Merita 100% Black Ops 2.Nici nu exista termeni de comparatie intre Mp-ul din MW3 si Black ops 2.
Iar prestige-ul se face relativ usor fata de MW3.
Merita 100% Black Ops 2.Nici nu exista termeni de comparatie intre Mp-ul din MW3 si Black ops 2.
Iar prestige-ul se face relativ usor fata de MW3.
Nevermind, tocmai ce am terminat de jucat cateva meciuri de MW3 iar la ultimul am facut o gaura in perete cat pumnu'. Nu ma mai joc in viata mea Call Of Duty. Astea fiind spuse, aveti ceva recomandari de jocuri care sa nu ma faca sa dau cu pumnii in pereti? Multumesc.
@CSergiu. Vezi poate gasesti aici ajutorStress Management: How to Reduce, Prevent, and Cope with Stress
Nu sunt hotarat ce sa-mi iau de ziua mea, ce joc
Am cam 150 de lei si am 3 variante. Am sa scriu numele jocului/rilor si sub cam "avantaje"..
Acestea sunt:
1) Battlefield 3:
-joc foarte bun
-as putea juca impreuna cu un prieten
-vinde cineva si e probabil cel mai ieftin din Romania
2)The Elder Scrolls V: Skyrim
-mai scump putin ca celelalte jocuri
-cel mai epic joc din univers (preferatul meu )
3) Mass Effect 1&2 si Gears of War 1
-un pachet de 3 jocuri la pret foarte bun
-de Mass Effect stiu ca este o serie foarte buna
As vrea sa ma ajutati si voi putin. Am timp sa zic pana diseara sa le zic celora de la care cumpar.
Multumesc
** am postat in locul gresit, acum am mutat **
My heart says Skyrim dar nu stiu daca pot avea incredere in Altex.. Mi-am mai pus comanda la ceva acum o luna si nimic. Bine, ce-i drept, era precomanda si nici acum nu au adus in Romania.
Multumesc tuturor pentru ajutor. Imi voi lua Skyrim mai tarziu, pentru ca acela e pe Altex si celelalte, adica cele pe care le iau (Mass Effect), le vinde acum un alt utilizator si sunt la un pret foarte bun. Va multumesc.
Bookmarks