Mie unu imi place, seamana cu HP intrun fel. Precum zicea razvanrazy au scos drifturile si controlul e putin mai nasol dar grafica mi se pare ok. Nivelul din munti cu zapada este chiar fain.
Mie unu imi place, seamana cu HP intrun fel. Precum zicea razvanrazy au scos drifturile si controlul e putin mai nasol dar grafica mi se pare ok. Nivelul din munti cu zapada este chiar fain.
E clar , precomanda anulata .
Grafic arata binisor , gameplay mai prost , dar camera e "urata tare". Te doare capul
Numai mie mi se pare ca rezolutia e teribil DE PROASTA! se vede pixela pe 360 in ultimul hal...
Nici nu ma gandeam ca o sa iasa ceva bun, iar "review-ul" de mai sus ii face mai mult un deserviciu jocului.![]()
Ce review? Calm down people, e doar un video cu un simplu om cu un vocabular... comun sa zicem care joaca demo. Nothing out of the ordinary imo.
Mai sunt o tona ca el, mai repede m-as mira la un "review" facut ca lumea decat la unul ca asta.
Erm, care e problema? E nfs, arata bine, pare in stilul hp, deci fun, deci merita incercat.
Si cum sa zici ca se vede la rezolutie mica, pai nu e normal? Da macar pe 720p ca sa-ti faci o minima idee de cum arata jocul (minima, omu' filmeaza cu o camera tv-ul). Daca arata mai bine ca hp, si o sa arate, e perfect.
Mai oameni buni am luat-o razna... poate cineva sa confirme daca cumva mi se pare doar mie dar se controleaza mai bine pe xbox ( nu faceti flame-uri) am acasa ambele console, dar dupa downloadul demo-ului de pe PSN si testam ambele curse cu ambele masini ( LAmborghini si 2012 Porsche 911 Carrera Turbo ) am avut si eu senzatia de gamplay de carton si l-am downloadat si pe Xbox dar aici pare controlul mult mai bun.
PS - pentru toata lumea : in 720p se vede la fel pe ambele console ( folosesc acelasi cablu HDMI Sony pe care il mut dintr-o cosnsola in alta).
Epic trailer for an epic game, mie mi-a placut demo-ul enorm si daca vad si niste review-uri de cel putin 8 - instant buy.
Am jucat si eu azi demo-ul pe xbox 360. Fainut, dar... nu stiu cum sa zic... mai bine ii ziceau NFS HP2, mie imi pare a fi exact acelasi engine, aceeasi grafica, acelasi stil.
Eu am avut HP pana acum 2 zile cand l'am vandut si astept sa imi iau the Run. Demo a fost ok asa cu a zis si RaverX mai sus ( " mai bine ii ziceau NFS HP2 " ) si tocmai de aceea vreau sa il cumpar ca mi'a placut mult HP.
+ QTE e ceva nou pt. nfs si cred ca o sa fie ceva impresionant dar mai sunt 3 saptamani pana apare si astept niste reviews.
Bookmarks