Sunt deschise din cate stiu eu.. Oficiul meu apare pe posta-romana.ro cu program 8-14.
Printable View
Sunt deschise din cate stiu eu.. Oficiul meu apare pe posta-romana.ro cu program 8-14.
Pe bune ? Oradea 1 - Oficii postale - Posta Romana
Mie mi-a ridicat azi (in urma cu aprox. o ora) prietena un colet de la posta. Oare ce zi e azi ? Hmmm...
Lasa man, unii stiu ei *sigur* totul. Daca oficiul lor e inchis sambata atunci *toate* oficiile postale din Romania sunt inchise. Daca unii postasi au bun simt si lasa aviz pt scrisori simple atunci ei deduc ca asa fac TOTI postasii.
yeap pana la 14 :D
Orar: L-V: 07:00-20:00 la OP2 Cluj-Napoca.
Nu toate au acelasi program.
AndyZ, nu trebuie sa astepti aviz. Daca te duci cu buletinul se uita sa vada daca nu ai primit colet.
ma duc sa vad daca a venit comanda:D wish me luck:D
:)) tu chiar ai avut un inceput de zi mai urat ?
Am gresit, nu ma impusca te rog !
Incredibil, pe forum-ul asta chiar ajung sa nu mai scriu nimic, decat sa vizualizez ! :))
Sunteti fenomenali!
Sariti fratilor a gresit un om, haideti sa-l nenorocim si sa ne batem joc de el, mama lui de prost :)) cam asa a sunat modul de exprimare al tau.
Chiar incep sa cred ca jucatul excesiv de jocuri pe console/pc, pe unii ii afecteaza !
Partea cu avizele pt scrisori simple, ma gandesc ca ai atacat o alta persoana, deoarece eu nu am pomenit de asta!
Oricum weekend placut in continuare :)
Si multumesc pt informatie, eu chiar nu stiam ca sunt deschise si sincer chiar imi este de folos informatia.
Dar ai reactionat prea urat.
Bafta!
Am reactionat asa pt ca si tu ai postat prea sigur pe tine. Puteai spune : "Din cate stiu eu oficiile sunt inchise sambata, dar nu-s sigur". Si m-a enervat enorm faza pt ca am mai avut niste dispute pe aici cu altii care o stiau pe a lor si oricine spunea altceva era prost.
am fost dar nu a venit:(
Ma ajuta cineva cu un discount code la Zavvi si/sau The Hut? Thanks!
daca aveai inboxul liber iti trimiteam eu unul de 5 lire care nu se aplica la precomenzi ci doar la comenzile peste 45 lire, pe zavvi
---------- Post added 22-10-2011 at 04:20 PM ----------
doua coduri pt sendit.com
1743-MW35-3HFQ 10% pt jocuri,filme,muzica
1742-DCDH-KL5M 20% haine,jucarii,cadouri
Mai greu cu discount codes pentru ShopTo :) Eu de-abia primesc unu de o lira pe luna dupa ce am devenit silver member. Tre sa recunosc ca-s mai chitrosi decat zavvi/hut la faza asta.
Da, ShopTo da doar pentru Silver/Gold members.. Inca o comanda si ajung si eu silver..
Cei care ati facut precomanda la Batman Arkham City pe shopto, l-ati primit ? ca la mine inca nu a ajuns. Sper luni sa vina.
@Valerio: La mine (Cluj) n-a ajuns �ncă. Sper și eu pe luni să sosească.
Nici eu nu l-am primit, in mod normal soseste luni. Deh, am anulat precomanda initiala, ca altfel pleca de marti si aveam ce face la noapte...