Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 14 of 24 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast
Results 261 to 280 of 467

Thread: E3 2011

1. #261 SP
    Member quentin_04's Avatar
    Intr-un minut conf Ubisoft. Can't wait to see AC Revelations in action

2. #262 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Ce ai vazut la Star Wars de ti s-a parut'' Looking awesome '' ?
    Inafara de un Cinematic refacut dupa unu mai vechi?
    Sunt dezamagit, asteptam un gameplay ceva.. o clasa, abilitati.. SOMETHING IN-GAME.
    Pai mie cinematicul ala mi s-a parut "looking awesome". Fata de altele... n-am zis ca va si fi . Desi avand in vedere ca Bioware trag de sfori, e putin probabil sa iasa o ciorba totala.

3. #263 SP
    Member bartonn's Avatar
    Iar francezu asta)

4. #264 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    IN SF�RȘIT Rayman normal.

m-am săturat de iepuri retardați. this is the good stuff

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------

ce prost e ăsta.

5. #265 SP
    Mr. Caffeine A incercat el sa fie amuzant, dar nimeni din sala nu a ras la nici o gluma de a lui

6. #266 SP
    Member solaru's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Poti sa te opresti la GoW si ME (care intre timp n-a mai ramas exclusiv). Asa.. putem enumera cateva exclusivitati care sa zicem ca au avut succes, dar e incomparabil cu succesul exclusivitatilor Sony.

Oi fi eu detinator Xbox dar daca intr-o discutie in contradictoriu cu un fan Sony se aduce aminte de exclusivitati bag capu in pamant sau incerc sa schimb subiectul Si asta nu e de-acum de dupa conferinta, asa a fost mereu.
    Intotdeauna Sony a avut mai multe exclusivitati...e foarte greu sa schimbi asta, pentru ca nici Sony nu sa cu mainile in san. Dar daca ne gandim mai bine, toate exclusivitatile sunt in mare parte reiteratii, nimeni nu a scos ceva nou, cu adevarat revolutionar in materie de jocuri...

XBOX nu mai este de ceva vreme doar o consola de jocuri, l-au transformat intr-un "Entertainment Media Center" care chiar functioneza minunat acolo unde e facut sa functioneze. se baga multi bani in directia asta - ganditi-va doar cat s-au gandit si cat de greu (emotional vorbind) trebuie sa le fi fost sa integreze YouTube in Xbox Live- nu cred ca aveti idee.

Apoi este partea cu Kinectul - au bagat "vagoane" de bani in promovare, au si vandut pe masura. Ar fi pacat sa se opreasca aici. Ar fi bine ca toate astea sa dea roade, si sunt convins ca asa va fi. Sunt convins ca vor fi si multe esecuri, dar, hei... si pana acum, ca sa iasa un joc extraordinar trebuia sa induram cateva zeci de jocuri mediocre sau slabe.
    Si ca sa fim drepti, nu s-au aruncat cu capul inainte, ci o iau incetisor... integreaza vocea, un pic de miscare...totul se face treptat.
    Sa nu uitam ca pe langa Kinect lucreaza si la integrarea telefoanelor cu WP7 (dupa care sunt innebunit...), ca si mod de a controla sau de a participa la actiune.
    parerea mea este ca in ceea ce priveste Kinectul abia au inceput sa descopere posibilitatile...dar faptul ca tehnologia a avut un asemenea succes ajuta foarte mult la a acapara developeri care sa-l testeze si sa scoata noi si noi aplicatii... ceea ce e foarte bine...cu cati sunt mai multi, cu atat sunt mai multe sanse sa apara idei noi si extraordinare.

sa nu uitam ca anul acesta au cumparat Skype, serviciu pe care il vor integra in Xbox Live. acesta luat impreuna cu kinectul, cu voice recognition, mai departe ...feel free to imagine... si e doar un exemplu.

si mai este ceva foarte important...de anul acesta, Microsoft va suferi o reorganizare majora in materie de marketing - tot ce inseamna Consumer si aici intra xbox, Windows Mobile, hotmail/live, etc toate vor fi reunite sub aceeasi umbrela, cu strategii proprii, cu bugete separate, etc.

Parerea mea este ca Microsoft abia acum incepe sa ce poate si ce stie. Sa speram ca si baietii si fetele de la MS Romania vor fi mai convingatori in anii ce urmeaza si cine stie... poate vom avea si "Cutia X pe viu" sau "in direct" suna mai bine? bleahhhh... tot pe engleza suna cum trebuie...

7. #267 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pur si simplu superb Far Cry 3

8. #268 SP
    Member zNowkid's Avatar
    FarCry 3. Cu siguranta o surpriza .

9. #269 SP
    Far Cry 3 Chiar nu ma asteptam la asta.

10. #270 SP
    haaaaaaaaaaaa ce tare e Brothers in Arms.

11. #271 SP
    Member Wagram's Avatar
    Inglourious Basterds: The Game.

12. #272 SP
    Ce treaba are Brothers in Arms cu Furious 4 ? chiar nu mi-a placut...

13. #273 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    LOL au distrus franciza Brothers in Arms. GG Ubisoft

Team Fortress in WW2. Super interesant

14. #274 SP
    Sper din tot sufletul ca Tin Tin este de XBLA si PSN. Altfel, chiar nu merita.

15. #275 SP
    Cand a inceput traileru si a zis tipu care prezenta Furious 4 am zis ok, poate e interesant. Cand am vazut Brothers in Arms: Furious 4... why?

16. #276 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Prince of Persia, Call of Juarez si acum si Brothers in Arms. Se pare ca asa stie Ubisoft sa respecte o franciza.

17. #277 SP
    dat team work.

---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------

Track-f'ing-Mania.

18. #278 SP
    In loc sa arate din jocul propriu-zis din Revelations, ne arata acelasi film care l-au scos mai devreme...

19. #279 SP
    răbdare, cheesus. a inceput.

20. #280 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    hmm, super grafica.. pe ce platforma o fi?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 24 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 ... LastLast