Uite Monky
Eu is dezamagit in privinta faptului ca nu am vazut nimic nou, o surpriza ceva...nimic. In rest da, toate jocurile care stiam ca sunt bune asa au si fost, imi pare bine ca nu m-au dezamagit cu nici unul. Putin surprins de BF3 la sunet...am ramas
, grafica m-a impresionat si ea dar era de PC asa ca ramane de vazut acolo.
Puteau si ei sa arate un Last Guardian gameplay sau un Beyond Good & Evil 2, ceva care sa ma surprinda...in schimb...pauza.
Per total Sony a stat cel mai bine pana acum, f multe exclusivitati din partea lor,chiar daca nu toate asa bune, oricum au arata cel mai mult content. Ma astept la ceva calumea de la Nintendo, deabea astept sa vad ce poate consola noua si ce jocuri au pt ea, sper sa nu fie numai Mario si Zelda iar
For me U3, ME3 si BF3 sunt best of the show pana acum![]()
Eu unul am ramas placut impresionat de noul TR si abia astept sa pun mana pe el. Ma bucur mult ca s-au indreptat spre Uncharted si au renuntat la Pamela Anderson wannabe look. Dar pana in 2012 mai e ceva de asteptat. Nu am inteles care este treaba cu GOW - le fac hd pentru psn?
Am fost putin dezamagit. La Microsoft au fost tot cu Kinect, in afara de Halo Combat Evolved in HD nu cred ca e vreun titlu pe care sa il astept cu nerabdare. Nici macar Halo 4 care din cate am vazut nu va mai fi facut de Bungie.
Playstation nu m-a impresionat cu mare lucru. Vita suna bine si pretul e foarte bun. Noi ziceam toti acum cateva luni ca va fi 500-600$ si acum aflam ca va fi doar 300 cel cu 3G. Vita chiar mi-a placut, dar nu m-a impresionat.
Pentru cine e mai documentat, Bungie are treaba cu Halo 4 sau doar Microsoft Studios?
Cam slabut, in afara de cateva lucruri interesante (Vita PSP-ista, Uncharted 3, Far Cry 3 si BF3) nu am vazut prea multe lucruri interesante, doar vorbe de marketing cu care producatorii isi lauda marfa cat pot ei de bine. Ma intreb cat o sa se laude cand o sa anunte noul Xbox/PS, cred ca o sa se umple site-urile de interviuri si poze ...
Legat de pretul NGP:: rulez:
:r ulez:
A si cum era de asteptat, baietii de la Activision au stiut cum sa conceapa al 4-lea patch pentru Modern Warfare: fara sa vina mai cu nimic nou, in afara de deja celebrele laude, cum am mai spus mai sus, "This is the best COD ever" .... "FIFA, the next-geneneration of football games" (cand el era de vreo 3 ani) s.a.m.d., au schimbat environment-ul si conceptul misiunilor astfel incat sa para un pic mai diferite de ce am vazut pana acum, sa nu se asemene asa de mult cu titlurile precedente.
In schimb tot respectul pentru DICE:
Nintendo o baga iar pe aia cu "we seem to have some interference" cand le-o crapa jucaria din nou
Mi s-a parut amuzanta conferinta Ubisoft,au insistat ei sa aduca majoritatea francezi care vorbeau engleza putin mai bine ca mine...mai ales cucoanele alea doua au fost de /facepalm.
Ai vreun link ? Sunt chiar curios.
A, uitasem de Revelations. Desi nici el nu pare sa aduca prea multe "chestii" noi macar Ubi are un potential mai mare cand vine vorba de dezvoltarea environmentului si a povestii, tocmai de aceea astept cu interes AC-ul nou. Pacat ca n-au facut nimic pe parte de combat, iar se bat 2 si alti 5 stau spectatori.
Sa vedem ce face Nintendo. Va dati seama ce "wild" are lua-o lume, sa anunte Wii 2 si sa fie intr-adevar cu macar 50% peste consolele actuale ? Asta ar insemna ca ar putea face fata si versiunii PC a BF3.
Pff, sunt asa de multe chestii ca n-am timp sa le acopar pe toate: Lara arata in sfarsit natural, mult le-a luat dar in sfarsit pare foarte credibila.
Uncharted 3 cu tate, supeeer.
