Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 93

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm Generations

1. #21 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Teaser Trailer.

Sper sa semene cat mai mult cu Storm 1. Oricum, imi place ce arata in trailer (inceputul, cu Rasengan vs. Rasengan imi aduce aminte de Storm 1).

2. #22 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Din cate vad eu nu au schimbat nimic in afara de story si probabil miscari noi... Sper ca macar modul de explore sa fie ceva mai... putin plictisitor.

3. #23 SP
    Niste gameplay...

Din pacate este un fel de Storm 2.5, avand in vedere ca totul seamana cu Storm 2. Oricum, aveti ougi in al 2-lea video, sa va convingeti.

4. #24 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Jocul pare a fii o combinatie intre Storm 1 si 2,insa cu cateva caractere in plus si o poveste mai avansata.Naruto(mic) are exact acelasi combo-uri ca si in primul Storm nu stiu daca e bine sa fie asa insa e devreme de zis.

5. #25 SP
    Member Mikael's Avatar
    e bine ca fac fan service cu personaje noi, dar naiba daca ar imbunatati gameplay-ul, combo-urile tot pe o o o o o o o o o o se fac...awesome sau in cazu la xbox b b b b b b b b b

6. #26 SP
    Pai asa cum ma asteptam au schimbat doar la nivel de story si personaje... Dar eu tot inca mai sper ceva schimbat la modul de explore.

7. #27 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Lolzuntitled.jpg

8. #28 SP
    Epic fail @GS

9. #29 SP
    Junior Member roby48's Avatar
    super :d abia aştept să apară,sper că plimbatul prin konoha si dinastea e ca la storm 1 sau rise of ninja,nu ca �n ultimate ninja 5 sau storm 2,şi ar fi fain dacă ar fi jutsuri mai tari,nu tot aceleaş din storm 1 şi 2,am auzit că vor băga multe caractere ,şi unele care nau apărut de loc am văzut că au făcut risipă de justu in storm 2 fată de storm 1,aveau un singur justu şi restul ca atack norml sau incărcări sau transformare in alt mod,oare astea vor fi caracterele? ce super ar fi,bn unele nush ce caută acolo54564454.png

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by dani_wow View Post
    Sa bage ultimate jutu cu mult cinematic ca in storm 1 si clashurile inapoi si e jocu perfect
    Clash-urile deja sunt in joc chiar in teaser se vede un clash intre naruto mare si cel mic

11. #31 SP
    Junior Member catamaryo's Avatar
    Quote Originally Posted by roby48 View Post
    oare astea vor fi caracterele? ce super ar fi,bn unele nush ce caută acoloAttachment 129491
    Nu are cum sa fie asta cu lista de caractere din joc.Era prea imposibil sa fie adevarata.In afara de imaginea asta mai este una cu un jutsu facut de madara si in care aparea in colt butoanele de la un x box 360 ca in storm 1 cand faci un ultimate justsu;dar s-a recunoscut ca sunt fake-uri.Ideea e ca jocul va aparea in 2012 pentru a mai avansa povestea atat in manga si in anime cat si in joc.De abia astept sa apara jocul.Pacat ca expozitia aia cu demo-ul de la ultimate ninja storm generation nu s-a facut la noi si s-a facut in Franta dar asta e.Sper sa nu mai bage caractere precum lars pentru ca ii strica farmecul joclui.Abia astept sa apara jocul sa vad ce e de el

12. #32 SP
    Quote Originally Posted by catamaryo View Post
    Nu are cum sa fie asta cu lista de caractere din joc.Era prea imposibil sa fie adevarata.In afara de imaginea asta mai este una cu un jutsu facut de madara si in care aparea in colt butoanele de la un x box 360 ca in storm 1 cand faci un ultimate justsu;dar s-a recunoscut ca sunt fake-uri.Ideea e ca jocul va aparea in 2012 pentru a mai avansa povestea atat in manga si in anime cat si in joc.De abia astept sa apara jocul.Pacat ca expozitia aia cu demo-ul de la ultimate ninja storm generation nu s-a facut la noi si s-a facut in Franta dar asta e.Sper sa nu mai bage caractere precum lars pentru ca ii strica farmecul joclui.Abia astept sa apara jocul sa vad ce e de el
    Povestea jocului va merge pana la five kage summit arc.Si care a fost problema cu introducerea lui Lars in joc ?

