VISA Electron merge
Printable View
VISA Electron merge
Cat costa transportul la Shopto ?
Int. 1st Class (With Tracking Number)-6.6 lire(pe produs)
Royal Mail Int. 1st Class (Not Signed for)-3 lire (pe produs)
A cumparat cineva de pe www.sendit.com ? Trimit la noi in tara si cam cat ar fi transportul? Ms anticipat. ;)
Pretu' ^Quote:
Originally Posted by sendit
Si la zavvi e livrare gratuita ?Am vazut ca pe theHut inca este...
Da!
site-ul asta e de incredere? Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid
a mai luat cineva de la ei?
ce alte variante mai sunt? (pentru microsoft points)
Da, multi iau de acolo si pot sa iti spun ca este de incredere (vroiam sa imi iau si eu dar am ales un starter pack cu 3 luni de gold).
Nu sunt sigur dar parca si de aici auzisem ca luase cineva : cheap xbox live codes .
inca un site: PCGameSupply Buy & Download PC Games, Xbox, Wii & Playstation Cards
de asta ce se stie?
Cat e transportul pentru o consola de pe Amazon.co.uk?
pe mine m-a costat 10,97 lire transportul pt un xbox360, a ajuns in 6 zile de pe amazon.co.uk :P
Un site cu MSP care acepta paypal?Si care ar fi cel mai bun/sigur card pt paypal?
Am si eu o mica intrebare , are cineva precomanda la brink bunddle , la pretul de 49 lire dp zavvi (pentu ps3), si nu vrea sau nu are posibilitatea sa o onoreze , deoarece vreau sa cumpar dar se pare ca nu se mai paoate face precomanda ? daca da astept un pm ;)) Multumesc anticipat :P
Este vreo cineva care a facut comanda la Mortal Kombat de pe zavvi si i-a ajuns jocul?
Exista vreun site extern , jocuri pc ps3 xbox ... , cu plata ramburs ?
nu, din cate stiu. si nici nu cred ca vei gasi cu plata ramburs din exterior.
Sigur nu exista :)
Am luat si eu de pe site-ul asta, e OK, a venit codul in vreo ora jumate.
Recomand si www.gamepointsnow.com, de acolo mereu mi-a venit codul instantaneu.