Pai dacă vrei să-l joci pe Vita nu văd care este problema, jocul este Cross-Buy. Ai timp de gândire, codul pt. PS4 o să vină aproape de data de lansare, 22 martie.
Pai dacă vrei să-l joci pe Vita nu văd care este problema, jocul este Cross-Buy. Ai timp de gândire, codul pt. PS4 o să vină aproape de data de lansare, 22 martie.
Pai e ok. Ca e cross buy. Adica poti sa il joci si pe ps4 si vita. Doar ca nu e cross play adica sa folosesti aceiasi salvare
Sent from my SM-G531F using Tapatalk
Salutare. Vreau sa mai fac un giveaway pentru un cod de 2 zile Xbox Live Gold Trial.
Conditii:
- Minim 6 luni vechime pe ConsoleGames.ro
- Minim 500 postari
Inscrierea se face in privat cu un mesaj "Vreau cod 2 zile Xbox Live Gold Trial". Inscrierea se face pana maine, 12.03.2016 ora 17:00. Extragerea o sa fie prin random.org iar pana la ora 23:59 12.03.2016 o sa anunt posesorul codului in acest topic prin postare screenshot dupa site`ul random.org. Castigatorul o sa primeasca in privat poza cu voucherul. Multumesc si va astept.
Eh. Am zis sa nu-l dau la cineva care si-a facut cont doar pentru asa ceva. Oricum nu l-a revendicat nimeni si inca e disponibil daca il vrea cineva.
Lumea spune ca e un Dark Souls în 2D, dacă vreți să scrieți un review aștept înscrieri, diseară o să facem tragerea la sorți, să vă bucurați în weekend
Salt and Sanctuary for PlayStation 4 Reviews - Metacritic
PS: Codul e pt. Europa, funcționează și pe RO, l-am testat. Baftă!
LE:
Pentru cine vrea si cui ii merge, pe modelul primul venit-primul servit:
Cod Crysis 2 X360:
[QUOTE=Dant3;1334329]Lumea spune ca e un Dark Souls în 2D, dacă vreți să scrieți un review aștept înscrieri, diseară o să facem tragerea la sorți, să vă bucurați în weekend
Salt and Sanctuary for PlayStation 4 Reviews - Metacritic
PS: Codul e pt. Europa, funcționează și pe RO, l-am testat. Baftă!
Salut ... daca nu sunt doritori si merge pe contul meu de UK ... ma bag eu ... dar va dura ceva timp cu review-ul... sunt foarte foarte ocupat in perioada urmatoare ....
Vedem diseară, câștigătorul e obligat să posteze recenzia până pe 4 aprilie 2016 cel târziu. Poveste principală are peste 20 de ore, e un RPG destul de stufos și bine pus la punct. Cei care participă sunt rugați să citească bine regulamentul. Am promis o dată pt. publicarea recenziei, vreau să mă țin de cuvânt. Baftă și mulțumesc pt. înțelegere.
Bookmarks