Userii premium sunt mai morali, mai putin bisnitari, mai putin samsari ?!
Vedeti, de asta consider ca astfel de 'miscari' facute de anumite magazine online nu sunt de fel scapari ale sistemului.
Si acum, la aproape 2 luni de la faza cu jocul la 12 lei, se discuta si in dunga, iar expresia "eMag" e pe buzele sau in mintea tuturor.
Punct ochit, punct lovit !![]()

si ca reincep discutia, dar nu pot sa nu remarc, dupa ce am citit 3 pagini de comenturi, ca doar acum la sfarsit a fost rostit "cuvantul magic": capitalism. Credeti-ma, eu inteleg ambele tabere fiindca si eu am fost invatat si educat sa fiu altruist, sa nu profit de bunatatea altora etc etc., si si eu cand vad un joc la oferta nu pot sa fac altceva decat sa-mi comand mie un exemplar (cum a fost anul trecut la Altex cu Wii U la 600RON) si sa anunt si pe altii. Si mie mi se pare ..."de neacceptat" sa profiti de greseala, bunatatea sau marketingul [sau ce o mai fi] cuiva (cu a fost si cu gamerland si cum a fost si acum), DAR...totusi, trebuie sa intelegem cu totii ca asta este capitalismul!!! Cel dupa care am ravnit atatia ani (sau parintii nostrii). Este acelasi care face ca noi sa gasim rosii mai ieftine aduse din turcia sau mai stiu eu de unde, care face ca cei care produc ceva sa fie de multe ori la marginea propastiei din cauza importurilor ieftine. E moral? Discutabil...dar asta e.

Bookmarks