Originally Posted by
adibose
Intamplare:
Zic sa profit de promotia FIFA Street la 50 ron de la Altex si joi seara pe 11 Apr intru si fac o rezervare la cel mai apropiat Altex de mine pt a ridica produsul pe 12.04
Intamplator era un Mediagalaxy Iris Titan, unde fac si rezevarea. Primesc email de confirmare cu pretul de 80 ron in loc de 50.
In dimineata lui 12 apr, trimit mail de confirmare a pretului, fiind confuz dupa rezervarea facuta. Mi se raspunde scurt si la obiect: "Pretul pe site acum este tot de 79,90 lei. Rezervarea fiind la acelasi pret, daca doriti il veti achizitiona."
Ii spun omului ca in momentul rezervarii pretul era 50 lei, este adevarat ca am primit confirmare cu 80...dar totusi nu mi se pare corect.
In fine renunt la comanda multumidu-le pt neseriozitate. Toate astea intamplandu-se pe 12.04. Am dat uitarii.
Azi pe 15 Apr primesc telefon de la Iris MediaGalaxy de la sefa de magazin spunandu-mi ca a ajuns la ea acea conversatie pe email si ca ma asteapta maine 16 apr in magazin sa ridic produsul la pretul rezervat de 50 ron, cerandu-si si scuze pt impolitetea angajatului cu care vorbisem initial.
Nici 80 de lei nu este o suma mare pt acel joc, insa m-a deranjat atitudinea si am renuntasem.
In schimb dupa telefonul de astazi...mi-am schimbat parerea despre acest magazin! jos palaria pt doamna sefa de magazin ! :)