Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 343 of 381 FirstFirst ... 243 293 333 341 342 343 344 345 353 ... LastLast
Results 6,841 to 6,860 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #6841 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Userii premium sunt mai morali, mai putin bisnitari, mai putin samsari ?!
    Vedeti, de asta consider ca astfel de 'miscari' facute de anumite magazine online nu sunt de fel scapari ale sistemului.
    Si acum, la aproape 2 luni de la faza cu jocul la 12 lei, se discuta si in dunga, iar expresia "eMag" e pe buzele sau in mintea tuturor.
    Punct ochit, punct lovit !

2. #6842 SP
    Admin MonkY's Avatar
    solecon: acum, eu nu stiu ce sa zic la partea cu moralitea. Uite eu de exp. am vrut sa iau 10 bucati, si mi-am facut calculul asa: 5 bucati le pun la un concurs, 4 le pun la licitatii si 1 opresc pt. mine. Acum, dupa cum zici tu, ar fi fost complet imoral orice ar fi sarit de 1 bucata. Din punctul meu de vedere, n-ar fi fost deloc imoral pentru ca m-am gandit si la altii.

Din punctul meu de vedere, http://www.consolegames.ro/forum/f90...-1886-sigilat/ este ok. A vandut omul cu 70 RON. Si-a scos banii de curier si de stress. Insa pe asta: http://www.consolegames.ro/forum/f90...cati-sigilate/ eu daca as putea, l-as inchide direct. Din pacate chiar si eu trebuie sa respect regulile jocului. Atata timp cat vinde sub pretul pietei (nu cred ca se gaseste sub 200 RON in magazine), nu am ce sa-i fac... oricat de moral sau imoral ar fi. El poate fi dat ca exemplu ca nu face parte din comunitate (la urma urmei are 28 de posturi din 2008).

cryyo: stiu ca nu iti va place, dar eu ii consider pe cei verzi "mai morali". Nu neaparat pentru ca au platit, ci pentru faptul ca s-au gandit la comunitate si la site. Ma indoiesc eu ca vreunul din ei si-a cumparat premium neaparat pentru functiile extra oferite. Iar pana acum nu am avut cazuri in care sa fim nevoiti sa banam useri premium pentru ca au incalcat regulile pe aria de Bazar.

Cat despre eMag, ti-as fi dat dreptate (in sensul ca si-au atins scopul si si-au tras o tona de publicitate pozitiva) daca pe mine nu m-ar fi "scuipat" direct. Asa cum am mai zis, eu am cumparat 2 chestii: 1 ibric si 1 joc The Order, ambele platite in avans cu cardul. Ibricul a ajuns (cu greu, dupa aproape 2 saptamani) iar jocul a DISPARUT pur si simplu din comanda. L-au sters cu buna stiinta si fara drept de apel (desi eu am dovada confirmarii a doua produse)... am platit la urma urmei direct din sistemul lor, nu aveam cum sa introduc eu o suma mai mare. Prin urmare, pentru unii a fost reclama pozitiva, pentru mine a fost un gust amar. Care a trecut insa nu datorita eMag, ci a unui membru al comunitatii CG. M-am bucurat mai mult ca s-a gandit cineva la un gest de genul acesta, decat de oferta eMag propriu-zisa.

In rest, hai sa Pasteti Fericiti!

3. #6843 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    nu e capitalism si democratie? atatea pagini irosite, orice afacere la nivel mai mare sau mai mic se bazeaza sa cumperi de unde e ieftin si tu sa vinzi mai scump. pretul dicteaza piata, mai exact cererea, daca oferta e prea mare, nu se va vinde nimic. pana la urma au avut de pierdut cei de la emag, nu gamerii, indiferent ca au fost cei care l-au cumaprat la 12 lei sau la 80 de lei, acum pentru ca a facut unul 50 de lei ne certam 5 pagini. moral, imoral nu mai conteaza, nu e comunism, faci ce vrei, atata timp cat produsul se vinde, inseamna ca a existat cineva care a considerat ca afacerea este buna pentru el.

