Nu cred ca ai cum, doar sa te duci sa-l iei de la oficiul tau postal atunci cand vezi ca ajungi(fara sa mai astepti sa iti ajunga avizul).
Apropo cat te a costat transportul?
Printable View
Nu cred ca ai cum, doar sa te duci sa-l iei de la oficiul tau postal atunci cand vezi ca ajungi(fara sa mai astepti sa iti ajunga avizul).
Apropo cat te a costat transportul?
Asta in cazul in care nu vine cu Cargus, caz in care aduc ei direct coletul, cat despre pret (Xbox360 slim with Kinect / 1 game / 1 HDMI cable / 1 Kinect tv mount):
Item(s) Subtotal: �227.39
Postage & Packing: �14.18
-----
Total before VAT: �241.57
VAT: �57.99
-----
Total: �299.56
-----
Total for this Delivery: �299.56
Nu iti vine cu Cargus, iti vine la posta. Vezi ca ti-au dat un tracking number. Baga-l pe DHL.de si de acolo iti da alt tracking pe care-l poti folosi la Track & trace - Posta Romana
Ai dat cam mult, iti luai un Xbox 360 cu 250 GB la 150 GBP + transport Xbox 360 Console 250GB (250GB Hard Drive) (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V-DIo4VcL.@@AMEPARAM@@31V-DIo4VcL si Kinect de aici Xbox 360 - Kinect Sensor inkl. Kinect Adventures: Amazon.de: Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41%2Bgyz3fmZL.@@AMEPARAM@@41%2Bgyz3fmZL si ieseai si mai ieftin si cu hard de 250 GB
At the end, pretul ar fi fost oarecum acelasi insa mersi pentru sugestie :) De tracking number stiu. In felul asta am aflat ultimul update, si anume ca pachetul pleca noaptea trecuta din Feucht (Germania), insa nu eram sigur daca vine sau nu prin Posta Romana. Acum stiu.
Mersi !
Am si eu o intrebare. Vreau sa cumpar Fallout 3 GOTY pt xbox 360 si am gasit la zavvi o oferta faina, dar la availability scrie "usually dispatch within a month" :o. Cum vine treaba asta ? Dau comanda acum si astept o luna ? A mai incercat cineva asa ceva ? merita sa dau totusi comanda ?
In caz ca nu, stiti cumva o alta oferta buna pt joc ? eu am cautat dar nu prea gasesc :(. Merci
Here -> 25.86 de lire. Cam at�ta,�n rest n-am văzut oferte mai bune..
are cineva un cod de Discount ptr TheHut.com ?raman dator :)..si o intrebare...care are timpul de livrare mai mic ?zavvi sau theHut ?
P.S.Sau ofer cod Discount zavvi.co.uk
Comanda mea va veni cu Cargus pana la urma. Am incercat tracking number-ul pe cargus.ro si am aflat ca astazi coletul era la Oradea. Pana la Bucuresti sper ca nu mai e cale lunga. Spunea cineva la TV ca ar fi in aceeasi tara dar tot la TV am auzit ca lucrurile merg cam greu prin tara aia...
14/04/11 12:54 ORADEA Receptionat
---------- Post added 15-04-2011 at 09:40 AM ----------
...iar azi de dimineata, Geta de la Customer Support a avut nesimtirea sa-mi spuna ca nu a intrat in tara, scuzandu-se si schimbandu-si afirmatia in momentul in care i-am spsu ca site-ul lor spune altceva, pentru ca apoi sa-mi spuna ca este inca in oradea coletul. raspunsul a fost spontan si cu siguranta nu a controlat nicaieri.
am o intrebare:
Daca fac comanda la un Xbox 360 de pe Amazon.uk, cam in cat timp ar ajunge coletul in tara aprox ( Oradea ).
Cum spuneam, dealtfel, mai sus, comanada mea pentru XBOX360 de pe Amazon UK a plecat pe 10 (din Germania), s-a plimbat cateva zile pe acolo, iar ieri, pe 14, era la Oradea (unde probabil inca este si la ora asta).
Precizez ca am facut comanada pe 8 dar a fost "dispatched" pe 10.
In cazul de fata, de la data la care a fost facuta comanda si pana cand coletul a ajuns in Oradea au trecut 6 zile.
Vineri (comanda plasata pe Amazon UK) ---- colet din Germania ---- 6 zile ---> Joi (Oradea)
Este posibil sa-ti ajunga si astazi,eu am fost contactat de Cargus (..) si mi s-a spus ca am de primit un colet ,nu eram sigur ce e si am fost placut surprins sa aflu ca este xbox-ul :)
Am sunat iar. E posibil (sau nu) sa ajunga maine insa singurul fel in care as intra in posesia coletului maine ar fi sa ma deplasez la centrul lor din Otopeni, unde vin coletele din tara. Urmeaza sa sun maine la 9 cand se deschide call center-ul si sa aflu daca a ajuns sau nu.
mie mi-a ajuns xboxul in 6 zile acasa prin posta romana, comandat de pe amazon.co.uk
Poate vrea cineva un cod de 10% discount pe Zavvi: 1016-8WW3-PQC8
Am si pe TheHut se pare: 1014-TKN8-MVG5
Cat mai ajunge transportul pentru 2 jocuri de la thehut.co.uk si cam in cat timp ar ajunge jocurile?
ThX!
Poate sa-mi spuna cineva daca stie cat ar costa transportu undei console sau fightstick de pe Amazon.uk. Multumesc
Nu am vazut postage and packing, multumesc
Cine doreste cod 10% Zavvi:
unique 10% discount code is: 1016-4SNX-MPS2 (valid until the end of this month. Excludes Electronics & Computing & Games Consoles)