Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 161 of 381 FirstFirst ... 61 111 151 159 160 161 162 163 171 211 261 ... LastLast
Results 3,201 to 3,220 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3201 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by shaqkers View Post
    amice,daca nu te superi mai bine te-ai documenta sa vezi cum sta treaba cu codurile.pe mine ma intereseaza un cod pentru un joc care costa 25 lire in speta Driver Collector Edition si vreau sa economisesc 2.5 lire,intelegi tu.daca te uiti mai bine si introduci ce cod gasesti tu de pe site-ul mentionat de tine o sa ai o mare surpiza.
    Pai daca tot vrei sa folosesti coduri de reducere, foloseste-le la cumparaturi mai serioase, unde folosirea codului sa fie justificata. Eu cand am vrut un joc de 10 lire si am avut si un cod, nu l-am folosit pentru ca 1 lira nu e mare diferenta, si am preferat sa postez aici codul pentru cei care urmau sa cumpere de sume mai mari, economisind ceva bani cu acel cod. Eu cel putin asa vad lucrurile.

2. #3202 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Quote Originally Posted by shaqkers View Post
    amice,daca nu te superi mai bine te-ai documenta sa vezi cum sta treaba cu codurile.pe mine ma intereseaza un cod pentru un joc care costa 25 lire in speta Driver Collector Edition si vreau sa economisesc 2.5 lire,intelegi tu.daca te uiti mai bine si introduci ce cod gasesti tu de pe site-ul mentionat de tine o sa ai o mare surpiza.
    Bafta la valuta atunci!

Poti sa introduci INTER si economisesti o lira transportul. Dar la 25 de lire CEul respectiv oricum mi se pare pomana!

3. #3203 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by DIAVOLINO View Post
    Incerc sa imi fac un account la shopto, dar nu ma lasa. Din ce am vazut aici am inteles ca e vorba de 3dsecure. Ce trebuie sa fac..unde sa umblu? Sunt total in ceata! - vreau sa platesc cu cardul

Am observat ca se poate plati prin PayPal si ma gandesc ca voi scapa de efortul de a ma chinui sa rezolv eroarea cardului. Fara sa fiu logat pe shopto, pentru ca nu am reusit sa fac account,(picture 1) dau BUY pe un produs si ma duc la checkout(picture 2). Aici selectez plata prin PayPal, iar apoi urmeaza sa introduc datele(picture 3). Ce ma surprinde e ca nu am unde sa introduc adresa!! Introduc acele date, dau Register and Checkout si ajung la, logarea in PayPal(picture 4). Contul de PayPal nu este al meu si nu vreau sa dau banii sa ii bage in banca si apoi sa ma trezesc ca nu merge sa dau comanda.
    Intrebare: Daca repet pasii enumerati mai sus, intru in PayPal, voi ajunge la un moment dat sa imi scriu si adresa?
    pana la plata cu cardul sa faci cont la ei iti trebuie rezolvat cardul cu 3dsecure : RomCard

sunat la banca emitenta si vorbit cu ei. ing super easy de facut. unicredit varza. raiff easy. la restul bancilor nu stiu ca nu detin carduri la ei.

primele 2 plati din ce retin se fac cu cardul si nu poti schimba adresa (atentie la cum este introdusa pe cont)

cheers

4. #3204 SP
    Junior Member Laddu's Avatar
    LOL. Adica de ce nu poate omul sa economiseasca 2.5 lire fara sa fie hapsan. Dupa ce ca face eforturi sa fie in legalitate nu are voie sa isi dramuiasca cheltuielile ca il luati la misto.

5. #3205 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Voua v-a ajuns Uncharted 3, la oferta de acum 2-3 saptamani, la 24.95 lire (cea cu despatch mai greoi) ? Momentan, nu am primit nici avizul, daramite jocul. Despatch date : 02.12

Tare mi-e teama ca l-au pierdut. Cand sa ii contactez pe cei de la zavvi in legatura cu problema asta ? Dupa cat timp ar trebui sa reclam faptul ca nu mi-a ajuns ?

6. #3206 SP
    Junior Member Laddu's Avatar
    Da, mie mi-a ajuns ieri. Despatched pe 08.12 la pretul de �24.95. In mod normal dupa 30 de zile lucratoare ar trebui sa faci reclamatie.

Nu te alarma, e normal sa intarzie mai ales in luna Decembrie. Eu zic sa mai stai 2 sapt si apoi sa incepi sa-ti faci griji

7. #3207 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Mie mi-a ajuns mai greu (dispatch date 30.11, ajuns pe 09.12). Probabil jocul a plecat catre tine dintr-un depozit de pe batranul continent.