Apropo, Golden Abyss vine si pe PS3 sau va fi Vita exclusive ?![]()
N-am mai gasit nicaieri postat, so here goesPentru cei care nu au putut urmari aseara:
Sony E3, Sony E3 2011 - GameSpot.com
Pe mine m-a cam facut interesat Dust ala. Mai mult pentru acea "legatura" cu EVE. Tata joaca EVE de vreo 5-6 ani si ar fi frumos sa putem interactiona intr-un fel, el pe PC pe partea de MMO si eu pe PS3 cu FPS-ul (el oricum uraste tot ce tine de combinatia shooter+controller)
Cum s-a mai spus , nimic deosebit in afara de ce stiam , doar ni s-au confirmat niste zvonuri!Despre Sony ... nimic nou cu o mare dezamagire pentru cei care sperau sa auda ceva despre PS4! Eu sincer sunt fericit ca nu au anuntat nimic despre PS4! Din nefericire am avut prea multe asteptari si , ne-a lasat cu ochii in Soare (pe mine cel putin). E... nu a fost un esec total, avand in vedere ca Sony a anuntat Vita si Microsoft un nou Halo!
Una peste alta pana acum este bine!![]()
A fost cea mai buna conferinta pana acum cea de la Sony. Pretul PSVe ok si pentru inceput au fost anuntate titluri promitatoare (sunt curios cum va fi BioShock
).
E3, unde e Gears of War: Exile si GTA V ?
Conferinta Nintendo incepe la ora 19:00.
IGN E3 2011Live Show Schedule - Voodoo Extreme
cum calculez la ce ora vor fi pentru Romania, diferitele event-uri? (ma intereseaza Twisted metal, Dark souls, skyrim si acele secret games
- Monday, June 6th
- Microsoft Press Conference | 9:30am
- Electronic Arts Press Conference | 12:30pm
- Ubisoft Press Conference | 2:20pm
- Sony Press Conference | 5:00pm
Tuesday, June 7th- Nintendo Press Conference | 9:00am
- Mass Effect 3 | 1:00pm
- Battlefield 3 | 1:30pm
- Batman: Arkham City | 2:00pm
- Resistance 3 | 3:00pm
- Starhawk | 3:20pm
- Twisted Metal | 3:40pm
- Super Secret Sony Game | 4:00pm
- Journey | 4:20pm
- Uncharted 3: Drake's Deception | 4:40pm
- Gears of War 3 (Campaign) | 5:00pm
- Super Secret Game #1 | 5:20pm
- Super Secret Remake | 5:40pm
- Super Secret Game #2 | 6:00pm
- Modern Warfare 3 | 6:30pm
Wednesday, June 8th- Spider-Man: Edge of Time | 11:00am
- Dead Island | 11:20am
- Gears of War 3 (Horde Mode) | 11:40am
- Rage | Noon
- Prey 2 | 12:20pm
- The Elder Scrolls V: Skyrim | 12:40pm
- Saints Row III | 1:00pm
- Lord of the Rings: War in the North | 1:30pm
- Ninja Gaiden III | 2:00pm
- The Darkness II | 3:00pm
- Street Fighter X Tekken | 3:20pm
- Resident Evil: Operation Raccoon City | 3:40pm
- Super Secret Sequel #1 | 4:00pm
- Super Secret Sequel #2 | 4:20pm
- Super Secret Sequel #3 | 4:40pm
- WWE 12 | 5:20pm
- Super Secret Sequel #4 | 5:40pm
- Prototype 2 | 6:00pm
- BioShock Infinite | 6:30pm
Thursday, June 9th- Star Wars: The Old Republic | 11:00am
- Dark Souls | 11:20am
- Inversion | 11:40am
- Warhammer 40k: Space Marine | Noon
- X-Men: Destiny | 12:20pm
- Kingdoms of Amalur: Reckoning | 12:40pm
- Jurassic Park: The Game | 1:00pm
- Sniper: Ghost Warrior 2 | 1:30pm
- Bastion | 2:20pm
- Assassin's Creed: Revelations | 3:00pm
- Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier | 3:20pm
- Rayman Origins | 3:40pm
- Catherine | 4:20pm
- Need For Speed: The Run | 4:40pm
- SSX | 5:00pm
- Madden 12 | 5:20pm
- FIFA 12 | 5:40pm
...oare ce sa fie?
)
Mai pune 10 ore pentru fiecare event ( ex. Dark Souls : 11:20 am - la noi e 9:20 pm sau 21:20)
By MonkY in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks