Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 130

Thread: Pareri pentru achizite lcd tv

1. #21 SP
    Junior Member solary's Avatar
    Monky, nu prea am inteles ce anume ai vrut sa spui dar in nici un caz nu imi "laudam lg-ul" mi-am spus parerea si am lg-ul de vreun an jumate fara nici o problema iar ps3-ul e conectat la el de 6 luni printr-un hdmi si setat la 1080p si la fel nici o problema deci nu vad de ce l-as duce in garantie si mai ales de 3 ori poate sti tu mai multe. si vad ca ai inteles doar ce ai vrut tu asa ca hai sa-ti mai spun ceva, si eu imi caut un al 2 lea lcd pt sufragerie si in nici un caz nu o sa caut doar lg daca imi permite bugetul poate imi iau un samsung seria 6 sau un philips sau un sony si daca nu ma multumesc cele mentionate poate un lg, si nu am inteles la ce definitii sa ma hotarasc? poate am zis eu ceva gresit dar na poate ma lamuresti pana la urma. Stima

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    S-a discutat de multe ori, nu o sa mai repet... sunt cunoscute problemele legate de service-ul LG in Romania. Cazuri in care au fost nevoiti sa se duca de 3-4 ori la garantie cu tv-uri/monitoare LG au tot fost prezentate. De monitoarele lor LCD care in proportie de 90% au sau primesc pixeli morti, iarasi nu mai comentez (la ultima achizitie, din 6 monitoare - 5 aveau pixeli morti). Dar, intrucat exista exceptia care confirma regula... ma opresc aici.

Referitor la definitii, ti-am atras atentia asupra unei greseli, atata tot. Greseala era "hd ready = 1080p", indiferent ce ai pus tu cu plus dupa...

3. #23 SP
    Member reborn2603's Avatar
    ok, am aflat care e cel mai scum TV pe care il recomandati pentru console ( despre asta tre sa fie vorba in thread, pentru ca toate TV-urile astea is foarte scumpe)
    Dar ce ziceti de un TV care sa coste putin si sa aibe un raport pret\calitate bun

4. #24 SP
    Junior Member solary's Avatar
    wow, asta e prima data cand aud de chestia ca lg are asa mari probleme, cu riscul de a ma repeta nu generaliza. am mai spus nu sunt maniac fan dupa lg si apropo de monitoare din coincidenta am si un monitor lg de 19 de 4 ani si arata la fel ca in prima zi ( poate am eu lipici la firma asta sau tu ghinion ), eu doar sustin in continuare ca raport calitate -pret sunt cele mai avantajoase ca de asta era vorba, si eu pot sa-ti dau exemple de probleme la alte firme si daca bugetul meu ar fi mai generos poate nu as alege lg. referitor la hdready=1080p te asigur ca nu ma insel exista si hd ready 1080p si iti pun aici un link de la sony si nu lg cu informatiile corecte HD Ready, Full HD ?i HDTV explicate : Sony. sper ca nu te-ai suparat deoarece o discutie trebuie sa fie constructiva in speranta ca poate ajuta si pe altii. o zi buna la toti

5. #25 SP
    Junior Member fb2001's Avatar
    Daewoo 81 diagonala HD ready, 1 hdmi, oferta la Carrefour 1399 lei, daca vrei un pret rezonabil si nu multe pretentii la fitre si alte chestii ,, dubioase,, care nu prea stie omul de rind ce inseamna si ddaca o sa le folosesti vreodata.

6. #26 SP
    Member zaice's Avatar
    Din cele discutate cu voi, si din cele studiate de mine prin piata,mie mi se pare Sony ,seria W ,interesanta,cat si Panasonic (apropo de Panasonic am vazut ca au luat la CES 2009 premiul la sectiunea TV-plasmele g10).Singurul inconvenient este ca a crescut euro ,si ca urmare a crecut rau pretul la ele.Mai asteptam.

7. #27 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    pe la 40 mil. poti lua un lcd philips foarte bun. nu stiu exact modelul dar este din seria noua, cu colturile rotunjite. fullhd, 100hz, ambilight, etc. se vede impecabil si nu am obsevat pic de ghosting.

8. #28 SP
    Member zaice's Avatar
    Da,si Philpsul Amblight este un model interesant.Sunt curios acuma cu criza asta financiara si cu crescutul de euro,cam cum vor reactiona vanzatorii sa atraga lumea sa cumpere LCD uri,(la noi in afara ca au crescut preturiile la lcd datorita cresterii euro altceva nu s-a intamplat),ma refer la discounturi,promotii etc.Vom trai si vom vedea,pana atunci Game ON

9. #29 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ce parere aveti de tv acesta Televizor LCD Samsung LE26A330, 66cm LE26A330 . gasesc un tv mai bun, dar sa ma incadrez in buget:1500ron. astept pareri

10. #30 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pentru 1mil in plus ai putea sa te orientezi pe asta. din specificatii e ok, insa mai multe nu stiu. daca bugetul e musai de 1500 atunci nu cred ca ai alta alternativa in afara de samsungul respectiv (nici eu nu m-as risca cu lg). singurul review daca se poate numi asa pentru modelul din link (pe care l-am gasit eu) este aici.