ca sa va faceti o idee, produsul a fost la oferta cateva ore si in timpul noptii, cati oameni ar fi prins jocul la ora aia? foarte putini, asa pentru ca au luat mai multe jocuri acum vor umple piata cu jocuri the order la preturi mici, chiar foarte mici si astfel castiga si cei care nu au prins oferta. si nu era problema de stoc, ci de timp, toata lumea si-a primit comenzile, chiar daca x comanda 1 joc si nu 100, y care nu a fost pe faza nu ar fi luat jocul, ca au retras oferta, nu era vorba de stoc, ci de o greseala de pret. crezi ca ar fi stat jocul cu pretul de 12 ron 3-4 zile sa-l prinda toata lumea?

4. #6844 SP
    Member lucas22010's Avatar
    reduceri la altex, sariti pe ele

5. #6845 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    toata lumea si-a primit comenzile, chiar daca x comanda 1 joc si nu 100
    Aici gresesti... nu toata lumea si-a primit comenzile.

6. #6846 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Aici gresesti... nu toata lumea si-a primit comenzile.
    Nu l-ai primit nu din cauza comenzilor celorlalti ci tocmai din cauza atitudinii eMag probabil stiind ca nu poti merge nici macar la ANPC ( din ce stiu ai facut comanda pe firma ).

7. #6847 SP
    Junior Member bodo constanta's Avatar
    salut cum cumpar TLOU de pe site-ul asta http://www.cdkeys.com/playstation-ne...ered-ps4,merge sa cumpar si cu cardul maestro in ron??

8. #6848 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Prin paypal

9. #6849 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    In mod normal da. Mie mi-a mers si direct cu visa si/sau mastercard romanesc in ron, prin platforma paypal dar fara sa folosesc contul de paypal. Totusi, doua mentiuni:

Unora le-a mers doar prin paypal.

Uneori ei fac o verificare suplimentara a identitatii pentru prima achizitie

10. #6850 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu doar eu. Mai sunt si altii. Si da, nu l-am primit din cauza celor de la eMag... insa sunt ferm convins de faptul ca a contat si "foamea" unora de a comanda cate 10-20 de bucati. Insa repet, nu am nimic impotriva (e o piata libera)... ba din contra, ma bucur ca jocul a ajuns la un pret mult mai OK pe aria de Bazar.

11. #6851 SP
    Member galagan90's Avatar
    The LAST Of Us - PS4 | De ce este asta asa de ieftin ? E legit ?

12. #6852 SP
    Member Andrei260191's Avatar
    E legit. Singura "problema" ar fi ca e US. Nu stiu in ce mod afecteaza dlc urile sau mp pe un cont de UK.

13. #6853 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Se poate juca normal de pe cont de UK. DLC urile vor trebui luate de pe US store. Site ul e foarte ok.

14. #6854 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Subscriu. Singura limitare pentru cineva care are cont de pn pe UK sau Ro ar fi ca trebuie sa-si faca cont si pe US si sa ia si eventualele dlc-uri tot de acolo. Insa cei de la cdkeys sunt absolut legit.

15. #6855 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Confirm si eu. L-am luat pt un prieten. Am platit prin paypal aprox 61 de lei. Codul il vei gasi in contul tau de pe cdkeys.

16. #6856 SP
    Member Leni's Avatar
    Ma scuzati ca ma bag si eu ca musca in lapte, sau ca bikini ... si ca reincep discutia, dar nu pot sa nu remarc, dupa ce am citit 3 pagini de comenturi, ca doar acum la sfarsit a fost rostit "cuvantul magic": capitalism. Credeti-ma, eu inteleg ambele tabere fiindca si eu am fost invatat si educat sa fiu altruist, sa nu profit de bunatatea altora etc etc., si si eu cand vad un joc la oferta nu pot sa fac altceva decat sa-mi comand mie un exemplar (cum a fost anul trecut la Altex cu Wii U la 600RON) si sa anunt si pe altii. Si mie mi se pare ..."de neacceptat" sa profiti de greseala, bunatatea sau marketingul [sau ce o mai fi] cuiva (cu a fost si cu gamerland si cum a fost si acum), DAR...totusi, trebuie sa intelegem cu totii ca asta este capitalismul!!! Cel dupa care am ravnit atatia ani (sau parintii nostrii). Este acelasi care face ca noi sa gasim rosii mai ieftine aduse din turcia sau mai stiu eu de unde, care face ca cei care produc ceva sa fie de multe ori la marginea propastiei din cauza importurilor ieftine. E moral? Discutabil...dar asta e.

