Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 122 of 381 FirstFirst ... 22 72 112 120 121 122 123 124 132 172 222 ... LastLast
Results 2,421 to 2,440 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2421 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Mi'ar prinde si mie bine un cod de reducere pe zavvi, daca este cineva amabil, lasa'ti'mi pe pm va rog

2. #2422 SP
    Member Swift's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Mai are cineva probleme cu Zavvi? Am facut o comanda in weekend si desi produsele care au despatch in 24 de ore le-au trimis dupa 3 zile. Pe langa asta, site-ul merge foarte greu. Si sunt cu 2 zile in urma cu despatch-ul la fiecare produs. Pe langa asta mai am teama ca desi am comandat un joc Non-Platinum si am dat mai mult cu 3 lire decat editia normala, voi primi editia Platinum.
    Incearca sa intri pe site de pe alt browser. Mie mi-a venit un joc in 4 zile de la dispatch(in provincie) deci nu am avut probleme cu ei.

3. #2423 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Swift View Post
    Incearca sa intri pe site de pe alt browser. Mie mi-a venit un joc in 4 zile de la dispatch(in provincie) deci nu am avut probleme cu ei.
    Oricum pe zavvi pot intra doar de pe alt browser si chiar nu inteleg de ce. Pana in Bucuresti jocurile imi ajungeau mereu in 3 zile. In mail imi scria 7-10 zile si ajungea in 3. Acum scrie 10-15 zile in mail. Mi se pare putin aiurea. Plus ca astept despatch la inca 4 produse din cele 7 comandate, desi trebuia sa fie trimise toate de marti.

4. #2424 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Cand iti vine jocul uita-te de curiozitate de unde a fost trimis. Atunci o sa intelegi probabil de ce difera datele de livrare.
    Din Guernsey - UK ajunge mult mai repede decat de la depozitul din Cehia de exemplu.

5. #2425 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Asa este si la mine am dat comanda la un joc La noire de pe Thehut,comanda a fost trimisa pe 23.05.11..si in email tot la fel imi scrie 10-15 zile,acum astept comanda ca normal azi,maine trebuie sa vina,daca nu luni.

6. #2426 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am primit de 5 ori mail de la Zavvi cu Order Despatched, pentru aceleasi produse dar la ore diferite. A mai patit cineva asta? Sa nu ma trezesc de 5 ori cu acelasi produs si cu banii luati automat de pe card.

7. #2427 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Si eu m-am trezit astazi cu casuta de mail umpluta cu mesaje de despatch tot pt. acelasi produs dar de la The Hut...
    O fi fost o eroare in matrice

8. #2428 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dar nu ti-au trimis pachetul de 5 ori, nu?

9. #2429 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Cine stie...
    Oricum mie imi arata ca mi-au fost luati bani cat pentru un singur pachet.
    Daca primesc 5 pachete la pretul unuia singur le donez pe celelalte.

10. #2430 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Haha, o sa fac si eu un drum la banca sa vad pentru cate pachete mi-au fost luati bani

11. #2431 SP
    Junior Member Cocorul's Avatar
    Pentru cei care vor editia de colectie MK9 US (ntsc ), in Polus center cluj la un stand de jocuri de 2x2m este, la incredibilul pret de 600 lei

12. #2432 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Doar atat? Aveau mai multe bucati pe stoc? Nu de alta, dar acum daca ai scapat pontul, baietii deja sunt val vartej in drum spre Polus, maine cred ca nu mai apucam nici o bucata astia care suntem mai departe de Cluj ..

13. #2433 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Romanii tot romani ...

14. #2434 SP
    Junior Member FallenSage's Avatar
    Ma poate ajuta cineva cu un cod de reducere pe zavvi de 10% sau cu 0.5 lire pe paypal ? Vii dau inapoi in cateva zile. Va rog sa ma scuzati pentru post dar chiar am nevoie.

15. #2435 SP
    Junior Member Cocorul's Avatar
    Quote Originally Posted by Ovidiu View Post
    Romanii tot romani ...
    O sa gaseasca ei fraieru care va merge acasa si nu-i va merge jocu

16. #2436 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Emag are contract cu 2 firme de curier rapid ?
    DPD si Fan curier ?

17. #2437 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Hmm....am primit acelasi joc de 2 ori de la zavvi....maine ma interesez daca mi-au luat banii de 2 ori, dar sincer ma indoiesc, de obicei imi tin cardul destul de gol, pt a evita furtul online. Plus ca nu am primit mail cu 2 despatched, la userii de mai sus....

18. #2438 SP
    Junior Member diak's Avatar
    sa fie primit

19. #2439 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Hmm....am primit acelasi joc de 2 ori de la zavvi....maine ma interesez daca mi-au luat banii de 2 ori, dar sincer ma indoiesc, de obicei imi tin cardul destul de gol, pt a evita furtul online. Plus ca nu am primit mail cu 2 despatched, la userii de mai sus....
    Vezi ca s-a mai intamplat asa in trecut, s-a discutat pe cateva pagini in urma. Eu am primit 12 Crackdown 2 atunci. M-au ars la alta comanda si nu le-am mai trimis jocurile inapoi. Am mai facut comenzi dupa aia si au fost OK totusi, dar platesc doar prin PayPal ca sa-i evit sa ma fure iar.

20. #2440 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    mie nu mi-au ajuns 2 jocuri de la ei. Urmeaza sa imi trimita ceva sa completez sa imi returneze banii, tot prin posta. Daca imi ajung jocurile intre timp, au cum sa verifice daca le-am ridicat? Au fost prea nesimtiti in repetate randuri (jocuri desigilate, intarzieri uriase) ca sa nu imi opresc un bonus

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 122 of 381 FirstFirst ... 22 72 112 120 121 122 123 124 132 172 222 ... LastLast