11. #31 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Eu zic sa iti pastrezi banii .... ca nu se stie ce se intampla in perioada urmatoare.

12. #32 SP
    Member DeianD's Avatar
    Imi puteti da si mie un sfat va rog...as dori sa-mi iau un LCD pt Ps3 si as vrea sa-mi spuneti ce parere aveti de acest produs Televizor cu LCD SAMSUNG 32A330 - Altex - cel mai mic pret din Romania#
    Mentionez ca nu am bani pt un fullhd, iar acest Samsung 32A330 ar fi la un pret de 1500 Ron...ce parere aveti e ok sau...?
    Ce nu prea imi place la el e faptul ca nu prea mi se pare ok raportul latime/inaltime al acranului...as fi vrut sa fie putin mai ianalt ecranul

13. #33 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by DeianD View Post
    Imi puteti da si mie un sfat va rog...as dori sa-mi iau un LCD pt Ps3 si as vrea sa-mi spuneti ce parere aveti de acest produs Televizor cu LCD SAMSUNG 32A330 - Altex - cel mai mic pret din Romania#
    Mentionez ca nu am bani pt un fullhd, iar acest Samsung 32A330 ar fi la un pret de 1500 Ron...ce parere aveti e ok sau...?
    Ce nu prea imi place la el e faptul ca nu prea mi se pare ok raportul latime/inaltime al acranului...as fi vrut sa fie putin mai ianalt ecranul

Mai bine iti iei un monitor Full HD

14. #34 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Fa-ne si pe noi sa ne intelegem, ca sa stim ce sa-ti recomandam. Cum adica nu este ok raportul latime/inaltime al ecranului ? E un 16/9 asa cum sunt peste 90% din TV-uri these days... Cum sa vrei sa fie mai inalt ecranul ? Cumpara-ti un 4/3 (5/4 actually) atunci.... insa n-o sa joci nimic HD/FULLHD, decat pe jumatate de ecran, si restul bari negre.

15. #35 SP
    Member DeianD's Avatar
    Sorry MonkY dar e greseala mea...mi s-a parut ca e putin mai lat fata de alte lcd-uri dar m-am inselat pt ca are boxele lateral si evident arata mult mai lat decat altele dar e clar ca ecranul e la fel...e gresela mea.Totusi poate imi poti da un sfat pt a face alegerea cea mai buna intre aceste 2 lcd-uri:
    Televizor LCD Panasonic TX-32LE8P, 81cm TX-32LE8P
    Televizor cu LCD SAMSUNG 32A330 - Altex - cel mai mic pret din Romania
    Panasonic ar fi la 1400 ron iar Samsung la 1500 ron. Rog o parere. Mersi

16. #36 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Sorry MonkY dar e greseala mea...mi s-a parut ca e putin mai lat fata de alte lcd-uri dar m-am inselat pt ca are boxele lateral si evident arata mult mai lat decat altele dar e clar ca ecranul e la fel...e gresela mea.Totusi poate imi poti da un sfat pt a face alegerea cea mai buna intre aceste 2 lcd-uri:
    Televizor LCD Panasonic TX-32LE8P, 81cm TX-32LE8P
    Televizor cu LCD SAMSUNG 32A330 - Altex - cel mai mic pret din Romania
    Panasonic ar fi la 1400 ron iar Samsung la 1500 ron. Rog o parere. Mersi

si eu am luat samsung cu 2.000 lei insa fara boxele alea in lateral.de 32 inch si merge perfect

17. #37 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Samsung e cu 100 ron mai bun dar merita , numai uitate sa vezi ce contrast e intre cele 2 .

18. #38 SP
    Member DeianD's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    Samsung e cu 100 ron mai bun dar merita , numai uitate sa vezi ce contrast e intre cele 2 .
    Da asa scrie insa contrastul real numa D-zeu stie care e lol

19. #39 SP
    Admin MonkY's Avatar
    DeianD: stai linistit, la Samsung cifrele acelea sunt din burta. Totusi, cred ca la LCD as merge pe acel Samsung in locul Panny-ului. Panny de curand a "revenit" serios pe piata LCD-urilor, dar se pare ca sta mai bine in clasa de top... iar acel model nu este. Prin urmare, mergi pe Samsung.

P.S. Eu in locul tau as merge frumos cu consola acolo, le-as zice sa-mi puna TV-urile side by side si sa ma lase o ora or so sa ma decid care-mi place

20. #40 SP
    Member DeianD's Avatar
    Mersi MonkY...chiar ieri am luat pana la urma Samsung.Nu aveam posibilitatea sa merg cu PS3 acolo sa vad ce si cum asa ca am luat samsung pana la urma.Am conectat Ps3 cu un cablu Component (aurit) si pot sa spun ca imi place cum se vede.Nu prea am avut timp sa stau pe el ca sunt plecat din oras insa cat am reusit sa butonez am fost super multumit. Mersi inco-data si numa bine.Bye

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast