Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 139

Thread: Need For Speed: The Run

1. #101 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Mie unu imi place, seamana cu HP intrun fel. Precum zicea razvanrazy au scos drifturile si controlul e putin mai nasol dar grafica mi se pare ok. Nivelul din munti cu zapada este chiar fain.

2. #102 SP
    Member s0whaT's Avatar
    E clar , precomanda anulata .
    Grafic arata binisor , gameplay mai prost , dar camera e "urata tare". Te doare capul

3. #103 SP
    Member Venom911's Avatar
    ....

4. #104 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Snake911 Zimi ca nu tu esti cel care a facut video ul !

5. #105 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    "Mama" esti "nebun". Ce "marfa". Foarte bine comentat. Bine ca nu l-am ratat.

6. #106 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake911 View Post
    ....
    Ma scuzati, dar ce c...t este asta?

7. #107 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    Numai mie mi se pare ca rezolutia e teribil DE PROASTA! se vede pixela pe 360 in ultimul hal...

8. #108 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Nici nu ma gandeam ca o sa iasa ceva bun, iar "review-ul" de mai sus ii face mai mult un deserviciu jocului.

9. #109 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ce review? Calm down people, e doar un video cu un simplu om cu un vocabular... comun sa zicem care joaca demo. Nothing out of the ordinary imo.

10. #110 SP
    Member Venom911's Avatar
    Quote Originally Posted by it.addi View Post
    Snake911 Zimi ca nu tu esti cel care a facut video ul !
    Nu . Nu sunt eu, eu nici macar nu uploadez pe YT.

11. #111 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Ce review? Calm down people, e doar un video cu un simplu om cu un vocabular... comun sa zicem care joaca demo. Nothing out of the ordinary imo.

Ghilimelele de ce crezi ca sunt acolo? Nu a sarit nimeni sa dea cu rosii, dar cand uploadezi video-uri de genul esti expus la anumite comentarii. Mai ales cand ai 5 cuvinte in vocabular.

12. #112 SP
    Mai sunt o tona ca el, mai repede m-as mira la un "review" facut ca lumea decat la unul ca asta.

13. #113 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Probabil ca tipul ala nu a mai jucat NFS in viata lui...cine stie?

14. #114 SP
    Member viezure's Avatar
    Erm, care e problema? E nfs, arata bine, pare in stilul hp, deci fun, deci merita incercat.

Si cum sa zici ca se vede la rezolutie mica, pai nu e normal? Da macar pe 720p ca sa-ti faci o minima idee de cum arata jocul (minima, omu' filmeaza cu o camera tv-ul). Daca arata mai bine ca hp, si o sa arate, e perfect.

15. #115 SP
    Member Venom911's Avatar
    Ce valva am starnit cu video-ul.

16. #116 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Mai oameni buni am luat-o razna... poate cineva sa confirme daca cumva mi se pare doar mie dar se controleaza mai bine pe xbox ( nu faceti flame-uri) am acasa ambele console, dar dupa downloadul demo-ului de pe PSN si testam ambele curse cu ambele masini ( LAmborghini si 2012 Porsche 911 Carrera Turbo ) am avut si eu senzatia de gamplay de carton si l-am downloadat si pe Xbox dar aici pare controlul mult mai bun.

PS - pentru toata lumea : in 720p se vede la fel pe ambele console ( folosesc acelasi cablu HDMI Sony pe care il mut dintr-o cosnsola in alta).

17. #117 SP
    Prophet of the Void IlieRazvan's Avatar

18. #118 SP
    Epic trailer for an epic game, mie mi-a placut demo-ul enorm si daca vad si niste review-uri de cel putin 8 - instant buy.

19. #119 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Am jucat si eu azi demo-ul pe xbox 360. Fainut, dar... nu stiu cum sa zic... mai bine ii ziceau NFS HP2, mie imi pare a fi exact acelasi engine, aceeasi grafica, acelasi stil.

20. #120 SP
    Junior Member weezyfbaby's Avatar
    Eu am avut HP pana acum 2 zile cand l'am vandut si astept sa imi iau the Run. Demo a fost ok asa cu a zis si RaverX mai sus ( " mai bine ii ziceau NFS HP2 " ) si tocmai de aceea vreau sa il cumpar ca mi'a placut mult HP.
    + QTE e ceva nou pt. nfs si cred ca o sa fie ceva impresionant dar mai sunt 3 saptamani pana apare si astept niste reviews.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast