Cum e cu precomenzile la zavvi? Banii sunt luaţi de pe card c�nd ajunge jocul in stoc,te anunţă printr-un mail? Ms
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Cum e cu precomenzile la zavvi? Banii sunt luaţi de pe card c�nd ajunge jocul in stoc,te anunţă printr-un mail? Ms
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Are cineva idee unde pot gasi o consola Terminator? Am cautat astazi in toata piata din Obor si nu am gasit. Singura "consola" gasita era un fake, desigur, care avea si tastatura un pistol si 2 gamepad-uri asemanatoare cu cele de PSX. Nu mai stiu exact numele. Nici "casete galbene" nu am gasit. Nu vreau sa ma complic cu ebay sau mai stiu eu ce site-uri.
Poate a vazut cineva pe undeva vreun Terminator![]()
Terminator....ah, the good old days
uite aici Consola Tv Terminator 2, 8 bit+8 casete - Okazii (57317143)
e singura de pe okazii : ))
DA icebird asa e! Sunt cel mai mare bijnitar in viata! Vad ca incepi sa ai tu o problema cu mine si nu adminii!!! Cum eu nu am primit nimic de pomana, ever, si a trebuit sa muncesc pentru fiecare RON ca sa-mi cumpar si Terminatorul cand eram in generala si PS3ul si toate jocurile care le am nu vad de ce as da ceva pe gratis cand poate un alt om ar plati bani grei pe obiectul respectiv... Daca tot pozezi aici in bunul samaritean de ce nu donezi si tu Alan Wake-ul care il ai postat la publicitate?!? Ca tot nu il mai joci daca vrei sa-l vinzi!
Nu va certati ca nu aveti de ce. Fiecare face ce vrea. Oricum nu cred ca as indrazni sa iau ceva de la cineva fara sa ii platesc produsul respectiv. LucKos lasa-mi PM daca o mai ai ca sa vorbim.
Si eu astept un Motorstorm Apocalypse din 2 sept, sper sa ajunga zilele astea. Azi mi-au dau dispatch la Dj Hero 2 Party Pack, sa vedem cat va face.
Eu miercuri plec din localitate si ma intorc duminica, ce fac daca coletul vine in intervalul asta?
De obicei livrarea dureaza 5-7 zile lucratoare. Cu toate ca multi se plang, eu nu am avut probleme cu ei. Din 20-30 de comenzi la ei o singura data nu mi-a ajuns un colet (din vina Postei RO, nu a lor) si mi-au retrimis jocul dupa ce au trecut 21 de zile lucratoare si l-am declarat "pierdut" cu ajutorul serviciului lor de customer care + facebook (pe facebook iti raspund imediat).
Cand vrei sa comanzi de la zavvi/thehut trebuie sa fi constient ca faci un compromis: nu platesti costuri suplimentare de transport dar astepti un pic mai mult pana iti ajung. Daca le vrei super fast, bagi 4 lire in plus si comanzi de la shopto.
Spor la shopping,
L.
Mda, astept pana maine daca nu il primesc postez pe facebook si vad ce s-a intamplat.Multumesc pentru ajutor.
Ciudat cu Zavvi astia.. Eu am avut doar 2 comenzi la ei, ambele au ajuns in 7-8 zile de la expediere. De la 7-8 zile pana la luni intregi, cum asteapta unii, e dubios...
Cred ca am avut 50 de comenzi de la ei anul asta. Majoritatea au ajuns in 7-8 zile de la expediere, dar uneori a durat si 2 saptamani sau mai mult. Cel mai probabil, coletele expediate din alte depozite decat cele din UK ajung mai greu.
Saptamana trecuta mi-au expediat pe 12.09, 3 jocuri (Enslaved, Tomb Raider Trilogy si Dead Rising 2 de PS3), iar pe 16.09 jocurile erau acasa.
Tot asa am avut niste jocuri expediate joia, iar lunea sau martea urmatoare ajungeau.
Eu sunt f multumit de ofertele lor, insa nu ii recomand pt precomenzi.
Bookmarks