Daca mai are coneva coduri ceva pentru PS4, le astept cu placere ! Va multumesc !
Daca este vreun cod pentru vreun joc ...de PS4...
Aaaa...am inteles. Scuze ! Grseala mea ca nu am citit R....
Ai citit regulamentul? Ai înțeles despre ce e vorba? Când sunt mai mulți doritori se face o tragere la sorți. Eu am postat un concurs pt review, pt giveaway sunt acceptați doar userii Premium
Codul pentru Calvino Noir a ajuns la mine. Multumesc Dant3, multumesc CG!
In cateva zile vine si review-ul.
Enjoy, nu-i grabă.
Vrea careva să fie pâine și să ne scrie câteva rânduri? Încerc să fac rost?
vreau eu ) m-am jucat aseara ala cu capra...si vroiam zilele astea sa iau si asta cu painea.
Sper sa aiba un storyline la fel de bun ca witcher )
La 7 jumate o să vedem cine pune mâna pe o pâine caldă și crocantă Hai, aștept și alți doritori. Nu uitați însă de regulament.
Baieti, o sa efectuez tragerea la sorti un pic mai devreme, nu o sa mai fiu disponibil dupa ora 7. Daca mai vrea cineva sa participe are timp pana la 6:30. Bafta!
Sa nu mai apara confuzii:
Regulament Review Codes:
Se pot inscrie la procesul de selectie urmatoarele categorii de useri: User inregistrat (cu cel putin 300 de postari), Premium User, Editor si Moderator.
Castigatorul este obligat ca in termen de 10 zile de la primirea jocului sa redacteze reviewul acestuia urmand regulile de aici: IV. Reguli de postare si recomandari pe aria Reviews (se pot accepta abateri de la aceasta regula in cazul in care durata medie de terminare a jocului depaseste 15 de ore).
Persoanele care nu respecta acest termen vor fi sanctionate si le va fi retras dreptul de a participa la selectii ulterioare.
Persoanele care nu posteaza deloc articolul vor fi banate timp de 30 de zile si le va fi retras dreptul de a participa la selectii ulterioare
Aici gasiti art. IV
http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
Felicitari Bogdan, o sa iti trimit imediat mesaj. Distractie placuta sau pofta mare O sa revin in curand cu alte jocuri.
mersi mult. am intrat putin in seara asta vreo 10 minute. destul de greu de manevrat. maine dupa munca trbuie sa invat sa manevrez felia de paine
gata review-ul si cateva trofee...mai cateva easy la story mode....restu nu cred ca o sa reusesc vreodata sa le fac . asa astept urmatorul joc pentru review
Încerc să fac rost de cod pt The Book of Unwritten Tales 2 pt PS4/Xbox One? Vrea cineva să scrie un review? Eu deocamdată nu mai am consolă
Bookmarks