13. #33 SP
    Nu neaparat ca ar fi fost o problema cu introducerea lui lars in joc;insa jocul se numeste naruto shipuden ultimete ninja generatin(in cazul de fata) nu naruto vs takken sau naruto x takken sau asa ceva.Mi se pare ca i se strica originalitatea jocului.Cel putin asta este parera mea

14. #34 SP
    Quote Originally Posted by catamaryo View Post
    Nu neaparat ca ar fi fost o problema cu introducerea lui lars in joc;insa jocul se numeste naruto shipuden ultimete ninja generatin(in cazul de fata) nu naruto vs takken sau naruto x takken sau asa ceva.Mi se pare ca i se strica originalitatea jocului.Cel putin asta este parera mea
    Ai dreptate,nu e Naruto vs Tekken insa un personaj in plus e mereu binevenit in orice fighting-game.
    Si Kratos e in Mortal Kombat si n-are legatura....la fel si Cole din Infamous care va fi pe versiunea Ps Vita a unui joc la care nu-mi aduc aminte numele...In orice caz sper ca stii de ce a fost introdus Lars in ultimul Storm.

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by FuriaAlba View Post
    Ai dreptate,nu e Naruto vs Tekken insa un personaj in plus e mereu binevenit in orice fighting-game.
    Si Kratos e in Mortal Kombat si n-are legatura....la fel si Cole din Infamous care va fi pe versiunea Ps Vita a unui joc la care nu-mi aduc aminte numele...In orice caz sper ca stii de ce a fost introdus Lars in ultimul Storm.
    Asa este ai dreptate.Ideea cu Kratos in mortal kombat este geniala.Si la fel si cu lars.Eu am vrut sa spun ca mai bine ar pune caractere din anime inva vorba a orice e in plus este binevenit.In legatura cu Cole, jocul pt psp se numeste street fighter x takken

---------- Post added 11-07-2011 at 09:02 PM ----------

uitati cateva noutati referitoare le joc :

16. #36 SP
    Member Mikael's Avatar
    eu nu inteleg de ce mai fac versus, daca nus in stare sal puna bine la punct si Lars in ninja storm 2 a fost binevenit, btw...Tekken si Naruto sunt facute de aceeasi firma NAMCO, departamente diferite desigur, asa ca se cam intelege de ce Lars a fost in Naruto, pe langa faptul ca producatoru lla Naruto a facut costumul lui in Tekken

17. #37 SP
    "waste of potential" la ei cred ca inseamna "waste of money"... sa vezi cate dlc-uri o sa ne bage pe gatlej.

18. #38 SP
    Member StarKiller's Avatar
    Ma bucur sa vad ca nu sunt singurul fan Naruto.
    On:Imi place ca au adaugat toate personajele din Naruto nu numai cele din Shippuden.Ideea cu toate personajele seamana cu cea din Naruto Ultimate Ninja 5 ptc numai acolo erau si personaje clasice dar si Shippuden.

19. #39 SP
    Erau si in Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4, iar introducerea caracterelor din Storm 1 mi se parea o chestie banala, ce trebuia introdusa si in Storm 2. Oricum, avand in vedere asemanarea foarte mare dintre Storm 2 si Storm Generation, singurul lucru care l-ar face sa-si merite banii ar fi un roster foarte mare.

20. #40 SP
    stiri noi

---------- Post added 22-07-2011 at 09:27 AM ----------

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks