Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 353 of 381 FirstFirst ... 253 303 343 351 352 353 354 355 363 ... LastLast
Results 7,041 to 7,060 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #7041 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Scrie pe cutie CUH-12XX

Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
    Mersi. Cu urmatoarea ocazie / reducere Altex voi inlocui probabil actualul PS4 cu versiunea revizuita - aparent versiunea revizuita e mult mai silentioasa.

Citește și acest articol, concluzia de fapt
    http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1285261

2. #7042 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Toate consolele care vin în Bundle sunt versiunea revizuită, mă refer la acele pachete care au fost lansate începând cu a doua jumătate a lunii august. Deci, ambele pachete cu MGS 5 sunt CUH-12xx Versiunea neagră are cover mat, versiunea LE are cover glossy
    Din imaginea afisata de Altex bundle-ul MGS ( nu versiunea limitata ) nu pare sa fie versiunea CUH-12XX , celelalte bundle-uri recente sunt cu noua versiune . Sau poate imaginea nu e cea buna ...

3. #7043 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    E versiunea CUH-12XX, du-te în cel mai apropiat magazin, poza e veche probabil

4. #7044 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Știu ca printre noi sunt și colegi care lucrează la altex. Poate intervin ei și ne lămuresc.
    Ne ajuta cineva?

5. #7045 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Am consola în garanție. Ești obligat să o duci cu toate accesoriile. Chiar dacă jocul e fizic se aplică aceeași chestie ca la XBox One unde jocul e digital.
    Săptămâna trecută am fost personal în magazin cu al meu PS4, ce confirmare mai vrei, am spus clar ce mi s-a spus. Crezi ca vorbesc să nu adorm? Cred ca depinde de coleg Eu zic să vă calmați, nu sunt probleme

6. #7046 SP
    Asa cred si eu si are sens . Ca unora le place sa iti caute nod in papura sa scape de tine e cu totul alta discutie dar , in mod normal , nu are nici o legatura consola cu jocul .

7. #7047 SP
    Member cr0c0's Avatar
    Mai silentios dar mai fierbinte ! WTF Sony ?!

8. #7048 SP
    Quote Originally Posted by cr0c0 View Post
    Mai silentios dar mai fierbinte ! WTF Sony ?!
    Mai silentios ca zbarnaie coolerul mai putin ceea ce permite sa se incalzeasca mai tare . Sunt legate intre ele, nu ?

9. #7049 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by mario_1303 View Post
    Asa cred si eu si are sens . Ca unora le place sa iti caute nod in papura sa scape de tine e cu totul alta discutie dar , in mod normal , nu are nici o legatura consola cu jocul .
    Teoretic si legal vorbind, in cazul in care ti se inlocuieste un produs, tu trebuie sa duci produsul respectiv COMPLET inapoi. Iar daca tu ai luat o consola care vine ca bundle, cu un joc si asta reiese si de pe cutie, trebuie returnat complet pentru a putea sa ti se dea alta la loc.

Eu am patit-o si acum cu Xbox One, dar si cu X360 la emag, prin 2010. Prima consola era cu bundle Forza Motorsport 2, pe care l-am dat inapoi cand a dat RROD (la cerere, ca tin minte exact ca a trebuit sa fac un drum pana acasa pentru joc, intrucat nu-l luasem cu mine) si mi s-a dat o alta consola, cu alt joc (cred ca am avut 2 sau 3 in a doua consola, dar n-am mai avut FM2).

Dar clar, depinde de persoana de la receptie/service. Dar eu personal, repet, nu m-as risca sa-mi fie anulata garantia pentru jocul vandut pe un pret mult prea mic.

Riscati-va daca voi considerati ca merita. Sper sa aveti noroc.

10. #7050 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Discuția asta parcă e aia cu palmaresul Stelei

11. #7051 SP
    Chiar asa

S-au notat parerile , sa trecem mai departe .

12. #7052 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

13. #7053 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Am rezervata o consola PS4 + Until down la 1599 in magazin. Daca doriti sa o ridicati PM.. Eu nu mai am cum. Cam o saptamana cred ca mai e valabila.

