Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 139

Thread: Need For Speed: The Run

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Cu Shift clar nu are nici o treaba. Sper sa fie cel putin la fel de bun ca Hot Pursuit. In rest, chiar nu ma intereseaza ce si de unde imprumuta.

2. #22 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    storyline ?
    Ultima oara cand au facut asta(NFS Undercover) n-a fost prea bine..
    la carbon mi sa parut bunicel chiar daca pe final dupa ce il bati pe final boss tipa aia nici macar nu te saruta...nu on-screen cel putin

3. #23 SP
    Member zempty's Avatar
    Ideea mi se pare buna doar sa faca campania interesanta si multiplayerul Addictive

Edit : Pe gameshop jocul este bagat la categoria de simulatoare , din trailer nu prea pare sim.

4. #24 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Need for Speed: The Run box art
    Attached Images Attached Images therun-packshot-430x600.jpg

5. #25 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

6. #26 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    O sa arate bine:
    SystemLink Multi | Need For Speed: The Run will use Frostbite 2

---------- Post added 01-05-2011 at 10:32 AM ----------

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Daca nu-i facut de Criterion nu ma intereseaza deloc, notin', nada senor Paco.
    Realizezi ca poate sa fie un joc mai bun decat Hot Pursuit Conceptul e chiar misto.

7. #27 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Need for Speed: The Run box art
    poza arata bine insa titlul ala "THE RUN " e asa sec

8. #28 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Atunci c�nd �l vei avea �n consolă cu siguranță te va deranja �n continuare titlul jocului și vei avea suficiente momente �n care vei ieși �n decor deoarece te va măcina teribil ideea "The Run".

9. #29 SP
    Junior Member dx10's Avatar
    Nfs the run e facut de black box care avea grija de nfs world online(care acum e lasat in paragina).
    Asa ca nu ma astept la ceva bun sau inovator, posibil sa fie mai urat ca undercover

10. #30 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    Need For Speed: The Run features 'out-of-car sequences' | N4G

For the first time in Need For Speed's history, Need For Speed: The Run will let the player get out of the car, GamerZines can reveal.

11. #31 SP
    Manager paul's Avatar

12. #32 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Degeaba poti iesi din masina, daca e doar pt quick time events-uri. Destul de patetic si prost realizat. Iar la grafica, e mult prea slab, sincer.

Ca si concept si idee, pare interesant, dar ca realizare e prea slab. Nu are ce cauta NFS in titlu. Puteau face un nou IP cu chestia asta.

13. #33 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Hmm, gameplay pe PS3... Engine asemanator cu primul Underground... Mi se pare mie sau era cam sacadat totul ?

14. #34 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Toate ideile astea cu sacadarile... cred ca aveti prea mare incredere in stream-urile voastre. Eu nu mi-am dat seama, dar vezi ca a pus paul mai sus filmul de pe YT. De curiozitate... e la fel?

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Eu nu mi-am dat seama, dar vezi ca a pus paul mai sus filmul de pe YT. De curiozitate... e la fel?
    Pai la ala am zis ca sacadeaza. N-as crede ca e de la "stream", ala e cacheuit. Si calculatorul e destul de puternic sa-l redeaza fara probleme... Acum depinde de fiecare, dar mie mi se pare ca sacadeaza la greu.

16. #36 SP
    Member LeGenD's Avatar
    scapa si tu de calculatorul tau super puternic cu 3dfx, renunta la dial-up, trage un pui de somn ca esti mult prea obosit, si dupa totul o sa decurga ok.....

17. #37 SP
    Quote Originally Posted by LeGenD View Post
    scapa si tu de calculatorul tau super puternic cu 3dfx, renunta la dial-up, trage un pui de somn ca esti mult prea obosit, si dupa totul o sa decurga ok.....
    Eu nu cred ca te-am jignit, las-o mai moale cu misto-urile astea ieftine ca nu ne cunoastem asa bine. OK ?
    Sa zicem ca as avea dialup. E irelevant, din moment ce video-ul este "cache-uit" inainte (scuzati expresia).
    Am zis clar ca mie mi se pare ca sacadeaza, masina se misca cam aiurea, nu vad trecere fluida intre frame-uri. Poate fi de la cum e filmat si codat filmuletul, dar eu zic ca e din cauza jocului neoptimizat si e o problema de frame rate in joc.

18. #38 SP
    Member LeGenD's Avatar
    totul este irelevant....si postul tau si eu....tot omule....tot....hai nb

19. #39 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Cum sa faci Bugatti Veyron exclusiv pentru PS3? Astia sunt cretini

20. #40 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Arata cum arata, dar e Frostbite 2 (wow!). Se mai mira cineva de ce inca nu am vazut cum arata BF3 pe console?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast