Depinde acum, eu personal mi-as lua wii ca am ratat titluri ca Metroid Other M, Mario Galaxy, jocurile Zelda.
Depinde acum, eu personal mi-as lua wii ca am ratat titluri ca Metroid Other M, Mario Galaxy, jocurile Zelda.
Intre COD Advanced Warfare și Assassins Unity ce sa aleg? Vad ca sun amândouă pe la 150. Parca as merge spre Unity mai ales ca am făcut comanda la Altex pentru BF4. Voi ce spuneți?
unity e prea stricat pentru a merita atatia bani. eu zic sa nu te grabesti, sa astepti sa mai scada pretul
Depinde, comparam mere cu pere. Iphone 6 nu gasesti nou in 2000 de lei la liber, versiunea de 16 Gb imi pare enorm de mica. HTC e...android, ca materiale e ok, posibilitati de extensie a memoriei.
Ca si idee e bine de luat in calcul: LG G3, Sony Xperia Z3 (sau mini), Lumia 930, One Plus One.
Eu nu regret niciun leu investit in PS3.
Dying Light.
Nu am avut niciodata o consola Wii, si ma bate gandul ca acum, dupa ce am jucat cam tot ce era de jucat pe PS3 si X360, sa imi cumpar un Wii. Daca acum cativa ani eram interesat, in mare parte, de story si grafica, acum am devenit mult mai axat pe gameplay, iar Nintendo pare sa ofere asta, din cate am vazut eu pe marele ecran al internetului. Merita?
Bookmarks