eu as comanda..dar din cate am inteles..acele controllere nu au si receiver(vreau sa le folosesc la PC)...deci trebuie sa caut din nou...trebuie sa caut explicit Controller Xbox360 for Windows..mama ei de tehnologie..
eu as comanda..dar din cate am inteles..acele controllere nu au si receiver(vreau sa le folosesc la PC)...deci trebuie sa caut din nou...trebuie sa caut explicit Controller Xbox360 for Windows..mama ei de tehnologie..
Daca esti din Bucuresti iti dau eu un Windows receiver free of charge, nefolosit, a venit cand mi-am luat eu wirreles controller. Asa ca poti sa iti comanzi linistit de pe zavvi
...hello, mă ajută cineva cu un info.?
Eu am pre-order la Duke Nukem: Balls of Steel Edition de la Shopto iar zilele astea vreau să-l plătesc. Problema e că nu-mi apare opțiunea de PayPal (chiar dacă era acolo acum c�teva zile) doar cea de Checkout - poză.
...e oki dacă plătesc așa? A avut cineva probleme? N-am mai folosit opțiunea aia niciodată. Trebuie 3Dsecure? Eu n-am așa ceva și mereu c�nd am vrut să-mi fac primeam erori...(nu mai știu pe ce site) și m-am dat bătut.
Thanks.
...heh, 3D secure.
NU plati in niciun fel, ShopTo NU expediaza in Romania editia Balls of Steel. Am intrebat azi pe chat pentru ca si eu vroiam sa platesc si n-as fi vrut sa mi se ia banii ca apoi sa mi se restituie, pierzand diferenta de curs (etc) asa cum a patit Dj Mo cand a incercat sa-si ia consola de la ei.
Am insistat, intrebandu-i daca nu cumva se poate schimba politica de livrare intre timp si "tanti" mi-a raspuns ca tocmai a intrebat la depozit, nicio sansa.
In schimb, Gear of War 3 Limited se expediaza. Hope it helps.
...of! Caca maca.
Mda, tocmai am vb. cu Kaite via Live Support și mi-a zis ce mi-a scris și AlanPoe (+- c�teva chestii). Păcat, mare păcat
Măcar bine că mi-a anulat ea pre-orderul că eu am acceptat un mail �n care zice că dacă nu-l plătesc și-mi anulez pre-orderul voi fi banat pe viitor de la beta acces codes (ceva de genu - you get the point), așa că acum e totul oki.
Oki, păi ce să zic...o alternativă la Balls of Steel Edition?
Ce mă disperă fazele astea.
Uite aici cu 10 lire shipping:
Duke Nukem Forever: Balls of Steel - Collectors' Edition (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/419BvFMI%2B-L.@@AMEPARAM@@419BvFMI%2B-L
E chiar mai ieftin decat la ShopToEu am deja preorder aici.
Duke Nukem Forever: Balls of Steel Edition Xbox 360 | TheHut.com
merge si de aici
la shopto daca comanda este peste 50lire nu mai merge plata cu paypal![]()
La amazon stii o treaba.. lasa preorders la cate bucati au, nu fac overbooking ca sa zic asa![]()
Raman la 10 lire + dar stiu totusi ca am de-a face cu Amazon.
Daca era vorba de altceva in loc de Duke Nukem poate mai mergea![]()
Ronan, chiar daca ai renuntat la orderul de pe ShopTo, vin cu o completare la Checkout prin Sagepay (sau cum se numeste ala). Trebuie 3D Secure, nu e o chestie complicata de inregistrat pe net (cel putin la ING), insa nu stiu cat de bine functioneaza.
Eu am incercat sa platesc un preorder asa, ca nu aveam bani pe cardul de PayPal. Nu eram inregistrat cu 3D Secure si am platit. S-a facut tranzactia catre ei, dar sistemul lor nu a inregistrat plata, asa ca mi-au refuzat banii si inca sunt blocati la banca.
Dureaza 30 de zile pana iti returneaza banca banii pt ca nu s-a efectuat tranzactia. E stupid dar astea sunt regulile. Sistemul lor oricum e stupid pentru ca problema asta o au doar la preorders. Nu se intampla si daca vrei sa cumperi ceva care e in stoc.
Am facut comanda la Zavvi pentru un joc. Mi-au fost luati banii de pe card, am primit jocul, nu am avut nici o problema.
Acum vad in sectiunea History (PayPal) ca am o plata (catre Zavvi) cu statutul "in progress". E normal sa apara chestia asta chiar daca nu am avut probleme la comanda?
vezi mai sus pe data de 4 ca au tranzactionat-oei au sitemul ca si la plata cu cardul. iti iau banii cand e gata de plecare. daca ai ales plata cu pp si nu ai bani anuleaza comanda si te pun sa faci din nou. in rest e totul ok. o sa mai vezi cand vei mai comanda
Eu am incercat de 3 ori prin Paypal sa platesc, si de fiecare data mi-a dat eroare. Am vorbit cu supportul lor degeaba, si m-am mai si enervat. Am luat de pe Ebay, ca e mai simplu![]()
A cumparat cineva de pe BASCOO CANADA INC. ? Sunt de incredere ? Daca ati comandat in cat timp livreaza produsele ?
Mai bine cumpara de pe siteurile chinezesti gen everbuying. Aceeasi calitate indoielnica si transport gratuit.
Mai are cineva probleme cu Zavvi? Am facut o comanda in weekend si desi produsele care au despatch in 24 de ore le-au trimis dupa 3 zile. Pe langa asta, site-ul merge foarte greu. Si sunt cu 2 zile in urma cu despatch-ul la fiecare produs. Pe langa asta mai am teama ca desi am comandat un joc Non-Platinum si am dat mai mult cu 3 lire decat editia normala, voi primi editia Platinum.
Bookmarks