Si ce mi se pare mie ca nu intelege romanul la capitalism (si asta ma scoate pe mine din sarite cu adevarat, nu faptul ca unii stiu sa profite de el, iar altii nu), este ca...nu te obliga nimeni sa cumperi! Ai de unde alege! Si mai ales, ca printr-o atitudine colectiva si educatie in acest sens se pot controla intr-o anumita masura preturi, oferte si atitudini ale comerciantilor. Ma scoate din sarite cand de ex. ma duc in magazin la cumparaturi si-i aud pe unii "baaaah, dar ce scump e, si de proasta calitate", dar baga produsul in cos (indiferent ce o fi). Oameni buni, nu va place pretul, calitatea sau chiar atitudinea unui producator/comerciant...nu mai cumparati!!! Sigur, veti spune ca "nu poti, ca ai nevoie"...eu zic doar "bull****" si lipsa de a intelege capitalismul. Nu poti sa ce? Nu ai de unde sa ce? Ca iti e mai comod sau iesi mai ieftin...asta e alta poveste. Exact pe asta se bazeaza un comerciant cand vinde scump si/sau prost, sau ofera servicii proaste. Ca tie iti e mai comod sau mai ieftin sa te duci la el. De aceea isi permite.

Exemplu concret si cu asta am incheiat: am renuntat sa mai merg la doua lanturi de supermarketuri din Tg.Mures, desi imi erau extrem de aproape si in drum de la servici spre casa. La unul m-a enervat ca tot timpul sunt cozi interminabile si angajati care te trateaza cu partea dorsala, iar la celalalt din cauza ca desi isi face reclama ca e din inima pentru romani si produse romanesti si etc...nu gasesc nici macar morcovi romanesti, doar din olanda sau UK (si cand le-am zis ca exista, ca magazin X are...mi s-a zis sa ma duc atunci acolo). Si stiti ce? Acum ma duc tot timpul la un hypermarket care este la iesirea din oras, are si preturi un pic mai mari, dar...ma simt eu mai bine ca ii bag lui banii in buzunar. Pentru cumparaturi mai mici prefer sa ma duc la un lant de magazine de cartier locale, care sunt mai scumpe si ele si au varietate mult mai mica, dar tot ce se poate gasi produs in romania, ei au produs in romania. Daca va supara acesti comercianti care au luat la 12RON si vand la 100...nu cumparati! Lasati-i sa stea cu jocurile un an sau doi, si le vor da si la 20RON numai sa scape odata de ele. Ah, ca voi vreti sa jucati acum jocul? Pai da, tocmai din acest motiv cer ei 100RON si nu 20RON Dar vina nu este a lor, ci a noastra.

17. #6857 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Aveti idee daca altexul livreaza sambata?

18. #6858 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Aveti idee daca altexul livreaza sambata?
    Livreaza si sambata.

19. #6859 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Intrebare adresata numai acelor useri care au comandat de pe Gamerland.ro:
    in cazul unei precomenzi care a avut pret mai mic decat ce se afiseaza in acest moment pe site, care dintre cele doua preturi trebuie achitate cand se lanseaza jocul?
    Exemplu concret: The Witcher 3 Precomanda in data de 20.11.2014 = 254,99 + transport, pret precomanda in acest moment = 291,90 + transport.

20. #6860 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Achiti noul pret. Eu facusem precomanda pentru noile amiibo (care se lanseaza maine) la 70 de lei. Ieri mi-au dat mesaj sa imi spuna ca noul pret e 73 de lei si sa ma intrebe daca le mai doresc si asa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 343 of 381 FirstFirst ... 243 293 333 341 342 343 344 345 353 ... LastLast