8. #3208 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    In sfarsit mi-a ajuns si mie . ON

9. #3209 SP
    Junior Member DIAVOLINO's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    pana la plata cu cardul sa faci cont la ei iti trebuie rezolvat cardul cu 3dsecure : RomCard

sunat la banca emitenta si vorbit cu ei. ing super easy de facut. unicredit varza. raiff easy. la restul bancilor nu stiu ca nu detin carduri la ei.

primele 2 plati din ce retin se fac cu cardul si nu poti schimba adresa (atentie la cum este introdusa pe cont)

cheers
    Cu succes am creat un account pe shopto. Mi-am activat 3d security la Visa ( ING ). Dar am urmatoare problema : Dau buy pe produs si merg la checkout, introduc datele mele personale, date contului bancar, apoi 3d security pass si dau Place Order. Dupa cateva secunde de loading imi apare urmatoare eroare :"The Authorisation has been declined by the bank.Please try a different card". Care e problema? Am auzit cum ca ar trebui sa sun la banca sa le spun sa imi activeze optiunea de plata externa. Sugestii?

10. #3210 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Pentru ShopTo mai bine folosesti PayPal, cu cardurile mai sunt probleme legate de 3D secure ala..

11. #3211 SP
    Junior Member DIAVOLINO's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Pentru ShopTo mai bine folosesti PayPal, cu cardurile mai sunt probleme legate de 3D secure ala..
    Am rezolvat! Aveam banii fix pentru comanda. Cand mi-am facut contul si mi-a testat cardul mi-a luat 1�, pe care ar fi trebuit sa mi-o inapoieze. Am sunat nelamurit la banca si mi-au spus ca "insuficienta de fonduri". M-a bufnit rasul!

12. #3212 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Am si eu o intrebare pentru cei care comanda de pe shopto,amazon etc,in cat timp va ajunge coletul in Romania?

13. #3213 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by DiablQ View Post
    Am si eu o intrebare pentru cei care comanda de pe shopto,amazon etc,in cat timp va ajunge coletul in Romania?
    De la Amazon uk ajunge cam in 2-4 zile.

14. #3214 SP
    Senior Member RACHyyy's Avatar

15. #3215 SP
    Junior Member wild_public's Avatar
    Si battlefield 3 la 24.95 la zavvi

16. #3216 SP
    Junior Member Torinezu's Avatar
    stie careva pe amazon uk cat costa transportul?

17. #3217 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    De obicei incepe de la 6 lire, depinde de greutate. Poti incerca si tu, iti afiseaza inainte de a plati propriu-zis

18. #3218 SP
    Junior Member Torinezu's Avatar
    aa mersi mult

---------- Post added 19-12-2011 at 11:44 AM ----------

nebunie

oare va fi vreodata trilogia si film?

19. #3219 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Daca ar fi, ar fi de ***.

20. #3220 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Astia de la Amazon.co.uk imi dau dureri de cap cu preturile lor de expediere.
    In Romania stiu sa vina sa deschida afaceri (Gigantul din v�nz), dar nu ne ofera niciun beneficiu si tot in categoria tarilor no-name ne incadreaza.
    Am fost nevoit sa apelez azi la ei pt ca au la oferta Two Worlds 2 Royal Edition la 29,99 de lire si stiind ca oricum platesc 5 lire pe comanda + 3 lire pe produs (video game) m-am decis sa mai cumpar niste jocuri si un card SD.
    Din pacate la checkout nu m-au lasat cu toate produsele in aceeasi comanda, probabil datorita faptului ca Two Worlds este vandut de o alta firma (in speta firma producatoare) si doar fulfilled de catre Amazon.
    Asa ca a trebuit sa platesc cele 5 lire (costul de expedire pt o comanda) de 2 ori (f frumos din partea lor).
    Ca sa nu mai vorbesc ca mi s-a actualizat automat si TVA-ul de 24% pt Romania (just great).
    Pana nu o sa umble la preturile de expediere nu mai comand de la ei.
    Suma totala a produselor afisate pe site, 64 de lire, suma totala afisata la final (suma de plata, retrasa de pe card) 90 de lire
    La care se mai adauga si partea bancii pt conversia lei-lire.

Romania este inclusa in zona 3. Aveti aici costurile standard de expediere in functie de produsele comandate. Din pacate, Video-gamerii sunt cei m napastuiti.
    Amazon.co.uk Help: STD Europe 3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.