Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 24 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast
Results 321 to 340 of 467

Thread: E3 2011

1. #321 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Nici Kevin Butler....

2. #322 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Intr-adevar nici eu nu ma asteptam la atat de multa vorbaraie despre Move. Ma gandeam ca-l vor da un pic la o parte dar se pare ca n-a fost cazul.

Per total ce mi-a placut foarte mult a fost LBP pentru Vita (pentru prima data cand chiar sunt hyped pentru LBP), rpg-ul Ruin si touch controls in Uncharted.
    E clar ca daca Sony stie cum sa-si joace cartile avand si PlayStation Suite alaturi, inlatura orice rival in domeniul gamingului portabil 14+ (14+ as in varsta pentru ca la categoria piticilor nu se bate si nici nu are de ce sa se bata cu Nintendo).

3. #323 SP
    Member quentin_04's Avatar
    Intradevar, si eu ma asteptam la mai mult, dar ma incanta in schimb pachetele care urmeaza sa apara: Resistance 3 + Ps Move (Navigation + Controller) + Ps Eye+ Sharpshooter = $150 , Resistance 3 + TV 3d + ochelari 3d = $500 , Exclusvitatile care vin cu unele jocuri PS3 - Bioshock Infinite + Bioshock, Battlefield 3 + Battlefield 1943, Saints Row 3 cu multiplayer, si nu mai zic de PS Vita la $300, pret mult mai mic decat m-am asteptat.
    PS: Kobe Bryant, respect, foarte amuzant omu si foarte tare si NBA 2k12. Au gandit bine cei de la 2K cand l-au adus pe scena.

4. #324 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    aia cu NBA-ul a fost penala daca ma intrebi pe mine . Pe langa ca tipul manca bataie, simpla idee de NBA cu Move ma face sa ma gandesc la un mega fail sau la un feature inutil. Poate dupa asta toate jocuri EA sports vor fi move compatible (fifa, madden, nhl etc)

5. #325 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Sa stii ca pt mine ala a fost highlight'ul serii (diminetii la noi) Kobe Bryant pe scena, dar macar nu facea actorie ca la M$. Acolo la Sesame Street, tatal sarea iar animalul deja trecuse la urmatoarea miscare, scarpinatul. I'a luat tatalui un interval de vreo 10 minute sa se conformeze si el

6. #326 SP
    Member quentin_04's Avatar
    NBA , FIFA, NFL , NHL etc toate sunt penale cu Move, dar am zis ca NBA 2k12 e foarte tare, nu NBA 2k12 cu move.

7. #327 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    ahhhhhh să-mi bag picioarele. nu am rezistat p�nă la sf�rșit la sony. dar ce am văzut mi-a plăcut.

3DTV bundle ? heeell yeah

acum trebuie să văd ce am ratat. Vita ? mmm

8. #328 SP
    Member Mikael's Avatar
    unde as putea sa vad si eu rebroadcastu?

9. #329 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Unde pot să văd conferința SONY? Nu am rezistat să stau p�nă la 3 dimineața.

10. #330 SP
    Member goguxxx's Avatar
    A fost o bucata de 10 ore pana acum 15 min pe Gametrailers,adica tot programul de ieri transmis de Spike tv/gametrailers.com . In acest moment e doar un screen ce te anunta ca e pauza,dar gasesti esentialul(prezentarile efective ale jocurilor,fara blah blah dinainte) pe acolo.

11. #331 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar

12. #332 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Conferintele celor 2 colosi au fost jalnice. Nicio surpriza mare, nimic, nimic!

13. #333 SP
    Member emanuel's Avatar
    sa vedem consola de la nintendo

14. #334 SP
    Member bartonn's Avatar
    Poate sony vor anunta ceva important la GamesCom sau TGS.

15. #335 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Conferintele celor 2 colosi au fost jalnice. Nicio surpriza mare, nimic, nimic!
    Uncharted 3
    God of War: Chains of Olympus si Ghost of Sparta in HD 3D.
    Resistance 3
    Sly Cooper: Thieves in Time
    Dust 514
    PS Vita.

