Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 20 of 24 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast
Results 381 to 400 of 467

Thread: E3 2011

1. #381 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Hahaha LEGO GTA !

2. #382 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    pe pariu ca vor sa-l vanda cu cat ai da pe un xbox360?

3. #383 SP
    Wooah ce de-a jocuri. Dar Metro Last night ? Pe WII ? Ca sa rulezi Metro 2033 pe PC cu totul pe very high iti trebuie un pc foarte bun. Si battlefield 3 pe Wii U ?! Ar fi bine sa aiba grafica mai buna ca Xbox si PS3 pentru ca altfel nu prea o sa aiba vanzari.

4. #384 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    E complet alta consola, nu are nici o treaba cu "vechiul" Wii, sunt curios ce specificatii va avea, clar nu o sa fie ceva high-end, dar daca duce Darksiders 2, Metro si NG3 clar nu e petarda ca Wii

5. #385 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    CE AM RATAT ?

aaaaaaaaa

6. #386 SP
    Member justamodel's Avatar
    Pai..?! Consola nu o arata doar gamepadu..

7. #387 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Ce a fost asta ? Cred ca a fost o gluma. Un mare FAIL !

8. #388 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    guys, fill me up. ce a fost la Nintendo ? ce LEGO GTA ? ce e cu aiureala aia de controller de 3 metri ?

9. #389 SP
    deci astia au vrut sa prezinte o consola noua si ne-au aratat doar controlerul?

pe cuvantul meu de nu a fost cea mai handicapata prezentare.

10. #390 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Poate jocurile precum Darksiders 2 si Metro:Last Light vor arata ca si pe Xbox 360 sau PS3 dar cand Microsoft si Sony isi vor arata urmatoarele console oare va mai face fata la partea grafica sau o sa fie iarasi ultimul la aceasta parte?

11. #391 SP
    Quote Originally Posted by zinodaur View Post
    guys, fill me up. ce a fost la Nintendo ? ce LEGO GTA ? ce e cu aiureala aia de controller de 3 metri ?
    LEGO : CITY Stories, adica GTA : LIBERTY CITY Stories, au aratat un pic de gameplay cu el, si nici eu nu am inteles cei cu controller-ul/consola ? Ca nu au aratat consola, doar maneta... http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html

12. #392 SP
    pr GT e gameplay nou din asasin.

13. #393 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    pr GT e gameplay nou din asasin.
    Pune un link pentru ca nu gasesc nimic.

14. #394 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ranking: 1) Sony 2) Nintendo 3) Microsoft

15. #395 SP
    Quote Originally Posted by dragos_mihaiy View Post
    Pune un link pentru ca nu gasesc nimic.
    streamul live de la GT
    E3 2011 Coverage | GameTrailers.com

next:
    Mass Effect 3 | 23:00pm
    Battlefield 3 | 23:30pm (ora Romaniei)

16. #396 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    100% de acord cu RonanN1.

17. #397 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Ranking: 1) Sony 2) Nintendo 3) Microsoft
    Da, asa stau dupa conferintele astea.

Eu inca nu inteleg ce naiba s-a intamplat la conferinta Nintendo. Am vazut ca va fi o noua consola care va avea un nou controller de dimensiuni egale sau mai mari cu ale unei tablete, cu butoanele pozitionate mult prea aproape de margini etc. Despre consola nimic, de jocuri au zis doar putin. Unele aratau foarte bine, iar altele aratau foarte rau (AvP de exemplu). Mai bine nu tineau conferinta pentru cate informatii au oferit. Bine .. oricum au avut mult mai multe lucruri in plus fata de cei de la Microsoft.

18. #398 SP
    Senior Member muggs's Avatar

19. #399 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    deci astia au vrut sa prezinte o consola noua si ne-au aratat doar controlerul?

pe cuvantul meu de nu a fost cea mai handicapata prezentare.

vezi chestia de sub TV, ala e noul wii u, dar azi au preznetat doar controllerul si cateva jocuri. probabil ca asteapta TGS.. oricum o conferinta destul de penibila.

20. #400 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Au prezentat doar controllerul pentru ca doar controllerul era inovatia. Ce era atat de important de stiut despre consola mai mult decat ca ruleaza HD?

Mie mi-a placut, potentialul este intr-adevar mare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 24 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 ... LastLast