Scrie pe cutie CUH-12XX :)
Citește și acest articol, concluzia de fapt :)
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1285261
Printable View
Scrie pe cutie CUH-12XX :)
Citește și acest articol, concluzia de fapt :)
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1285261
E versiunea CUH-12XX, du-te în cel mai apropiat magazin, poza e veche probabil
Asa cred si eu si are sens . Ca unora le place sa iti caute nod in papura sa scape de tine e cu totul alta discutie dar , in mod normal , nu are nici o legatura consola cu jocul .
Mai silentios dar mai fierbinte ! WTF Sony ?!
Teoretic si legal vorbind, in cazul in care ti se inlocuieste un produs, tu trebuie sa duci produsul respectiv COMPLET inapoi. Iar daca tu ai luat o consola care vine ca bundle, cu un joc si asta reiese si de pe cutie, trebuie returnat complet pentru a putea sa ti se dea alta la loc.
Eu am patit-o si acum cu Xbox One, dar si cu X360 la emag, prin 2010. Prima consola era cu bundle Forza Motorsport 2, pe care l-am dat inapoi cand a dat RROD (la cerere, ca tin minte exact ca a trebuit sa fac un drum pana acasa pentru joc, intrucat nu-l luasem cu mine) si mi s-a dat o alta consola, cu alt joc (cred ca am avut 2 sau 3 in a doua consola, dar n-am mai avut FM2).
Dar clar, depinde de persoana de la receptie/service. Dar eu personal, repet, nu m-as risca sa-mi fie anulata garantia pentru jocul vandut pe un pret mult prea mic.
Riscati-va daca voi considerati ca merita. Sper sa aveti noroc.
Discuția asta parcă e aia cu palmaresul Stelei :))
Chiar asa :))
S-au notat parerile , sa trecem mai departe .
Știți ceva legat de...?
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1286032
Am rezervata o consola PS4 + Until down la 1599 in magazin. Daca doriti sa o ridicati PM.. Eu nu mai am cum. Cam o saptamana cred ca mai e valabila.
@tudyniuz si aici e oftopic? La console si accesorii cu preturi bune ai sters postul ca de e oftopic.
Ok, m-am gandit si am decis ca vreau sa intru si eu in lumea Nintendo (lume din care am lipsit TOTAL, nu m-am atins in viata mea de niciun Zelda, Pokemon, etc). Si as vrea sa fac asta printr-un 3DS XL. Intrebarea mea e: merita asa ceva? La pret full in niciun caz nu-l iau (e fcking 1000 de lei la noi), sper sa fac rost de ceva mai ieftin 2nd hand, sau nou dar la un pret redus (am gasit pe OLX destule anunturi pe la 400-500 de lei).
Ma gandeam ca as putea sa iau si un DSI XL (am vazut anunturi bune si la noi pe forum), dar parca as vrea 3D-ul ala. Ce ma sfatuiti sau ce imi recomandati sa fac? I'm a total noob when it comes to Nintendo :%%
Recomand sa iei de la Gatsu, are pe la 600 lei New 3DS XL sigilat. E om de nota 10, am cateva console luate de la el. Cat despre consola, daca merita sau nu luata, nu stiu sa-ti spun... Nu am jucat decat Pokemon pe un 3DS vechi, vai steaua lui.
Dintre DSi si 3DS XL, si eu zic la fel ca naz....ia-ti New 3DS XL. Asta in cazul daca vrei neaparat model XL. Eu sincer as alege New 3DS, pentru dimensiunile mai compacte, dar depinde de preferinte. Eu sunt genul care am cautat pana am innebunit sa iau un telefon bun cu ecran mai mic de 5inch, fiindca n-am vrut asa mare...altii prefera ecranele mai mari :) oricum, e diferenta mare intre DSi si 3DS. Eu as vota cu 3DS indiscutabil pentru ca poti juca pe el si jocurile de DS dar si cele de 3DS, desigur este si o diferenta de pret, aici nu ma mai bag.
Mi-e ca e ecranul mic la 3DS si as vrea totusi o experienta cat mai frumoasa, but then again va trebui sa pun mana pe ambele cumva si sa le compar, altfel mi-e greu sa-mi dau seama daca e ok 3DS sau mi-ar prinde bine XL.
L.E.: mda, diferenta de pret intre 3DS si 3DS XL e mult prea mica, clar mi-as lua XL-ul.
Acum m-am uitat si la preturi la jocuri si ma asteptam sa fie ceva mai ieftine. Intr-adevar, la userul Gatsu am vazut oferte ok, e 500 de lei un XL. Hmmm, I may be on to something here, mersi de info baieti.
Eu aș alege New 3DS, nu XL, dacă ai timp citește articolul.
New 3DS vs New 3DS XL - what's the difference?
Hmmm, well put, nu stiam de astea. Thanks, acum tind spre New 3DS :))
chiar saptamana trecuta m-a prins si pe mine "febra" Nintendo. Cred ca o zi intreaga am stat si am cautat console pe forum si pe net. Am comparat preturi, am vizionat video-uri pe youtube cu topurile jocurilor, am citit articole in care sunt comparate consolele, etc.
Concluzia a fost ca New 3DS-ul ar fi mai potrivit pentru mine decat New 3DS XL datorita dimensiunilor mai mici (portabilitate) si a ecranului (chiar daca ecranul de XL e mai mare, rezolutia e fix aceeasi, deci imaginea e mai clara pe un ecran mic).
Pana ala urma au invins portofelul si bunul simt. Portofelul a spus clar "NU", in timp ce bunul simt imi zicea ca am deja prea multe jocuri nejucate pentru PS Vita si n-am timp de alt handheld.