Nimic, nimic ???

Recapitulare, pintre alte lansari sau anuntat noi jocuri din exclusivitatile Uncharted, Resistance, colectia GOW de pe PSP, un nou joc exclusiv si o NOUA CONSOLA si tu zici ca e jalnic !?

Aaa pai cine ii de vina ca pana la aceasta conferinta ne-am imbuibat cu trailere de pe youtube despre toate cele anuntate ca numai daca lansau consola PS3 pe luna ne mai surprindeau cu ceva.

16. #336 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Vorbeam de surprize mari. Daca aflam azi-dimineata, in timpul conferintei, de Uncharted 3 atunci vorbeam de o surpriza mare.
    Puteau sa ne arunce si noua macar niste poze din Agent.

17. #337 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mai bine nu ma uitam la nimic. Mai rau ma agita E3-u' asta, trebuie sa iau niste Xanax imediat. Facand un mic recensamant a ceea ce am vazut pana acum, gandind din perspectiva unui gamer, sunt absolut coplesit. Adica ce naiba mai pot sa imi doresc in plus dupa ce am vazut: Gears of War 3, Uncharted 3, Resistance 3, Battlefield 3, Mass Effect 3, Far Cry 3, Ninja Gaiden 3(voi observati ca toate sunt partea a 3-a? ), Ghost Recon, Assassin's Creed Revelations.... Chiar si al 2-lea demo MW3 mi-a placut(cel in oras cu lupte de strada), va rog nu dati cu bata .
    Eu nu ii inteleg pe cei care se tot plang ca "vai domle dar n-am vazut nimic, vai nu sunt multumit, vai dar a fost ire****bil de slab". La ce va asteptati? A doua venire a lui Mesia? Calitatea a 70% dintre jocurile prezentate pana acum este "over the top" si nu puteam sa imi doresc mai mult.
    Problema cea mai mare pentru mine este ca intr-o perioada de 2 luni se vor lansa 4 jocuri cu un multiplayer extrem de solid: Resistance 3, Gears 3, Uncharted 3 si Battlefield 3. Cum o sa le impart si cum imi voi gasi timp numai Cel de Sus stie...

18. #338 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ce zi plina ma azi cu atatea meditatii si chestii pentru bac... azi ce conferinte mai sunt si de la ce ora?

19. #339 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Problema cea mai mare pentru mine este ca intr-o perioada de 2 luni se vor lansa 4 jocuri cu un multiplayer extrem de solid: Resistance 3, Gears 3, Uncharted 3 si Battlefield 3. Cum o sa le impart si cum imi voi gasi timp numai Cel de Sus stie...
    Pai din ce ai enumerat tu acolo, unul singur merita atentia Da stiu, sunt fanboy

20. #340 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Rasko, tu la ce conferinta ai vazut Ninja Gaiden 3, ca la EA n-a fost, la Ubi n-a fost (evil), la Sony nu, Microsoft nu...

Deci trebuie sa recunosc ca dintre cele 4, Sony pana acum a avut cea mai "plina" prezentare... desi cred ca ar fi trebuit sa tina cu inca 2 ore mai mult ca sa prezinte toate cele (de exp. n-au zis NIMIC de Final Fantasy si Metal Gear, ceea ce e bizar din partea Sony...). Dupa ei EA, Ubi mai incolo si Microsoft pe ultimul loc. Microsoft ar fi putut sa-si numeasca din start conferinta "For kids only". Cu exceptia a 2 titluri si "Trilogia Halo 4" (plus remake Halo), parca eram la Disneyland (hell yeah, au si joc pt. asta). Numai Kinect peste tot... parca ar vrea sa copieze Nintendo...

Apropos de asta, chiar sunt curios ce face Nintendo... Ori o face lata, ori ne lasa cu gura cascata

P.s. Pacat ca n-ati fost si voi Live pe Chat... it was fun

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 24 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 ... LastLast