Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 139

Thread: Need For Speed: The Run

1. #61 SP
    Member Dasani's Avatar

2. #62 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar

3. #63 SP
    Member StarKiller's Avatar
    M-i se pare dragut noul concept.Dar sincer asta nu se mai cheama NFS....

4. #64 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by StarKiller View Post
    Sincer m-i se pare dragut noul concept.Dar sincer asta nu se mai cheama NFS....
    Da sincer, nici mie sincer...

5. #65 SP
    Member StarKiller's Avatar
    Am editat postul acum

6. #66 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Destul de interesant ca si concept, pacat ca, din ce am inteles din video, orice actiune are nevoie de un QTE. Sper totusi ca acest concept sa fie sustinut si de o poveste macar decenta.

7. #67 SP
    Junior Member sebah_fit's Avatar
    sincer mie imi place ideea de a avea un personaj in poveste..sincer e chiar frumos e gen un most wanted cu elicoptere care si trag dupa tine in timp ce joci,..si sincer va fi mult mai placut decat stift 1 si 2.asta e parerea mea sincer

8. #68 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by sebah_fit View Post
    sincer mie imi place ideea de a avea un personaj in poveste..sincer e chiar frumos e gen un most wanted cu elicoptere care si trag dupa tine in timp ce joci,..si sincer va fi mult mai placut decat stift 1 si 2.asta e parerea mea sincer
    Ma bucur ca esti sincer, de 4 ori ai folosit cuvantul asta intr-un post de un rand jumate. Dar eu vreau NFS, nu GTA, da-o naibii de treaba.

9. #69 SP
    Quote Originally Posted by sebah_fit View Post
    Esti prea sincer, ma'ntelegi ?

10. #70 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    1. Nu-mi place drift-ul (as fi preferat ceva gen Hot Pursuit)
    2. FTW! Vorba lui RaverX: Asta e GTA nu mai e NFS.

11. #71 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Poate fi si call of duty, eu vreau sa fie fun.

12. #72 SP
    Junior Member sebah_fit's Avatar
    da normal ca te inteleg...dar am vazut ca asa era tema SINCER si am zis ca sa fiu si eu sincer

13. #73 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar

14. #74 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Nu mai halesc de mult harneala asta pe care mi'o pune EA-u' pe tava inainte de lansarea oricarui NFS. E vechea reteta: trailer'e naucitoare incarcate de piste enorme si masini senzationale care gonesc turbate. Surpriza apare in momentu' in care cumpar jocu'.

Dupa 2005,seria asta a luat'o in jos rau de tot. Si jocul care confirma cel mai bine ce spun e predecesoru' : Shift 2. Dupa ce l'am achizitionat si jucat,mi'am promis ca niciodata nu voi mai da bani pe un Need For Speed.

15. #75 SP
    Member mof990's Avatar

Pot sa ca arata binisor din acest video , insa atat la battlefield 3 cat si la NFS The Run grafica e cam prea deschisa cu noul engine.

16. #76 SP
    Quote Originally Posted by mof990 View Post

Eu zic ca arata binisor din acest video.
    Ma enerveaza cum se apropie camera cand masina nu e la viteza foarte mare...

17. #77 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    Nu mai halesc de mult harneala asta pe care mi'o pune EA-u' pe tava inainte de lansarea oricarui NFS. E vechea reteta: trailer'e naucitoare incarcate de piste enorme si masini senzationale care gonesc turbate. Surpriza apare in momentu' in care cumpar jocu'.

Dupa 2005,seria asta a luat'o in jos rau de tot. Si jocul care confirma cel mai bine ce spun e predecesoru' : Shift 2. Dupa ce l'am achizitionat si jucat,mi'am promis ca niciodata nu voi mai da bani pe un Need For Speed.
    Shift 2 a fost cu adevarat praf, dar nu poti sa spui ca si Hot Pursuit de anul trecut este un joc prost. Mi se pare cel mai bun NFS din ultimii ani.

18. #78 SP
    Member mof990's Avatar
    Hot Pursuit a fost facut de Criterion , acesta v-a fi facut de Black Box adica cei ce au facut Undercover care este "unul din cele mai bune NFS ever".

19. #79 SP
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Shift 2 a fost cu adevarat praf, dar nu poti sa spui ca si Hot Pursuit de anul trecut este un joc prost. Mi se pare cel mai bun NFS din ultimii ani.
    Insa Shift 1 a fost destul de bun.
    Mie unul mi-a placut foarte mult pana si Pro Street, dar gusturile nu se discuta.

20. #80 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Stiu cine, ce a facut. Dar din ce se vede in filmuletele de pana acum, jocul seamana destul de mult (la partea de driving, ca doar la ea ma refer restul elementelor nu au ce cauta intr-un joc NFS) cu Hot Pursuit. Atat controlu cat si fizica masinilor par foartea asemanatoare. Si grafic, pot spune ca-mi place. Tinde spre texturi si iluminare fotorealiste si nu ma deranjeaza faptul ca este "putin" mai "deschis".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast