Am facut prima mea comanda pe ShopTo aseara la Killzone 3 Collector's. Produsul il au pe stoc, dar inca scrie "processing". Cam in cat timp mi-ar sosi?
Am facut prima mea comanda pe ShopTo aseara la Killzone 3 Collector's. Produsul il au pe stoc, dar inca scrie "processing". Cam in cat timp mi-ar sosi?
Salut,
6 produse plecate pe 30.03. 5 dintre ele au ajuns pana acum la diferite date. Cel de-al saselea inca se lasa asteptat. Pentru "cei care lucreaza la zavvi", recomandati sa mai astept sau sa le scriu ?
Multumesc
O sa vb cu ei, dar in principiu colegii au dat buleala...
Sugerez sa le scrii si pe facebook, si pe site, le dai order numberul...in cel mai rau caz iti dau banii inapoi.
Trebuie sa astepti cel putin 21 de zile pana sa-i contactezi. Chiar daca le vei scrie te vor pune sa astepti. Dc. nu l-ai primit pana luni le poti scrie. Dc. e vorba de un colet mai voluminos dureaza minim 2 saptamani livrarea. Si eu am comandat mai multe si un Tony Hawk Shred - jocurile normale au venit in 5 zile, Shred-ul inca nu dar nu m-au dezamagit cei de la zavvi pana acum. In cel mai rau caz il trimit din nou sau imi dau refund
Hey
deus ex human revolution collectors edition la SH pentru 180 lei se merita?
Ma intereseaza editia dar totusi nu am multi bani la dispozitie acum . Sanse ca in viitor, 3-5 luni sa fie considerabil mai scumpa?
Aveti idee daca se pot cumpara jocuri zona 1 de la vreun seller din europa ? In speta jocuri de PSV...
Contul meu principal este de US, PS Vita este account locked, DLC-urile sunt region lockedCu Uncharted GA de zona 2 pe care il am nu pot sa folosesc DLC-uri... si nici la viitoarele jocuri de zona 2, deci trebuie sa ma reprofilez pe zona 1 pentru PSV.
Am facut destule eforturi ca sa incerc instalrea DLC :
- cumparat DLC pe PS3 cu cont de zona 2. Copierea PS3->PSV se poate face doar cu acelasi cont pe ambele console, in cazul meu contul de US. Cand initiez trasnferul DLC-ului, imi spune ca e trebuie sa folosesc pe PSV, userul cu care a fost cumparat DLC-ul pe PS3. Optiunea asta pica
- resetat PSV la defaults, linkuit contul de UK pe PSV. Nu pot downloda DLC cu acest cont deoarece cardul poate fi folosit/accesat doar de contul cu care a fost initial formatat (in cazul de fata, cel de US). Ar trebuie sa reformatez cardul ca sa il pot accesa.
- DLC de zona 1 cu joc de zona 2 nu merge din start, sunt patit pe PS3 ...asa ca nu voi repeta greseala.
Mai ramane optiunea cumpararii jocurilor direct de pe PSN, dar sunt mai scumpe comparativ cu ofertele zavvi, se pierde perspectiva vanzarii in viitor si e nevoie si de spatiu de stocare. Avand in vedere pretul pe GB pe care Sony il practica pentru cardurile PSV, nu se jsutifica.
Din punctul meu de vedere, sony a gresit strategia aici, dar na, dupa 6 miliarde gaura, tre sa compenseze.
Am scris cele de mai sus pentru cei care nu le stiu, dar si pentru cei care pot avea o idee noua.
Multumesc
Salutare,
sunt in cautarea uni controller de xbox silver. Stie cineva un loc de unde as putea cumpara mai ieftin? La shopto este 6 lire doar transportul . In tara este cam la 240-250 ron.
spor la joaca
Latest DVDs, Blu-ray Movies, PS3, Nintendo, Xbox Games & Music - Free delivery | Zavvi.com sau DVDs, CDs, PS3, Wii & Xbox Games, Clothing and more | Free Delivery | TheHut.com
�35.98 cu tot cu shipping
Dar poti sa pui un cod de 10% reducere.
eu caut asa ceva Xbox 360 Official Silver Wireless Controller with Play and Charge Kit - Microsoft Xbox 360 - ShopTo.Net ... merci oricum. Astea cica ar fi cele mai fiabile .... de la MW2 mi s-a stricat ciupercuta din dreapta la MK s-au stricat toate. Mi-as fi luat unul de la Razer daca nu avea fir. Daca si-a luat cineva unul facut de alta firma sa-mi spune si mie.
Il poti lua de pe amazon dar in total iesi doar cu 1 lira mai ieftin.
OFFICIAL MICROSOFT XBOX 360 WIRELESS CONTROLLER + PLAY & CHARGE KIT (SILVER) | eBay
Sau asa cu 40 lire.
Dar asta vine din Hong Kong deci shippingu dureaza vro 3 saptamani.
Eu l-as lua de la shopto pentru ca asa ajunge cel mai repede.
De pe amazon UK dureaza mai mult de o saptamana.
Far Cry 3 insane edition? | Forums
Pare sa fie disponibila doar in Polonia dar Ubisoft nu are un anunt oficial legat de chestia asta... va urma si anuntul oficial soon![]()
Aliosa da-mi mailul tau pe PM si iti trimit eu formularul daca e vorba de cel de la zavvi.
Cheers!
S-a intamplat cuiva pe zavvi sa astepte mai mult de 2 zile pentru un despatch, in conditiile in care produsul este in stoc? Culmea am facut si precomanda din timp, este vorba de The Witcher 2.
d3vil poti eventual sa le dai un mail. si eu am mai patit si dupa ce le-am trimis mail , l-au trimis imediat...
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks