Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 188 of 381 FirstFirst ... 88 138 178 186 187 188 189 190 198 238 288 ... LastLast
Results 3,741 to 3,760 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3741 SP
    Member Hazer's Avatar
    Am facut prima mea comanda pe ShopTo aseara la Killzone 3 Collector's. Produsul il au pe stoc, dar inca scrie "processing". Cam in cat timp mi-ar sosi?

2. #3742 SP
    Junior Member Laddu's Avatar
    Salut,

6 produse plecate pe 30.03. 5 dintre ele au ajuns pana acum la diferite date. Cel de-al saselea inca se lasa asteptat. Pentru "cei care lucreaza la zavvi", recomandati sa mai astept sau sa le scriu ?

Multumesc

3. #3743 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    O sa vb cu ei, dar in principiu colegii au dat buleala...

Sugerez sa le scrii si pe facebook, si pe site, le dai order numberul...in cel mai rau caz iti dau banii inapoi.

4. #3744 SP
    Multumesc pentru sfat.

5. #3745 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Trebuie sa astepti cel putin 21 de zile pana sa-i contactezi. Chiar daca le vei scrie te vor pune sa astepti. Dc. nu l-ai primit pana luni le poti scrie. Dc. e vorba de un colet mai voluminos dureaza minim 2 saptamani livrarea. Si eu am comandat mai multe si un Tony Hawk Shred - jocurile normale au venit in 5 zile, Shred-ul inca nu dar nu m-au dezamagit cei de la zavvi pana acum. In cel mai rau caz il trimit din nou sau imi dau refund

Quote Originally Posted by Laddu View Post
    Salut,

6 produse plecate pe 30.03. 5 dintre ele au ajuns pana acum la diferite date. Cel de-al saselea inca se lasa asteptat. Pentru "cei care lucreaza la zavvi", recomandati sa mai astept sau sa le scriu ?

Multumesc

6. #3746 SP
    Member Harilip's Avatar
    Hey
    deus ex human revolution collectors edition la SH pentru 180 lei se merita?
    Ma intereseaza editia dar totusi nu am multi bani la dispozitie acum . Sanse ca in viitor, 3-5 luni sa fie considerabil mai scumpa?

7. #3747 SP
    Junior Member stefan catalin's Avatar
    The elder scrolls v skyrim pentru ps3 merge OK acum sau tot sacadat .

8. #3748 SP
    Aveti idee daca se pot cumpara jocuri zona 1 de la vreun seller din europa ? In speta jocuri de PSV...

Contul meu principal este de US, PS Vita este account locked, DLC-urile sunt region locked Cu Uncharted GA de zona 2 pe care il am nu pot sa folosesc DLC-uri... si nici la viitoarele jocuri de zona 2, deci trebuie sa ma reprofilez pe zona 1 pentru PSV.

Am facut destule eforturi ca sa incerc instalrea DLC :
    - cumparat DLC pe PS3 cu cont de zona 2. Copierea PS3->PSV se poate face doar cu acelasi cont pe ambele console, in cazul meu contul de US. Cand initiez trasnferul DLC-ului, imi spune ca e trebuie sa folosesc pe PSV, userul cu care a fost cumparat DLC-ul pe PS3. Optiunea asta pica
    - resetat PSV la defaults, linkuit contul de UK pe PSV. Nu pot downloda DLC cu acest cont deoarece cardul poate fi folosit/accesat doar de contul cu care a fost initial formatat (in cazul de fata, cel de US). Ar trebuie sa reformatez cardul ca sa il pot accesa.
    - DLC de zona 1 cu joc de zona 2 nu merge din start, sunt patit pe PS3 ... asa ca nu voi repeta greseala.

Mai ramane optiunea cumpararii jocurilor direct de pe PSN, dar sunt mai scumpe comparativ cu ofertele zavvi, se pierde perspectiva vanzarii in viitor si e nevoie si de spatiu de stocare. Avand in vedere pretul pe GB pe care Sony il practica pentru cardurile PSV, nu se jsutifica.