@tudyniuz si aici e oftopic? La console si accesorii cu preturi bune ai sters postul ca de e oftopic.

14. #7054 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ok, m-am gandit si am decis ca vreau sa intru si eu in lumea Nintendo (lume din care am lipsit TOTAL, nu m-am atins in viata mea de niciun Zelda, Pokemon, etc). Si as vrea sa fac asta printr-un 3DS XL. Intrebarea mea e: merita asa ceva? La pret full in niciun caz nu-l iau (e fcking 1000 de lei la noi), sper sa fac rost de ceva mai ieftin 2nd hand, sau nou dar la un pret redus (am gasit pe OLX destule anunturi pe la 400-500 de lei).

Ma gandeam ca as putea sa iau si un DSI XL (am vazut anunturi bune si la noi pe forum), dar parca as vrea 3D-ul ala. Ce ma sfatuiti sau ce imi recomandati sa fac? I'm a total noob when it comes to Nintendo

15. #7055 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar

Ghidul cumparatorului consolist

Recomand sa iei de la Gatsu, are pe la 600 lei New 3DS XL sigilat. E om de nota 10, am cateva console luate de la el. Cat despre consola, daca merita sau nu luata, nu stiu sa-ti spun... Nu am jucat decat Pokemon pe un 3DS vechi, vai steaua lui.

16. #7056 SP
    Member Leni's Avatar
    Dintre DSi si 3DS XL, si eu zic la fel ca naz....ia-ti New 3DS XL. Asta in cazul daca vrei neaparat model XL. Eu sincer as alege New 3DS, pentru dimensiunile mai compacte, dar depinde de preferinte. Eu sunt genul care am cautat pana am innebunit sa iau un telefon bun cu ecran mai mic de 5inch, fiindca n-am vrut asa mare...altii prefera ecranele mai mari oricum, e diferenta mare intre DSi si 3DS. Eu as vota cu 3DS indiscutabil pentru ca poti juca pe el si jocurile de DS dar si cele de 3DS, desigur este si o diferenta de pret, aici nu ma mai bag.

17. #7057 SP
    Mi-e ca e ecranul mic la 3DS si as vrea totusi o experienta cat mai frumoasa, but then again va trebui sa pun mana pe ambele cumva si sa le compar, altfel mi-e greu sa-mi dau seama daca e ok 3DS sau mi-ar prinde bine XL.

L.E.: mda, diferenta de pret intre 3DS si 3DS XL e mult prea mica, clar mi-as lua XL-ul.

Acum m-am uitat si la preturi la jocuri si ma asteptam sa fie ceva mai ieftine. Intr-adevar, la userul Gatsu am vazut oferte ok, e 500 de lei un XL. Hmmm, I may be on to something here, mersi de info baieti.

18. #7058 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu aș alege New 3DS, nu XL, dacă ai timp citește articolul.
    New 3DS vs New 3DS XL - what's the difference?

19. #7059 SP
    Hmmm, well put, nu stiam de astea. Thanks, acum tind spre New 3DS

20. #7060 SP
    Member marv's Avatar
    chiar saptamana trecuta m-a prins si pe mine "febra" Nintendo. Cred ca o zi intreaga am stat si am cautat console pe forum si pe net. Am comparat preturi, am vizionat video-uri pe youtube cu topurile jocurilor, am citit articole in care sunt comparate consolele, etc.

Concluzia a fost ca New 3DS-ul ar fi mai potrivit pentru mine decat New 3DS XL datorita dimensiunilor mai mici (portabilitate) si a ecranului (chiar daca ecranul de XL e mai mare, rezolutia e fix aceeasi, deci imaginea e mai clara pe un ecran mic).

Pana ala urma au invins portofelul si bunul simt. Portofelul a spus clar "NU", in timp ce bunul simt imi zicea ca am deja prea multe jocuri nejucate pentru PS Vita si n-am timp de alt handheld.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 353 of 381 FirstFirst ... 253 303 343 351 352 353 354 355 363 ... LastLast