Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 146 of 381 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 246 ... LastLast
Results 2,901 to 2,920 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2901 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cum e cu precomenzile la zavvi? Banii sunt luaţi de pe card c�nd ajunge jocul in stoc,te anunţă printr-un mail? Ms

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

2. #2902 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by Mythul View Post
    Salut, vedeti ca gasiti Street FIghter IV collectors edition pentru PS3 si xbox 360 la diverta in centru CLuj-Napoca la 30 lei pt PS3 si 27 lei pentru Xbox360. Chiar daca are alt pret afisat la casa atata mi-a cerut. Mai era o bucata pt PS3 ca 2 am luat eu

Incercati si la alte magazine diverta. CUm ziceam vedeti ca pretul afisat nu e cel real.
    Mersi de pont, am pus eu mana pe ultima bucata in aceasta dimineata, 29.90 Lei
    La Diverta Polus Center Cluj nu aveau aceasta editie / oferta...ca sa nu bateti drumuri degeaba.

3. #2903 SP
    Member theSrN's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    Cum e cu precomenzile la zavvi? Banii sunt luaţi de pe card c�nd ajunge jocul in stoc,te anunţă printr-un mail? Ms

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
    Banii sunt luati de pe card in momentul in care il expediaza catre tine. Primesti in acelasi timp si un mail cu Order Dispatched.

4. #2904 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Are cineva idee unde pot gasi o consola Terminator? Am cautat astazi in toata piata din Obor si nu am gasit. Singura "consola" gasita era un fake, desigur, care avea si tastatura un pistol si 2 gamepad-uri asemanatoare cu cele de PSX. Nu mai stiu exact numele. Nici "casete galbene" nu am gasit. Nu vreau sa ma complic cu ebay sau mai stiu eu ce site-uri.

Poate a vazut cineva pe undeva vreun Terminator
    Attached Images Attached Images consolepirate_terminator8.jpg

5. #2905 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Are cineva idee unde pot gasi o consola Terminator? Am cautat astazi in toata piata din Obor si nu am gasit. Singura "consola" gasita era un fake, desigur, care avea si tastatura un pistol si 2 gamepad-uri asemanatoare cu cele de PSX. Nu mai stiu exact numele. Nici "casete galbene" nu am gasit. Nu vreau sa ma complic cu ebay sau mai stiu eu ce site-uri.

Poate a vazut cineva pe undeva vreun Terminator
    Tin minte ca am cautat si eu acum vreo 2 saptamani asa ceva, prin Sibiu nici o sansa... era pe okazii o licitatie dar nu stiu daca mai e valabila acum.

6. #2906 SP
    Member theSrN's Avatar
    Terminator....ah, the good old days
    uite aici Consola Tv Terminator 2, 8 bit+8 casete - Okazii (57317143)
    e singura de pe okazii : ))

7. #2907 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Am eu una completa + casete. Sa verific un pic preturile si vin cu oferta...

8. #2908 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Am eu una completa + casete. Sa verific un pic preturile si vin cu oferta...
    Daca chiar erai consolist adevarat, ai fi donat-o lui tudy pentru ca oricum nu cred ca o mai folosesti daca vrei sa o vinzi. Dar se vede cine e aici pentru bisnita si cine pentru console...

9. #2909 SP
    DA icebird asa e! Sunt cel mai mare bijnitar in viata! Vad ca incepi sa ai tu o problema cu mine si nu adminii!!! Cum eu nu am primit nimic de pomana, ever, si a trebuit sa muncesc pentru fiecare RON ca sa-mi cumpar si Terminatorul cand eram in generala si PS3ul si toate jocurile care le am nu vad de ce as da ceva pe gratis cand poate un alt om ar plati bani grei pe obiectul respectiv... Daca tot pozezi aici in bunul samaritean de ce nu donezi si tu Alan Wake-ul care il ai postat la publicitate?!? Ca tot nu il mai joci daca vrei sa-l vinzi!

10. #2910 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu va certati ca nu aveti de ce. Fiecare face ce vrea. Oricum nu cred ca as indrazni sa iau ceva de la cineva fara sa ii platesc produsul respectiv. LucKos lasa-mi PM daca o mai ai ca sa vorbim.

11. #2911 SP
    Member MihaY's Avatar
    Stie cineva prin cine trimite zavvi?Coletul a plecat pe 12 si inca nu a ajuns.

12. #2912 SP
    Member adin33's Avatar
    Quote Originally Posted by MihaY View Post
    Stie cineva prin cine trimite zavvi?Coletul a plecat pe 12 si inca nu a ajuns.
    Eu am unul trimis de pe data de 2 si inca nu a ajuns. Este ultima comanda care o mai fac la zavvi. Am mai avut un joc trimis in ianuarie si nu a ajuns nici in ziua de azi.

13. #2913 SP
    Member MihaY's Avatar
    Quote Originally Posted by adin33 View Post
    Eu am unul trimis de pe data de 2 si inca nu a ajuns. Este ultima comanda care o mai fac la zavvi. Am mai avut un joc trimis in ianuarie si nu a ajuns nici in ziua de azi.
    Wow, nu le-ai trimis mail sau ceva sa remediezi situatia?

14. #2914 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Si eu astept un Motorstorm Apocalypse din 2 sept, sper sa ajunga zilele astea. Azi mi-au dau dispatch la Dj Hero 2 Party Pack, sa vedem cat va face.

15. #2915 SP
    Member MihaY's Avatar
    Eu miercuri plec din localitate si ma intorc duminica, ce fac daca coletul vine in intervalul asta?

16. #2916 SP
    De obicei livrarea dureaza 5-7 zile lucratoare. Cu toate ca multi se plang, eu nu am avut probleme cu ei. Din 20-30 de comenzi la ei o singura data nu mi-a ajuns un colet (din vina Postei RO, nu a lor) si mi-au retrimis jocul dupa ce au trecut 21 de zile lucratoare si l-am declarat "pierdut" cu ajutorul serviciului lor de customer care + facebook (pe facebook iti raspund imediat).
    Cand vrei sa comanzi de la zavvi/thehut trebuie sa fi constient ca faci un compromis: nu platesti costuri suplimentare de transport dar astepti un pic mai mult pana iti ajung. Daca le vrei super fast, bagi 4 lire in plus si comanzi de la shopto.

Spor la shopping,

L.

17. #2917 SP
    Member adin33's Avatar
    Quote Originally Posted by MihaY View Post
    Wow, nu le-ai trimis mail sau ceva sa remediezi situatia?
    Pentru cel din ianuarie pe langa mail le-am dat si telefon, mi-au promis ca-mi trimit alt joc, dar degeaba, n-am primit nimic. Acum, pentru ultima comanda astept si saptamana asta, dupa care ii bombardez cu mail-uri si am sa-i sun din nou.

18. #2918 SP
    Member MihaY's Avatar
    Mda, astept pana maine daca nu il primesc postez pe facebook si vad ce s-a intamplat.Multumesc pentru ajutor.

19. #2919 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Ciudat cu Zavvi astia.. Eu am avut doar 2 comenzi la ei, ambele au ajuns in 7-8 zile de la expediere. De la 7-8 zile pana la luni intregi, cum asteapta unii, e dubios...

20. #2920 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Cred ca am avut 50 de comenzi de la ei anul asta. Majoritatea au ajuns in 7-8 zile de la expediere, dar uneori a durat si 2 saptamani sau mai mult. Cel mai probabil, coletele expediate din alte depozite decat cele din UK ajung mai greu.
    Saptamana trecuta mi-au expediat pe 12.09, 3 jocuri (Enslaved, Tomb Raider Trilogy si Dead Rising 2 de PS3), iar pe 16.09 jocurile erau acasa.
    Tot asa am avut niste jocuri expediate joia, iar lunea sau martea urmatoare ajungeau.
    Eu sunt f multumit de ofertele lor, insa nu ii recomand pt precomenzi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 146 of 381 FirstFirst ... 46 96 136 144 145 146 147 148 156 196 246 ... LastLast