Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 130

Thread: Pareri pentru achizite lcd tv

1. #61 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Unde ai vazut regza la vanzare? Eu n-am gasit nimic in romania legat de lcd-uri regza

2. #62 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Unde ai vazut regza la vanzare? Eu n-am gasit nimic in romania legat de lcd-uri regza

ma ...nu stiu ce sa spun..data viitoare cand ma duc sa mai incerc ceva la sala de jocuri o sa-l intreb pe tipu care o detine..ca de curand a angajat doi ciumpalaci care nu prea sunt la curent cu ce se intampla pe-acolo..

3. #63 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Eu din Domo mi-am cumparat tv-ul dar acum aproape un an cred ... diferenta intre 720p si 1080p nu este mare, oricum foarte multe jocuri au 720p ca rezolutie maxima

4. #64 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx_862006 View Post
    Eu din Domo mi-am cumparat tv-ul dar acum aproape un an cred ... diferenta intre 720p si 1080p nu este mare, oricum foarte multe jocuri au 720p ca rezolutie maxima
    daca e asa...o sa-l mut si eu pe-al meu pe 720p ca nu mi s-a parut nicio diferenta mare si nu stiu ce in mintea mea ma face sa cred ca il chinui putin mai mult pentru nimic...

5. #65 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Stiti vre-un LCD bun pana in 15 milioane? (sa aiba marimea minim 56 CM)

6. #66 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by X Zaktan XI View Post
    Televizor cu LCD SONY KDL-26P3000 - Altex - cel mai mic pret din Romania

7. #67 SP
    Member Bugghy's Avatar
    1. eFlamingo - Televizor LCD Sony KDL-26S4010, diagonala 66cm, rezolutie 1366 x 768, contrast dinamic 30000:1
    2. LCD TV Samsung 26A330 la Domo.ro, LCD TV

8. #68 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Televizor LCD LG 32LG3000, 81cm 32LG3000

9. #69 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    wow..super pret

10. #70 SP
    Junior Member riot's Avatar
    Imi puteti recomanda si mie un TV LCD Full HD pana in 90 cm diagonala? Multumesc.

11. #71 SP
    Samsun.g ....L.g ....Philip.s...Son.y

12. #72 SP
    Quote Originally Posted by Claudiu View Post
    Samsun.g ....L.g ....Philip.s...Son.y
    Multumesc dar as vrea un model mai precis.

Daca raspunsul tau a fost defapt o ironie, imi cer scuze de deranj.

13. #73 SP
    nu a fost o ironie...doar ca toate marcile mentionate de mine sunt bune..eu as alege Sony

14. #74 SP
    Nu stiu cum e cu acei "720p", 1080p"... nu stiu ce reprezinta. Nu stiu ce model de TV ar compatibil cu un PS3 astfel incat sa-l pot utiliza "la maxim", pentru filme blue ray... ca si calitate.

15. #75 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by riot View Post
    Nu stiu cum e cu acei "720p", 1080p"... nu stiu ce reprezinta. Nu stiu ce model de TV ar compatibil cu un PS3 astfel incat sa-l pot utiliza "la maxim", pentru filme blue ray... ca si calitate.
    Daca esti interesat de partea blu-ray, iti recomand un 106 cm, full hd (1080p).

16. #76 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Daca esti interesat de partea blu-ray, iti recomand un 106 cm, full hd (1080p).
    Subscriu la ideea achizitionarii unui LCD de la 102 cm in sus.Bigger better.

17. #77 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    da, un 40' fullHD (adica 1080p), eventual cu suport pentru 24p si 100Hz. o idee ar fi Sony 40W5500. insa la banii aia gasesti si o plasma fullHD. depinde ce vrei.

18. #78 SP
    Nu banii reprezinta neaparat o problema... ci spatiul. Mi-e practic imposibil sa iau ceva mai mare de 90. Multumesc insa pentru sfaturile de pana acum.

19. #79 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai vezi ca sunt si de 37'. 37W5500

20. #80 SP
    Member zaice's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    da, un 40' fullHD (adica 1080p), eventual cu suport pentru 24p si 100Hz. o idee ar fi Sony 40W5500. insa la banii aia gasesti si o plasma fullHD. depinde ce vrei.
    Un model bun cu caracteristici multiple.Subscriu la ideea lui h0stile ca merita acea investitie.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 7 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast