Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 132 of 381 FirstFirst ... 32 82 122 130 131 132 133 134 142 182 232 ... LastLast
Results 2,621 to 2,640 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2621 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Eh, ziceam si eu asa.. ca sa le mai descretesc putin fruntile celor mahniti pe zavvi Si eu am in jur de 20 de comenzi in doi ani la zavvi/hut si n-am avut nicio problema importanta pana acum /minore da, importante nu/. Totul mi-a ajuns in maxim 2 saptamani /90% in 5 zile lucratoare/ de la data trimiterii. Dar recunosc ca preferatii mei raman ShopTo. De asemenea, si GameShop-ul autohton face o figura foarte frumoasa in ultima perioada

2. #2622 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by theste99 View Post
    Khan se refera la altii ca Nenea Tudy si restu.

Li s-a intamplat lor ceva, e litera de lege.
    Eu nu stiu ce vrei tu sa spui. Fiecare vorbeste din experienta proprie. Eu am avut vreo 10 comenzi la zavvi reusite. Pe langa astea am avut si una total nereusita, asta constand din 9 produse, sosite toate cu intarzieri masive. Ce a zis Khan e foarte adevarat, dar vad ca threadul asta devine un pro vs. contra in loc sa fie vazut ca un simplu ghid in care ne scriem experientele cu diverse site-uri

3. #2623 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Cei de la TheHut sunt chiar ratati? Nici nu mai stiu ce sa fac, mai bine stiu ca platesc dublu dar macar nu o sa mai fie probleme ridicole cu comenzile. Am dat prima comanda acum vreo saptamana, era in stoc, dupa 4 zile tot "Awaiting Stock Pick", i-am dat cancel si am zis bai frate se mai intampla... asa ca am dat ieri alta comanda cu valoare mult mai mare (controller wireless+play&charge) si vad ca a mers mai repede: gen am dat aseara si in dimineata asta deja am "Payment Problem" deci inseamna ca erau pregatiti sa il trimita.

Acum am lasat mesaj dar nu stiu cand o sa imi raspunda. Daca nu era problema acum era deja pe drum... asa, trebe sa astept probabil vreo 3 zile dupa un raspuns. Am postat si pe facebook, i-am trimis e-mail si lui John Dawson. Nu stiu, are cineva vreun numar de telefon de-al lor? Ca tare as vrea sa vad ce s-a intamplat cu comanda mea

4. #2624 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    zavvi/the hut merg pe o politica de pret buna, axandu-se pe vanzari in volum. Asta nu se va pupa niciodata cu un customer care premium.

Tu te plangi de o comanda, in timp ce ei primesc zilnic sute de comenzi si probabil nu doar a ta are probleme. Nu le platesti transport si iei produse la pret de dumping dar vrei sa primesti si raspuns in 24 de ore... nu prea se pupa cele doua.

Ca fapt divers, am peste 20-30 de comenzi onorate de zavvi, thehut cu procentaj de 100%. Le trimit la o adresa din provincie si niciuna nu a intarziat mai mult de 7 zile lucratoare de la data dispatchului. Cel mai repede mi-a venit in 3 zile.

Asa ca ai si tu un pic de rabdare 2-3 zile in plus ca se rezolva. Dc. nu, oricand te poti reorienta catre amazon sau shopto

Spor la shopping,

L.

P.S. De platit, le-am platit si cu VISA de la ING si cu paypal. Toate merg si nu am avut probleme!

5. #2625 SP
    Eu am platit cu paypal si imi zice ca trebuie sa corectez ceva, am verificat si adresele sunt identice si trecute bine... nu stiu ce viseaza ei ca trebuie sa corectez.
    Oricum cred ca o sa ii dau cancel... mai bine cumpar de aici din Romania mai scump dar stiu ca nu ma complic cu toti ciumpalacii sa imi greseasca comanda si dupa aceea sa isi ceara scuze.

6. #2626 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Incearca sa platesti cu cardul direct! Eu nu mi-am luat teapa pana acum... Inafara de o singura comanda la care am platit cu paypal (mai mult de dragul testului) in rest la toate merg pe card!

7. #2627 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    icebird, plateste cu cardul direct pe Zavvi.

Eu am incercat cu PayPal si la fel mi-au zis ca e o problema, asa ca am dat cancel la order. Ei imi trasesera deja banii, dar s-a rezolvat rapid pe PayPal, mi-au trimis banii inapoi. Apoi am facut comanda direct cu cardul si n-au fost probleme. Legat de comanda ta, da-i Cancel si daca ti-au luat deja banii, deschide un Dispute pe PayPal, in maxim 1-2 zile o sa-ti dea banii inapoi.

Cat despre timp, trebuie sa ai rabdare. Azi mi-a ajuns o comanda, dupa ce a stat o saptamana pe "Awaiting Stock Pick" si "Awaiting Dispatch", apoi inca o saptamana de la livrare.

Comenzile sosesc, fie ca vin dinspre Zavvi, ShopTo, TheHut etc.. Nu tine de ei, mai degraba tine de posta. Aici ar trebui sa ai grija, macar codul postal sa fie corect. La mine de exemplu cand cumpar prin PayPal de pe ShopTo, nu mai incape "Bucuresti" la adresa, apare doar B. Dar am si codul postal corect si n-au fost deloc probleme.

In final depinde ce vrei.. ori te grabesti sa joci jocul, platesti 15 lei in plus si iti vine rapid de pe ShopTo, ori nu te grabesti, platesti mai putin si iti vine in 1-2 saptamani de pe Zavvi. Ori esti patriot si iei de pe Gameshop.

---

O intrebare despre 2 for 25 Lire pe Zavvi.. Jocurile vin separat sau in acelasi pachet?

8. #2628 SP
    Rectific tot ce am spus despre TheHut, un tip foarte prietenos pe nume Danny m-a ajutat, ba chiar mi-a oferit si un discount de 20% pentru neplacerile cauzate. Acum astept sa imi trimita controllerul

9. #2629 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    O intrebare despre 2 for 25 Lire pe Zavvi.. Jocurile vin separat sau in acelasi pachet?
    Pachete separate, insa mie mi-au venit in acelasi timp. A fost vorba totusi de jocuri trimise din acelasi depozit.

10. #2630 SP
    Member quentin_04's Avatar
    Daca vreau sa comand asta de pe thehut Electronic Arts Official Rock Band Drums Xbox 360 | TheHut.com cat ma costa transportul? Avand in vedere faptul ca tobele astea au o anumita marime.

11. #2631 SP
    Quote Originally Posted by quentin_04 View Post
    Daca vreau sa comand asta de pe thehut Electronic Arts Official Rock Band Drums Xbox 360 | TheHut.com cat ma costa transportul? Avand in vedere faptul ca tobele astea au o anumita marime.
    FREE Delivery on All Orders

E gratis, nu conteaza marimea. Bafta

LE: Cred ca sunt cel mai ghinionist la ora asta de pe planeta... tot nu merge cu TheHut, m-am convins... ma duc in Media Galaxy si cumpar unu de acolo

12. #2632 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Oare tobele alea merg si la GH?

13. #2633 SP
    Member quentin_04's Avatar
    Da merg si la GH, tobele, chitarele si microfoanele de la RB merg la GH si invers.

14. #2634 SP
    Member theste99's Avatar
    Voi realizati ca alea nu vor fi livrate in Romania nu ?

15. #2635 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    peste 500g, papa

16. #2636 SP
    Junior Member Laddu's Avatar
    Salut,

Am si eu o intrebare. Am facut prima comanda la zavvi si am citit aproape jumatate din posturile de pe threadul asta. Nu imi e clar daca in momentul de fata, coletele/plicurile vin in cutia postala sau primesc aviz sa ma prezint la posta ? Din ce am citit pe aici, unii zic intr-un fel, altii in altul.

Poate sa imi zica cineva care a comandat recent cum se procedeaza ? Cutia mea postala e foarte mica, in strada (prinsa pe bloc) deci coletul nu va intra cu siguranta in ea. Daca il lasa pe cutia postala, pot sa-mi iau adio de la pachet.

Astept un raspuns, multumesc.

17. #2637 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Depinde de postas, daca e prost o sa il lase pe cutia postala desi e interzis prin regulament. Cand il vezi prin bloc, explica'i cum sta treaba cu aceste colete din strainatate si roaga'l sa'ti lase aviz.

18. #2638 SP
    De 2 ani de cand stau in blocul asta, nu imi cunosc postasul. Tre sa-l caut pe la Posta doar, ca altfel nu cred ca ma intalnesc cu el. Mai ales ca sunt la servici de la 9 la 6.

Sper sa nu am probleme din cauza postasului. E interzis prin regulamentul Postei sa nu se lase coletele pe cutia postala ?

19. #2639 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Le este interzis sa lase coletele pe cutia postala daca nu intra in cutie.

20. #2640 SP
    E bine de stiut, cu toate ca acum ceva timp am primit o diploma prin posta. Diploma era intr-un pluc A4 alaturi de un carton de aceleasi dimensiu, cu scopul de a nu fi indoita diploma. Evident ca postasul a facut in asa fel incat plicul a intrat in cutie La final arata ca un rulou.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 132 of 381 FirstFirst ... 32 82 122 130 131 132 133 134 142 182 232 ... LastLast