.

In general fighting games nu ma tin prea mult, nu sunt genul care invata zeci de combo-uri, iar cand dau peste unul care face acelasi 10-move-combo over and over mi se duce tot cheful. Sper sa nu fie cazul cu noul Mortal Kombat.

10. #30 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Vad ca multa lume se plange de multiplayer la SF4. Intr-adevar si eu sunt noob la acel joc, dar daca insisti, pana la urma vei avea parte si de victorii. Garantat.

11. #31 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    O achizite pe care o regret e InFamous,dar si Medal of Honor 2010!

Imi pare rau ca am dat bani pe ele,ar mai fi si Kane and Lynch Dog Day's

12. #32 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Infamous
    Alan Wake
    The Prince Of Persia: The Forgotten Sands
    Metal Gear Solid 4

13. #33 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Guitar Hero World Tour, joc + chitara. Credeam ca pot sa fiu Kurt Cobain dar m-am inselat amarnic.
    Era sa uit cruntele dezamagiri: kinect + ps move.
    Sa vezi acum certuri pe subiectul asta care s-a deschis dar mi se pare o idee buna ca mai aflam si noi gusturile ciudate sau mai putin ciudate ale gamerilor plus ca trolling-ul acum va fi depistat mai usor.

14. #34 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Seria GH cand mai bine ma orientam spre RB.
    Si GTrologue

15. #35 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Army of Two 40th Day - concept cu potential enorm, dar implementat prost/lenes/pe fuga. Prima parte macar era ceva nou pe piata cand a aparut, la partea a doua macar grafica si sunetul daca le imbunatateau. Iar customizarea armelor din 40th Day mi se pare o gluma proasta, pur si simplu iei teava de la o arma si o pui la alta arma, uau

Viking - potential mult, implementare pe fuga, univers saracacios. Singura lui scuza e ca a fost lansat in 2007

FEAR2 - mult mult sub ce a oferit FEAR1, din toate punctele de vedere.

God of War 3 - pentru ca extra contentul cu "making of" aproape ca depasea ca durata jocul in sine. Rejucabilitate zero, in conditiile in care nu ma atrage sa reiau ceva doar ca sa vad cum e pe alt nivel de dificultate (si-n rest totul neschimbat).

16. #36 SP
    Member iUser's Avatar
    Final Fantasy XIII- Vad ca e "celebru" in acest thread... O prostie de joc.

17. #37 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Dante's Inferno....

18. #38 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Metal Gear Solid 4
    Nu credeam ca poate fi cineva dezamagit de acest joc. Poate doar daca nu ai mai jucat nici un MGS.

Ontopic: GTA4 - regret un pic ca l-am luat pentru ca mi se pare foarte plictisitor si are un control praf.

19. #39 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Ontopic: GTA4 - regret un pic ca l-am luat pentru ca mi se pare foarte plictisitor si are un control praf.
    +1
    Am uitat de el, same for me.

20. #40 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    GoW3 regretat? Asta chiar n-am mai auzit-o.
    Si da, si eu am uitat de GTA4 . So, + inca 1u'

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast