Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 333 of 381 FirstFirst ... 233 283 323 331 332 333 334 335 343 ... LastLast
Results 6,641 to 6,660 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #6641 SP
    Senior Member Snick's Avatar
    Dap , trebuia sa tina cu piata ... macar la 150 ... sa avem de unde sa scadem si noi , restul care am luat doar cateva bucati

2. #6642 SP
    Member nutzule's Avatar
    nici nu au trimis astia jocurile si va turati la maxim

3. #6643 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci nu pot sa cred. Romania, tara tuturor posibilitatilor. V-am zis de ibricul meu (mai in gluma, mai in serios), comandat impreuna cu The Order, da? Dupa atata amar de zile... s-au decis ca in sfarsit sa-mi trimita ibricul... iar The Order l-au scos complet din comanda. FFS... mai ales ca eu le-am platit pe amandoua cu cardul atunci cand am facut comanda. Si nu, nu apare nicio alta comanda cu The Order. Felicitari eMag!

4. #6644 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Deci nu pot sa cred. Romania, tara tuturor posibilitatilor. V-am zis de ibricul meu (mai in gluma, mai in serios), comandat impreuna cu The Order, da? Dupa atata amar de zile... s-au decis ca in sfarsit sa-mi trimita ibricul... iar The Order l-au scos complet din comanda. FFS... mai ales ca eu le-am platit pe amandoua cu cardul atunci cand am facut comanda. Si nu, nu apare nicio alta comanda cu The Order. Felicitari eMag!
    Stai linistit, si mie mi l-au scos din comanda dar tipa din showroom m-a asigurat ca ramane sa fie livrat imediat ce il primesc in stoc. In ultima instanta ai si mail-ul in care ai fost instiintat de asta.

5. #6645 SP
    Junior Member bogdanopolis's Avatar
    Eu nu inteleg o chestie, daca te duci la eMAG pe site The Order 1886 apare ca fiind pe stoc ...
    Din ce ziceau colegii forumisti care au discutat cu eMAG este ca se va primi varianta normala a jocului.
    Atunci pentru ce mai trebuie sa se astepte 2-3 saptamani sa intre in stoc, cand jocul este in stoc la ei? Macar o parte din comenzi le puteau livra... Eu asta nu inteleg ...

6. #6646 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Era şi ibricul la ofertă

Ori să ne mai amane, ori chiar durează, sunt care au comandat 50 de buc, probabil când le aduc pe toate să nu se vaite lumea că alţi l-au primit.

7. #6647 SP
    Member kukenstein's Avatar
    Ibricuuul! Cat e ibricuuuul???? Ibricuuuuuuul!!!

Scuze de offtopic, dar deja acest minunat joc, pe care eu il voi juca cand va ajunge 30 de lei pe aria de bazar, deja scoate tot ce e mai rau din noi!

8. #6648 SP
    Member Sherwood's Avatar
    dupa 29 de cafele... trimite-l inapoi.

9. #6649 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Mie mi s-a luat de Emag de cand cu Black Friday-ul trecut (consolele PS4 la 1000 de lei si resigilatele la pret de nimic).
    Cum eram un cumparator la ei in timpul anului (nu neaparat fidel, ci interesat de produsele lor) am decis sa ca e cazul sa nu ii mai deranjez cu comenzi, astfel incat sa se poate concentra pe ofertele de BF oferite bisnitarilor si vanatorilor de chiripiruri.
    Astfel, le ofer celor de la Emag si posibilitatea ca, pe parcursul anului, sa faca reduceri de personal, ne mai obosindu-i cu comenzi la pret intreg.
    Pot oferi si jocuri gratis, eu la ei nu mai apelez.

@bogdanopolis Emag incearca probabil sa limiteze pagubele cautand oferte cat mai bune prin achizitionarea acestor produse din afara.
    Intre timp mai scade si pretul, jocul devine neatractiv si pot cumpara cantitati insemnate la preturi reduse (1000 de buc la 100 de lei per buc de ex.)
    In acest moment, ei nu pot vinde la 12 lei jocurile pe care le-au achizitionat de la distribuitor cu un pret de 200 de lei. Pierderile ar fi prea mari ... asa ca incearca sa dreaga busuiocul din mers si sa limiteze pagubele.
    In fine, noi sa fim sanatosi.

10. #6650 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Eu sunt de parere ca nu isi vor onora comenzile, cei de le Emag (The Order)
    Le am trimis in jur de 10 mail-uri, in decursul unei saptamani, si nu s au obosit sa mi raspunda

Asta sa fie ultima grija in viata

11. #6651 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Parca zicea cineva ca ii zisese altcineva () ca urmau sa trimita jocurile dupa 30 martie?

Also,...

Le am trimis in jur de 10 mail-uri, in decursul unei saptamani
    Attached Images Attached Images hobrecavinele.jpeg

12. #6652 SP
    Dacă trimite jocul bine dacă nu, nu şi asta este.

13. #6653 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    solecon, sunt foarte calm

14. #6654 SP
    Member legokid220's Avatar
    Au vorbit cativa baieti cu ei :
    1. ". Am sunat la ei iar operatorul incerca sa ma convinga de faptul ca eu am facut comanda pentru editia promo. Ok, asa este, si i-am citit cuvant cu cuvant din mailul primit de la Emag in care se spune ca va fi livrat regular edition si i-am explicat si faptul ca produsul este pe stoc si sunt curios de ce nu se livreaza. Raspunsul a fost simplu: "NU se poate livra". WTF?"

2. "M-au sunat pe mine au zis ca o sa fie livrat la sfârșitul săptămânii care vine eu am avut o comanda de ceva plus joc. Si vroiau sa știe daca aștept pana atunci sau le trimit separat. M-au sunat luni sau marti"

3. "Am sunat si eu. Mi-au zis ca promo edition nu e pe stoc si ca nu stiu cand vine. Apoi am stat 15 minute sa le explic ca ei trebuie sa imi livreze (conform mail-ului trmis tot de ei) regular edition. In cele din urma, o sa fiu contactat luni"

4. " Cuvintele lor: "Nu avem un termen de aprovizionare pentru acest produs si colegii de la vanzari nu lucreaza in week-end deci nu am posibilitatea de a ii intreba de o data de aprovizionare. Va rog sa reveniti cu un telefon luni dupa ora 9 ca sa putem sa intrebam la vanzari. Multumesc si o zi placuta.". In cuvintele nemuritorului filozof: Something is rotten in the state of emag."

THE END

15. #6655 SP
    Tu parcă ai comandat vreo 50 de buc ?

16. #6656 SP
    Member eastbason's Avatar
    Glumesti? 50?

17. #6657 SP
    Ştiu că a luat multe, sa gândit şi el să facă un ban uşor, ce să livreze emag când mai sunt persoane care au comandate la bax, dacă mă întrebaţi pe mine, să livreze doar la cei cu o buc. pe restul să îi mai ţină aşa până la paştele căilor.

18. #6658 SP
    Member eastbason's Avatar
    Pentru 50 de bucati...nici eu nu livram. Nu e normal asa ceva....

19. #6659 SP
    Member legokid220's Avatar
    Eram sarcastic man ...

20. #6660 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si, care ati inceput sa primit jocul The Order de la eMAG la 12 RON? Pentru ca au inceput sa le livreze...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 333 of 381 FirstFirst ... 233 283 323 331 332 333 334 335 343 ... LastLast