Din punctul meu de vedere, sony a gresit strategia aici, dar na, dupa 6 miliarde gaura, tre sa compenseze.

Am scris cele de mai sus pentru cei care nu le stiu, dar si pentru cei care pot avea o idee noua.

Multumesc

9. #3749 SP
    Junior Member Ltcol's Avatar
    Salutare,

sunt in cautarea uni controller de xbox silver. Stie cineva un loc de unde as putea cumpara mai ieftin? La shopto este 6 lire doar transportul . In tara este cam la 240-250 ron.

spor la joaca

10. #3750 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

11. #3751 SP
    Junior Member Ltcol's Avatar
    eu caut asa ceva Xbox 360 Official Silver Wireless Controller with Play and Charge Kit - Microsoft Xbox 360 - ShopTo.Net ... merci oricum. Astea cica ar fi cele mai fiabile .... de la MW2 mi s-a stricat ciupercuta din dreapta la MK s-au stricat toate . Mi-as fi luat unul de la Razer daca nu avea fir. Daca si-a luat cineva unul facut de alta firma sa-mi spune si mie.

12. #3752 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Il poti lua de pe amazon dar in total iesi doar cu 1 lira mai ieftin.

OFFICIAL MICROSOFT XBOX 360 WIRELESS CONTROLLER + PLAY & CHARGE KIT (SILVER) | eBay

Sau asa cu 40 lire.
    Dar asta vine din Hong Kong deci shippingu dureaza vro 3 saptamani.

Eu l-as lua de la shopto pentru ca asa ajunge cel mai repede.
    De pe amazon UK dureaza mai mult de o saptamana.

13. #3753 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    am gasit pozele astea pe internet cu un collector edition de la far cry 3
    stie careva de unde se poate comanda?

z11429935x.jpgz11429937x.jpg

14. #3754 SP
    Quote Originally Posted by LeicaBogdan View Post
    am gasit pozele astea pe internet cu un collector edition de la far cry 3
    stie careva de unde se poate comanda?

Attachment 164461Attachment 164462
    Far Cry 3 insane edition? | Forums

Pare sa fie disponibila doar in Polonia dar Ubisoft nu are un anunt oficial legat de chestia asta... va urma si anuntul oficial soon

15. #3755 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by HotDoc View Post
    Le-am dat mesaj si mi-au raspuns cum ca ar trebui sa completez un formular, care ar fi trebuit sa fie trimis ca attachment dar asa ceva nu exista in mail-ul lor.
    Am aceeasi problema. Mi-au trimis 2 e-mail-uri cu Self Declaration, dar niciunul nu are atasament. In caz ca este un formular general, ma poate ajuta cineva cu acesta?

16. #3756 SP
    Aliosa da-mi mailul tau pe PM si iti trimit eu formularul daca e vorba de cel de la zavvi.

Cheers!

17. #3757 SP
    Member D3evil's Avatar
    S-a intamplat cuiva pe zavvi sa astepte mai mult de 2 zile pentru un despatch, in conditiile in care produsul este in stoc? Culmea am facut si precomanda din timp, este vorba de The Witcher 2.

18. #3758 SP
    Salut. Dap - am asteptat eu 3-4 zile pt. MW3 Hardened si era pe stoc, so don't worry

19. #3759 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by D3evil View Post
    S-a intamplat cuiva pe zavvi sa astepte mai mult de 2 zile pentru un despatch, in conditiile in care produsul este in stoc? Culmea am facut si precomanda din timp, este vorba de The Witcher 2.
    Da, in locul tau nu m-as agita, probabil comanda ta a fost trimisa si nu s-a actualizat status'ul. Personal mi s-a intamplat sa primesc comanda iar status'ul pe site sa fie in continuare "awaiting despatch"...

20. #3760 SP
    Member LeicaBogdan's Avatar
    d3vil poti eventual sa le dai un mail. si eu am mai patit si dupa ce le-am trimis mail , l-au trimis imediat...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.