Comandă zavvi 04.12.2012 sosită astăzi. A venit poștașul și mi-a adus pachetul :)
Printable View
Comandă zavvi 04.12.2012 sosită astăzi. A venit poștașul și mi-a adus pachetul :)
L.E. A sosit cu carcasa crăpată... Așa e cu transportul gratis, nici plicurile cu bule nu sunt de ajuns uneori.:|
si mie mi-a venit carcasa crapata la dragon's dogma de pe zavvi...sicner preferam sa platesc lira aia, asta e...
Mie si de la Shopto mi au venit jocuri cu carcasa crapata, asa ca...
Surpriza...azi pe la 3 cioc cioc...unul mic cu o cutie mare in brate...a sosit Max...jocul era in a 2-a cutie separat de cutia originala ...totul este in regula!
cred ca fiecare tara de tranzit a mai adaugat o cutie cu o eticheta de identificare pe ea...felicitari!
a avut cineva probleme cu cheapxboxlivecodes ?eu astept de juma de ora un cod de psn card..asta vara cand am comandat un card de 35 lire mi l-au trimis in 10 min max..
Mi s-a intamplat mie odata, si le-am scris pe facebook. Mi l-au trimis apoi imediat.
Cat mai ajunge transportul de pe Amazon.uk?
da..eu am primit codul de la cheapxboxlivecodes abia azi dimineata(comanda data aseara la 9.30)...am ratat oferta la Journey/Unfinished swan...aviz celor care asteapta codul instant
De unde se mai pot cumpăra coduri(carduri valorice) pt psn us fara comision si alte taxe?
PS am vazut ca pe bestbuy nu mai au
Am vb de dimineaţă dar spune ca nu mai are :(
Damn...Daca nu e foarte mare graba , sunt sigur ca , va face rost repede:)Si eu a patit acum cateva luni , cautam psn us cards fara taxe , dar pana la urma am luat de la Web.Aveam nevoie urgent de $...Mai poti vorbi cu RobertDinu , stiu ca el mai avea preturi oki...
Nu ştiu dacă te ajută, dar eu de aici am cumpărat de trei ori p�nă acum şi mi-au venit pe mail �n 30 de minute.
CardsCodes - Xbox Live Gold,Playstation Network Cards,WoW,Aion,Star Trek Online,Nintendo Points