Are cineva idee de unde se poate cumpara asa ceva? Din cate stiu este Japan only, dar chiar si asa, nu ar conta. :D
Final Fantasy 25th Anniversary Ultimate Box
LE: M-am lamurit, e Japan only si costa undeva la 280 de lire.
Printable View
Are cineva idee de unde se poate cumpara asa ceva? Din cate stiu este Japan only, dar chiar si asa, nu ar conta. :D
Final Fantasy 25th Anniversary Ultimate Box
LE: M-am lamurit, e Japan only si costa undeva la 280 de lire.
fenomenali cu zavvi-ul lor...
comanda facuta pe 12.11.2012.
pe 6.12.2012 le spun ca nu mi-a ajuns nimic... nu imi raspund pe nicaieri...
dupa ce fac claim prin paypal imi raspund si imi spun ca imi trimit din nou produsul.
pe 9.12.2012 imi trimit mail ca au dat iar dispach... si ca il voi primi pana in data de 18.12.2012... asta spun ei.
pe data de 23.12.2012 se inchide automat cazul pe paypal... imi trimit acolo mesaj ca produsul a plecat spre mine de data asta in data de 11.12.2012 si ca va ajunge pana pe 29.12.2012 =D>
insa tot pe 23.12.2012 imi returneaza suma platita prin paypal.
nu a mai ajuns nimic niciodata! :D:-&
asemenea brambureala nu mi-a mai fost dat sa vad. =D>
Uite raspunsul meu:
http://www.consolegames.ro/forum/f60.../index327.html
Woopsies. Scuze ca am postat in locul gresit. Incerc sa mut acum
La Zavvi/TheHut, la comanda imi scrie "Awaiting Stock Pick" . Ce inseamna?
din ENG in RO inseamna ca se asteapta ridicarea produsului din stoc si pregatirea lui pt livrare (asta in urmatoarea faza)
La multi ani dragi consolisti !
La Multi Ani!
Auziti, stie cineva cand vine un colet in Romania, de 1200$, prin Fedex Priority?
Si trebuie sa platesc TVA sau e platit deja ?
de unde vine coletul? daca din EUROPA, nu platesti, daca e din afara europei...gen USA, JAP, CHINA...etc, va trebui sa platesti TVA
1200 de dolari ? Wow ! Ce ti-ai luat, un Smart TV de 2 metri diagonala ? :))
Era foarte importantă valoarea coletului de menționat �n acea �ntrebare...
:facepalm:
Si daca coletul e de 1200$ care este problema?Sunteti gelosi sau ce?Tot timpul trebuie sa fie cineva sa comenteze in plus...
depinde si de continut(pentru IT seplateste doar TVA, pentru restul si vama si TVA), daca are factura cu valoarea respectiva, daca apare si transportul acolo separat(se plateste vama si TVA si pentru transport), pentru astfel de "importuri" e cel mai bine ca sa fie trecut valoare zero, eventual cadou(desi nici astea nu scapa fara macar o atentie). Am fost de fata la o vamuire pentru in Mac primit cadou dar care avea factura inauntru in pachet, a platit omul sa-l ia 1700 lei.
Daca valoarea produsului e sub 15€ nu se plateste vama.
aici se vorbeste de o valoare de 1200 USD, din ce am vazut...
Am completat doar la ce ai spus tu :)
@tudyniuz Mhm, deci nu e inclusa in taxele alea de transport, nu?
Am pus si valoarea deoarece credeam ca ar conta.
@DobaiSzilard Un PC de gaming, daca te interesa :)