Intr-un minut conf Ubisoft. Can't wait to see AC Revelations in action![]()
IN SF�RȘIT Rayman normal.
m-am săturat de iepuri retardați. this is the good stuff
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
ce prost e ăsta.
Mr. CaffeineA incercat el sa fie amuzant, dar nimeni din sala nu a ras la nici o gluma de a lui
![]()
Intotdeauna Sony a avut mai multe exclusivitati...e foarte greu sa schimbi asta, pentru ca nici Sony nu sa cu mainile in san. Dar daca ne gandim mai bine, toate exclusivitatile sunt in mare parte reiteratii, nimeni nu a scos ceva nou, cu adevarat revolutionar in materie de jocuri...
XBOX nu mai este de ceva vreme doar o consola de jocuri, l-au transformat intr-un "Entertainment Media Center" care chiar functioneza minunat acolo unde e facut sa functioneze. se baga multi bani in directia asta - ganditi-va doar cat s-au gandit si cat de greu (emotional vorbind) trebuie sa le fi fost sa integreze YouTube in Xbox Live- nu cred ca aveti idee.
Apoi este partea cu Kinectul - au bagat "vagoane" de bani in promovare, au si vandut pe masura. Ar fi pacat sa se opreasca aici. Ar fi bine ca toate astea sa dea roade, si sunt convins ca asa va fi. Sunt convins ca vor fi si multe esecuri, dar, hei... si pana acum, ca sa iasa un joc extraordinar trebuia sa induram cateva zeci de jocuri mediocre sau slabe.
Si ca sa fim drepti, nu s-au aruncat cu capul inainte, ci o iau incetisor... integreaza vocea, un pic de miscare...totul se face treptat.
Sa nu uitam ca pe langa Kinect lucreaza si la integrarea telefoanelor cu WP7 (dupa care sunt innebunit...), ca si mod de a controla sau de a participa la actiune.
parerea mea este ca in ceea ce priveste Kinectul abia au inceput sa descopere posibilitatile...dar faptul ca tehnologia a avut un asemenea succes ajuta foarte mult la a acapara developeri care sa-l testeze si sa scoata noi si noi aplicatii... ceea ce e foarte bine...cu cati sunt mai multi, cu atat sunt mai multe sanse sa apara idei noi si extraordinare.
sa nu uitam ca anul acesta au cumparat Skype, serviciu pe care il vor integra in Xbox Live. acesta luat impreuna cu kinectul, cu voice recognition, mai departe ...feel free to imagine... si e doar un exemplu.
si mai este ceva foarte important...de anul acesta, Microsoft va suferi o reorganizare majora in materie de marketing - tot ce inseamna Consumer si aici intra xbox, Windows Mobile, hotmail/live, etc toate vor fi reunite sub aceeasi umbrela, cu strategii proprii, cu bugete separate, etc.
Parerea mea este ca Microsoft abia acum incepe sa ce poate si ce stie. Sa speram ca si baietii si fetele de la MS Romania vor fi mai convingatori in anii ce urmeaza si cine stie... poate vom avea si "Cutia X pe viu" sau "in direct" suna mai bine? bleahhhh... tot pe engleza suna cum trebuie...
LOL au distrus franciza Brothers in Arms. GG Ubisoft
Team Fortress in WW2. Super interesant![]()
Cand a inceput traileru si a zis tipu care prezenta Furious 4 am zis ok, poate e interesant. Cand am vazut Brothers in Arms: Furious 4...why?
Prince of Persia, Call of Juarez si acum si Brothers in Arms. Se pare ca asa stie Ubisoft sa respecte o franciza.
dat team work.
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
Track-f'ing-Mania.
In loc sa arate din jocul propriu-zis din Revelations, ne arata acelasi film care l-au scos mai devreme...
By MonkY in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks