Ah ok , mi-ai raspuns deja ... 3 lire transport in RO .... o alta intrebare ... este 3 lire / joc sau / colet ( cu 2-3-4 jocuri sa zicem ) ?
LE : De fapt , cred ca varianta de best buy tot la graingergames ar fi , prin useri care aduc din Anglia ( jocurile pot fi si second ca nu au bonus content sau online features )
Multumesc pt raspuns .
Eu cred ca Shopto mi-a dat teapa.
Am comandat in Decembrie 'Heavy Rain' si 'PlayStation All-Stars Battle Royale', ambele la preturi foarte mici.
Heavy Rain a primit dispatch primul si dupa cateva zile, la fel si PSABR. Mi s-a parut ciudat ca doar Heavy Rain avea poza cu pachetul dupa ce a fost procesata comanda dar celalalt nu avea. Apoi am primit Heavy Rain dar al 2-lea joc nu a mai ajuns, am completat formularul pt colet pierdut dupa 28 zile lucratoare si am ales sa-mi trimita jocul din nou. Ei mi-au dat banii inapoi ca si credit pe site spunandu-mi ca jocul nu mai este pe stock, desi jocul era disponibil numai ca la un pret mai mare decat atunci cand l-am cumparat .
Nu vreau neaparat sa le fac reclama negativa dar nu mi-a placut deloc felul in care s-au ocupat de comanda mea.
Mor frate...s-a anuntat ps4 si in viitor xbox 720...nu stiu ce sa fac, si eu care aproape stransesem banii de un ps3 / xbox 360 de acum, sa mai astept 1 an sa le iau pe ale noi?![]()
Iar nu mai este disponibil transportul gratuit pe Zavvi/TheHut, doar cel cu tracking la 16 lire.Este doar la mine sau la fel vi se intampla si voua?
Am facut un experiment , si o sa dau si comanda ulterior ( cand intra salariul ) .,.. am cautat 2 jocuri ...le-am gasit noi si SH ... cum nu ma intereseaza prea mult aspectul de online ( Silent Hill Downpour si Chainsaw Lollipop ) -- care de altfel nici nu cred ca exista pt acestea 2 ... am ales varianta SH .
Costa 12 lire un joc ... Deci 24 ... sa zicem lira e 6 ron ... aprox 145 RON
Cei de la Grainger Games ( unde au cele mai bune preturi ) au o taxa de 6 lire pt 2 jocuri ... si v-am spus un colet mi-a venit in 5 zile / altul n-a venit / altul dupa o luna .
Un user care aduce din Anglia mi-a dat pret total de 168 RON ... si ai garantia ca lui ii ajunge in cateva zile + inca cateva pana ajung in tara ... si cred ca iesi mai ieftin ... fata de shippingul celor de pe site-uri .
... Mai ales daca spuneti ca au inceput iar astia cu taxa pt Romanica ... ok recunosc ... unde e free shipping ajunge mai ieftin cu vreo 20 RON ... dar toate sansele sa nu ajunga sau sa ajunga mult mai tarziu .
Inca ceva ... eu pe unele pachete primite din Anglia ... am gasit ceva de genul " Adresa inexistenta in baza de date " ... si poate asta e un motiv pt care am tot stat pana sa primesc coletul / e .
Sper ca am fost de ajutor . Happy shopping![]()
Ati facut pre-order de la zavvi/thehut ? In cate zile ajunge dupa lansare ?
De la shopto.net ajunge jocul in ziua lansarii sau sunt zvonuri ?
Mergi pe shopto pt preorder, ajunge in ziua lansării sau chiar mai devreme cu o zi in unele cazuri
Am dat comanda de pe shopto luni, 28 ianuarie si pana azi nu a ajuns jocul. E normal sa dureze asa de mult?
eu nu am avut probleme cu ei si avem o istorie de vreo 5 ani impreunaprecomenzile au venit in ziua lansarii iar alte jocuri in cel mult 5 zile
PS eu am 2 precomenzi la altex pt http://www.altex.ro/god-of-war-ascen...rs-edition-ps3 daca ai probleme, se razgandeste amicul meu si esti interesat ma anunti
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks