Ai 3d secure activat la card?
Printable View
asta nu stiu :(
am incercat cu 3 carduri... cu niciunul nu am reusit.
introduc datele in pagina de inregistrare, introduc si datele cardului, dupa care ma reintoarce la prima pagina de inregistrare... :o
update:
*ok, am gugalit si mi-am activat 3d secure pentru un card de la transilvania...
incerc si acum.. desi nu stiu unde se baga acea parola de la 3d secure ca la shopto nu am vazut asa ceva.
and later:
in sfarsit a mers...
thx buf, de la 3d secure era problema!
:D
Da, 3d secure era problema si la mine. Cred ca asta este de fapt problema tuturor cand vine vorba de Shopto si incercarile nereusite de a crea un cont :))
O intrebare pt cunoscatori cei de la zavvi trimit si editiile de colectie la noi gen:
Driver: San Francisco Collector's Edition PS3 | Zavvi.com
Da! Ti-am raspuns la aceeasi intrebare si pe celalalt thread!
In cat timp va ajung comenzile in ultimul timp de pe thehut?
5-6 zile lucratoare de la despatch (aceeasi poveste si cu zavvi) !
am facut pre order acum o saptamana la zavvi.com la star wars old republic si nu stiu cand o sa vina jocu sau keyu ... cine a mai facu pre order la zavvi poate sa imi spuna si mie cand ia venit acasa ?
in primul rand la preorder intri si vezi cand se lanseaza jocul. si in jur de data aia ar trebui sa ai acasa jocul (cam in maxim 1 saptamana de la lansare)
dar codu ala care trebuia sa mil dea sa joc mai devreme .... cum fac sa mil dea ?
Zavvi a trimis saptamana trecuta chilotii aia care vin cu Battlefield 3 (da, stiu nu radeti :p). Ce mi se pare ciudat e ca avizul a venit de la Oficiul Postal 6 - cel care se ocupa cu vama.
A mai patit cineva chestia asta? Din ce cauza a ajuns tocmai acolo?Functionarii de la posta nu prea au interesul sa raspunda la astfel de intrebari
Ma deranjeaza faptul ca oficiul asta postal e f. departe de mine, pentru ca cei de acolo au un program ridicol (L - V orele 7 - 14 30) si pentru ca pe aviz e precizat ca imi trebuie niste acte total ridicole - cerere catre vama pentru eliberarea coletului printre altele.
Da, chilotii au fost trimisi din Insulele Guernsey (extracomunitar).
Mai bine multumeste-te ca oficiul postal este in acelasi oras.
Sora mea a fost marti sa ridice coletul de la Ploiesti (pe aviz scria ca ridicarile se fac martea si joia) si a constat ca au schimbat programul (doar miercurea). Asa ca s-a intors a 2-a zi (40 km x 4 = 160 km) :P + O gramada de timp pierdut.
Deus Ex 3: Human Revolution PS3 | TheHut.com
un pret bun ,dupa parerea mea
ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod discount pentru zavvi sau thehut?multumesc anticipat.pm
Ai PM cu cod de 10% reducere pe zavvi.
E posibil sa iti soseasca un joc vineri dupa ce a trecut postasul (deci nu primesti aviz), iar sambata sa-l poti ridica de la posta?
si eu astept o comanda.. ieri a trecut postasul pe la tata dar nu i-a lasat nimic... a trecut o saptamana de cand am dat comanda, azi ma duc sa intreb daca a venit