Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 93

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm Generations

1. #61 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Tocmai am citit ultimul capitol din manga si toata povestea a fost intoarsa la 360 de grade ,numai am rabdare sa apara jocul
    serios. deci reactia mea a fost ceva de genu: WTF la puterea a 10a . Abia astept sa apara urmatorul numar sa primim o explicatie pentru ca asa ne-a lasat in suspans. I almost had a heart attack! cred ca povestea din joc nu o sa aibe prea multe elemente din evenimentele recente din manga... poate nici 10% (avand in vedere ca si anime-urile sunt cu ani lumina in spate fata de manga)

2. #62 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Nu,jocul acesta va fii pana la capitolul cand Sasuke a intervenit in Kage Summit ,producatorii au anuntat de mult asta

3. #63 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    OMFG n-am mai citit manga de la Craciun anul trecut, le-am lasat sa se adune... O sa ma apuc de azi

4. #64 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Asa sa faci! Cred ca cel mai interesant moment din Manga e asta din 559. Am suferit un soc ieri, cand l-am citit, si-mi revin abia acum . Oricum, iPaul:

5. #65 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    la cat de tare a devenit acuma povstea cred ca ar trebui sa deschidem un thread Naruto ca sa ne zicem fiecare ideile noastre. Oricum deja numar zilele pana la urmatorul numar (rar fac asa ceva)...da parca vad ca numarul viitor nici nu o sa vorbeasca de treaba asta si poate o sa zica de alta batalie, sau ceva de Sasuke sau who know maybe we're lucky

6. #66 SP
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Asa sa faci! Cred ca cel mai interesant moment din Manga e asta din 559. Am suferit un soc ieri, cand l-am citit, si-mi revin abia acum . Oricum, iPaul:

7. #67 SP
    Am citit ultima manga. HOLY MOTHER OF GOD!

8. #68 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Tocmai am citit manga 560. Ar cam trebui sa facem un thread special, ce se intampla merita "dezbatut".

LE: Am deschis si thread-ul. Mai bine intrati dupa ce cititi manga-ul, n-am mai folosit spoiler.

9. #69 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    the game is finally out Canalul utilizatorului PS360HD2 - YouTube .pacat ca doar varianta de asia deocamdata.arata binisor dar parca inca ii lipseste cv

10. #70 SP
    Vedeti ca e pe zavvi editia speciala ,mi-am si precomandat-o ..nu e cine stie ce dar avandu-le pe celelalte doua era pacat sa nu o am si pe aceasta.

11. #71 SP
    O sa-l iau si eu, dar cand s-o ieftini destul...

12. #72 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Am jucat demo de PS3 si am vazut ca sunt doar lupte.
    Asa o sa fie si jocul final?
    N-o sa mai fie cinematic QTE action, ca si in primele?

13. #73 SP
    Member Swift's Avatar
    Nu vor mai fi.

Storm 1 characters will have short ultimate jutsus to keep fights fluids in online mode like in Storm 2 rather then the long, cinematic ones in Storm 1.
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations Interview - Saiyan Island

14. #74 SP
    Junior Member Cocorul's Avatar
    abia astept sa-l joc, nu mai pot astepta

15. #75 SP
    Gameplay bun dar parca se bazeaza prea putin pe atacuri la care trebuie sa incarci chakra care pot fii usor evitate.
    Iar treaba cu caracterele echilibrate pe "super hard" unele lupte le-am castigat lejer iar la altele m-am chinuit ceva.

16. #76 SP

17. #77 SP
    Question: cum se progreseaza prin story mode? E la fel ca la 1/2 cand te plimbi de colo-colo? Sau sunt cut-scene-uri care duc din lupta-n lupta?

18. #78 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Question: cum se progreseaza prin story mode? E la fel ca la 1/2 cand te plimbi de colo-colo? Sau sunt cut-scene-uri care duc din lupta-n lupta?
    cut-scene-uri, defapt chiar si secvente din anime
    fiecare caracter important are "propriul story" de ex. sasuke, young naruto, naruto, itachi etc.

are un mare + pentru asta, sper ca si storm 3 sa fie la fel

19. #79 SP
    Perfect, plimbatul ala devenea frustrant si plictisitor la un moment dat...

20. #80 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Movie de pe canalul IGN (acelasi review postat de iPaul):

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks