Cineva interesat sa scrie review pentru Max: The Curse of Brotherhood (Xbox One)? Pot face rost de cod daca exista cel putin un doritor.
Cineva interesat sa scrie review pentru Max: The Curse of Brotherhood (Xbox One)? Pot face rost de cod daca exista cel putin un doritor.
@Dant3 pentru unul si tu ai season pass , ai uitat?
LE: Vrei sa vin cu Ak 47?Cum am spus e doar 1 episod
Nu man, nu am uitat, dar mai am un amic doritor si nu pot sa impart season pass-ul cu el e deja impartit cu un rusnac
O sugestie (desi nu-i tocmai thread-ul pentru oferte): avand in vedere ca pagina aceasta este accesibila si fara a avea cont, ar fi bine ca ofertele sa fie doar anuntate fara sa se posteze codurile. In felul asta beneficiaza doar userii inregistrati iar codurile se transmit pe PM.
Cod reducere Assassin's Creed IV PS4, cine inca mai are nevoie.
Urmand sfatul lui AlanPoe (la multi ani pt 19 ian, scuze de intarziere ), cine il vrea sa-mi dea PM.
Multumesc userului Flavi_us pentru codul de AC IV PS4. Folosit de mine.
---------- Post added 30-01-2014 at 23:29 ----------
Inca odata multumesc pentru cod Flavi_us nu sunt nerecunoscator dar trebuia sa ma anunti ca se poate juca doar cu discul de PS3 inauntru. am dat si 10 lire si nici nu ma pot juca
Oricum iesi mai ieftin in acest moment cu un AC4 pentru PS3 SH ... am avut eu unul pana acum 2-3 zile ...
Am 5 coduri pt Destiny Beta, PS3, cine vrea lasa un mesaj aici, daca intr-o ora sunt cumva prea mulți, facem o tombola.
PS: prioritate au userii vechi, cel putin 6 luni pe forum.
LE: Atentie, codurile sunt din 12 caractere, se introduc pe PSN, nu pe site-ul Bungie!!!
Mersi Dant3 pentru cod dar intre timp am gasit in alta parte unul de PS4
Pentru cine mai are nevoie : PAPF-56NR-43A3 ( PS3 )
Bookmarks