vreau si eu un cod de ps4 destiny dar US va rog pm daca se poate mersi
@pspmaster, beta-ul s-a terminat de mult. Daca te referi la cod pentru full game digital, ma-ndoiesc ca vei primi.
Daca cineva va avea un cod de 30 days of free PS+ care vine cu jocul Destiny si nu-l foloseste rog sa ma contacteze prin p.m. Mersi anticipat!!
Daca ai avut sau ai deja PS Plus nu functioneaza acel cod. Funcționează doar daca iti faci un cont nou
Am avut doar pe contul de US dar cel de pe care joc este de UK. Sunt conturi nu-i problema, coduri sa fie![]()
Hai sa mai dam un bump la thread. Doreste cineva sa fara review la urmatoarele jocuri?
- Grim Fandango Remastered - PS4 EU Code
- Tales from the Borderlands Episode 2 Atlas Mugged - PS4 EU Code (NU este Season Pass)
Scriu eu pentru Grim Fandango Remastered, daca publicarea poate astepta pana la sfarsitul lunii (29/03).
Daca nu mai sunt doritori, scriu eu pentru Tales from the Borderlands Episode 2 Atlas Mugged.
Tales from the Borderlands a ajuns la raduadelin. Astept cu drag review-urile voastre, spor la joaca!![]()
Pe primul il aveam deja. L-am terminat azi si pe al doilea, iar maine voi scrie review-ul.
Am doua coduri de FINAL FANTASY XIV - A Realm Reborn PS3. Eu nu am ce face cu ele. Astept PM de la doritori.
---------- Post added 15-04-2015 at 08:24 ----------
s-au dat ambele.
Cineva interesat sa scrie review pentru Shovel Knight (PS4/PS3/PSV)? Cred ca as putea face rost de un cod.
Bookmarks