Me too!
Perioada de inscriere pentru PAYDAY 2 (Steam) s-a incheiat. Castigatorul selectiei este DeathWings.
[GIVEAWAY]
- 3 x PAYDAY 2 - Career Criminal Edition (pre-order Loot Bag DLC + Armored Transport Heist DLC) - (Steam)
Nu esti Premium User? Afla aici cum te poti abona pentru a putea participa la aceasta tombola: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ium-vip-users/
Crede-mă că vreau să donez, numai că am o groază pe cap acum cu facultatea, am plătit taxa (500e) + chiria (150e), mai urmează și utilitățile... sunt pe minus. Am să văd ce găsesc să pun la licitații.
Dacă aș avea și eu banii mei, să nu depind de nimeni mi-ar fi ceva mai ușor, dar se va schimba asta in viitorul apropiat.
I'm in daca se poate
Nu sunt un user nou pe acest forum, doar contul este nou, pana acum folosindu-l pe al varului meu (caruia o sa-i fac si lui premium acum si o sa-l pun sa participe aici). Don't release the ban hammer yet, I've got permission from Monky.
Si daca mi se permite, as vrea sa fac un foarte mic giveway.
1x Just Cause 1 Steam Gift.
Primul Premium User care-l cere l-a luat. De asemenea, il rog pe acela sa-mi trimita adresa da e-mail prin P.M. pentru a-i trimite jocul.
LE: La Paid Subscription imi apare urmatoare chestie:
Active Subscriptions
Nevermind, acum functioneaza :d.
- Start Date22-08-2013Expiry Date21-09-2013 Premium User Subscription
De ce nu-s verzui :S ?
---------- Post added 22-08-2013 at 11:01 ----------
LEx2: Daca pana la ora 3 nu vrea nici un premium user Just Cause 1, jocul va pleca spre Mask (primul care mi-a trimis P.M., dar care din pacate nu este Premium User)
Nici o problema, probabil impart acelasi IP pentru ca pana azi (cand i-am cumparat premium, el neavand paypal) foloseam acelasi cont.
Acum totul ar trebui sa fie in ordine IP wise.
In urma unei discutii in privat cu theste99 am decis sa accept si participarea lui la tombola.
Asadar, perioada de inscriere s-a incheiat. Jocurile vor ajunge la naz, Mechatronick si theste99. Veti primi codurile prin PM in scurt timp.
Imi pare rau dar perioada de inscriere s-a terminat la ora 13:30.![]()
Iti multumesc din suflet pentru joc si pentru intelegera pe care ai aratat-o varului meu!
Cum se termina luna de Premium pe care am luat-o reincarc instant.
Inca o ora ramasa din giveaway-ul pentru Just Cause 1.
---------- Post added 22-08-2013 at 15:00 ----------
Just Cause 1 pleaca spre Alexandru.
Bookmarks