Azi mi-am ridicat si eu cardul de la Raiffeisen pentru cumparaturile online. Am primit si un card reader care nici nu stiu ce face, femeie de acolo nu mi-a explicat nimic. Din instructiuni am inteles ceva da nu imi dau seama ce fac cu codul dupa ce introduc pinul. Pe site am intrat foarte putin, verific mai spre seara cand am mai mult timp. Intre timp, poate imi explica si mie cineva care are sau stie.
Merci !
P.S: Nu stiam unde sa intreb si am scris la repezeala.
Cu acel card reader poti verifica, face transfer de bani, plati in orice moment, prin Raiffeisen Online Internet Banking. In momentul logarii pe site, o sa-ti ceara sa introduci codul de utilizator al tau, dupa aceea o sa ai nevoie de codul de autentificare, acesta se obtine in momentul in care bagi cardul tau in acel card reader si urmezi pasii : cod pin ( al cardului) > autentificare, astfel obtii codul necesar logarii pe Online Banking. Odata logat ai acolo mai multe categorii, portofoliul tau, etc...
Sper ca te-am ajutat cu info.![]()
Tot timpul trebuie sa patesc cate ceva, nicio data nu a fost totul perfect cand ma inregistarm pe un site. "A aparut o eroare la activarea contului tau. Te rugam sa incerci din nou mai tarziu, completand acelasi cod de activare". Am incercat mai tarziu si ma trimite pe pagina unde creez un cont.... Trebuie sa o iau de la capata.
A mai comandat cineva ac brotherhood platinum de pe zavvi? Daca da tot awaiting stock pick apare la status, sau sunt eu singurul "norocos" care asteapta de o saptamana?
Intrebare pentru cei care au cumparat de pe zavvi la promotia de 2 for 25. Jocurile vin impreuna sau separat?
@Amsterdam - Din pacate jocurile vin separat, fiecare in pachetul/scrisoarea sa.
@Andrei Lamaie - raspunsul 1 pt roboti (vad ca ai doar 3 posturi) Esti sigur ca ai suficienti bani pe card?
- raspunsul 2: Poate este o greseala la ei in sistem, ii poti contacta pe facebook sa ii intrebi ce se intampla cu comanda. Nu uita sa lasi si nr comenzii, ca sa stie oamenii cu cine vorbesc.
De obicei daca scrie usually dispatched in 24 hours (cum este si cazul tau pt AC Brotherhood Platinum, livrarea se face in 1, 2 zile lucratoare, probleme apar atunci cand scrie usually dispatched in one month, cand poti astepta mai mult de o luna).
@Aliosa Am bani pe card numai ca ei nu i-au luat. I-am contactat prima oara vineri. Mi-au raspuns duminica si mi-au zis ca trimit intr-o zi sau doua. Azi i-am intrebat pe facebook ce se mai aude cu comanda mea si au zis ca ma contacteaza "shortly". Nu stiu exact cat inseamna shortly in Anglia dar cred ca mai am de asteptat mult si bine. Oricum nu mai am sperante ca mai primesc jocul de la ei. Mai astept si maine si daca tot nu se schimba nimic o sa il iau de pe shopto. Imi pare rau ca nu mi-au spus exact ce inseamna "awaiting stock pick" la ei.
Am vorbit pe facebook cu cei de la Altex si au afirmat ca spera ca Uncharted 3 Explorer Edition sa intre pe stoc pana la inceputul saptamanii viitoare.
Pretul e cam piperat (600 de lei), dar eu cred ca o sa cumpar o bucata.
Salut!
Am comandat acum cca 10 zile doua jocuri de pe zavvi.com: GT5 Collector's Edition si Driver San Francisco Collector's Edition. Sunt la prima comanda la ei si nu prea stiu ce termene de livrare au. Aveti idee cam cat dureaza? Jocurile le aveau pe stoc la momentul comenzii, deci nu sunt pre-order sau altceva.
Dupa ce ai primit mail'ul de confirmare ca a fost trimisa comanda ta, dureaza intra 10-15 zile lucratoare. Se intampla sa ajung si mai repede de acest termen, dar de regula dureaza cat am zis mai sus.
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks