Sambata dimineata la ora 9 am fost la Cargus Otopeni si am ridicat personal comanda. 6 zile - everything OK
Printable View
Sambata dimineata la ora 9 am fost la Cargus Otopeni si am ridicat personal comanda. 6 zile - everything OK
Salut, nu e chiar o intrebare legata de gaming, dar anyway... am facut o comanda din Germania via Paypal in urma cu 2 saptamani, si vreau sa stiu... o sa fiu anuntat cand ajunge coletul in tara? De unde trebuie luat coletul, de la vama? Thanks!
99% ajunge la oficiul postal de care apartii.
Produsele din UE nu se vamuiesc. Ar trebui sa primesti aviz in posta.
Toate coletele din UE vin la tine acasa (sau la oficiul postal de care apartii daca sunt prea voluminoase sau necesita semnatura etc) nu trebuie sa mergi la vama, din Germania este cam mult 2 saptamani (dar sa zicem ca e in apropierea pastelui si lucrurile sunt mai aglomerate). Daca ai facut via pay-pal sa nu treaca cele 45 zile - de asemeni de cand ai deschis disputa sa nu treaca 20 zile pana la claim.
bafta.
Multumesc mult, chiar eram in ceata. Am facut comanda pe 5... e vorba de louis, site`ul cu 'chestii' moto. Daca trece prea mult timp si tot nu a venit coletul, le trimit un mail? Sau merg la posta sa verific?
Scuzati de dublu post, dar am primit acest mail:
Dear etc
Thank you for your e-mail.
Please excuse the long time of delivery.
On the 11. April 2011 the DHL Romania tried to deliver the parcel to you. Now the parcel is in Romania in a warehouse.
There will be a next try for a delivery within the next days.
With kind regards
Stefan Hoffmann
Deci pachetul a fost in tara de pe 11... dar probabil excelenta firma de curierat a uitat de el... anyway, merci de raspunsuri inca o data.
A mai facut cineva preorder de pe amazon.co.uk?
Asi vrea sa fac preorder la un joc dar nu reusesc sa imi dau seama daca pretul o sa fie cel de acuma sau daca se modifica intr-un pret mai mare o sa platesc pretul nou?
Vreau sa fac preorder la Battlefield 3: Limited edition, este 30 de lire acolo in timp ce la gameshop e 190ron
�n cazul precomenzilor majoriatea magazinelor au politica prețului cel mai mic. Asta �nseamnă că dacă faci precomandă acum, la lansare vei plăti cel mai mic preț din acest interval.
Solozaur, vezi ca Amazon.uk are transport mare la jocuri si iesi cam tot pe acolo. Mai bine astepti niste preturi bune la zavvi/ShopTo.
Multumesc ptr raspunsuri, cred ca am sa raman pe gameshop. Mai incurajam si noi piata pe la noi - ca in uk le-am crescut bine vanzarile.
Are cineva ideea se mai gasesc ceva jocuri la oferta in Carrefour din Bucuresti ?? Infamous si MK as fi interesat ca au preturi bune . Multumesc
eu unul am fost ieri in vitantis si mai aveau infamous mai mult de 5 bucati , problema e ca au un cos care e plin cu jocuri si de pc si de wii , si trebuie sa sapi destul sa gasesti :)) , iar in orhideea mai erau 2,3 bucati.
il aveau la 25 ron ? vitantis este langa targul vitan , nu ? Mai aveau alte oferte de ps3 atragatoare ?
da este cel de langa targul vitan , aveau platinum la 25 de lei , alte oferte nu prea . conan la 50 lei , un ratchet & clank quest for booty tot la 50 lei oricum toate jocurile erau bagate in acelasi cos chiar daca erau la oferta chiar daca costau mai mult , de ex bioshock 2 era 150 de lei .. parca mai aveau si uncharted 1 platinum tot la 25 lei .. in rest nu prea am mai vazut mare lucru la oferta
e tentant infamous daca gasesc si Mortal kombat vs dc ar fi bine la 50 ron cum am citit ca ar fi gasit un tip ... Merci de info o sa dau azi o fuga
si-a mai comandat cineva ceva de pe Amazon.uk recent ?
Am facut o comanda pe data de 18 April 2011 si cica ar ajunge abia in 2 Mai ( Delivery estimate:2 May 2011 ).
Chiar asa mult sa dureze ?
Nu te lua dupa estimarea aia. E un fel de worst case scenario. Eu am primit cam intr-o saptamana tot ce am comandat de la ei /am vreo 5-6 comenzi pana acum/. La Bucuresti.
Carrefour Orhideea - PSN card de 50 Lire - 50 RON 49.99 RON , cumparat astazi . Mai erau 2 bucati . Unreal Tournament 50 RON ,Sega super star tenis 50 RON si multe altele la 25 ROn (Ridge race , GT 5 Prologue , Infamous , Uncharted 1 , Resistance 1 , Mini NInjas ) Cam astea sunt in vitantis , orhideea , grand arena .
Sper ca am fost de ajutor