Perioada de inscriere pentru Brothers: A Tale of Two Sons (Xbox 360) s-a incheiat. Castigatorul selectiei este Scofield91.
Perioada de inscriere pentru Brothers: A Tale of Two Sons (Xbox 360) s-a incheiat. Castigatorul selectiei este Scofield91.
Nu este nimeni interesat?
Mai prelungim cu inca 24 de ore. Daca nici pana maine nu o sa fie vreun doritor, codul va fi returnat publisherului.
Perioada de inscriere pentru ibb & obb (PS3) s-a incheiat. Jocul va ajunge la erik95.
Multumita celor de la Ska Studios si Sparpweed am primit niste coduri suplimentare si vom putea organiza o tombola.
[GIVEAWAY]
- 3 x Charlie Murder (X360)
- 2 x ibb & obb (PS3)
Nu esti Premium User? Afla aici cum te poti abona pentru a putea participa la aceasta tombola: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/
Cei cu X360, inscrieti-va pentru Charlie Murder pentru ca este un joc frumos. Puteti sa cititi si un review cu ocazia asta.
http://www.consolegames.ro/forum/f46...er-xbox-360-a/
M-as inscrie pentru Charlie Murder insa nu am 1000 de postari inca si nici nu sunt cont premium
Am mentionat ca este un giveaway/tombola/concurs cu premii, cum vrei sa-l numesti. In cazul in care ai castiga un joc poti face ce vrei cu el, nu ai nici o obligatie, nu trebuie sa scrii nimic. Numai in cazul codurilor pentru review este necesara redactarea unui articol. Pentru Charlie Murder a scris deja Marinake un review, postat mai sus chiar de el. Iar pentru ibb & obb codul de abia a ajuns la erik95 pentru a redacta articolul, cum se poate vedea mai sus pe pagina.
Imi pare rau dar la tombole se pot inscrie doar userii Premium, nu te-ar fi ajutat daca aveai 1000 de postari in acest caz.
De asemenea, nu inteleg de ce nu s-a inscris nimeni pana acum. S-a inteleg ca nu va plac jocurile gratuite? In cazul asta, nu mai cer coduri in plus pe langa cel de review pe viitor. Eu m-am gandit ca ar fi bun un bonus pentru userii Premium care au ajutat siteul prin donatii.
Cine doreste sa se inscrie la tombola trebuie sa posteze in acest thread si sa mentioneze care joc dintre cele 2 ar dori sa-l castige, exact cum se procedeaza si in cazul codurilor pentru review.
Mă înscriu pentru Charlie Murder.
P.S - Daca sunteti interesati si de alte giveaway-uri, intrati aici. (pentru PC)
Imi pare rau pentru intarziere, a aparut o plecare neprevazuta si nu am mai avut acces la PC. Intrucat nu au existat foarte multi interesati si perioada de inscriere nu prea a fost respectata codurile vor fi acordate pe principiul primul venit, primul servit.
Asadar, castigatorii codurilor pentru Charlie Murder sunt Alexandru, AlanPoe si eneea. Iar pentru ibb & obb castigatorul este gvingi76. Veti primi codurile prin PM in scurt timp.
Cel de-al doilea cod pentru idd & obb va fi dat primului Premium User care isi manifesta interesul in acest thread.
[REVIEW CODE]
- PAYDAY 2 - Career Criminal Edition (pre-order Loot Bag DLC + Armored Transport Heist DLC) - (Steam)
Bookmarks