Ieri mi-a venit prima comanda de la zavvi.es. am luat binry domani, costul trans a fost 1 leuro, jocul e full neglish, foarte multumit...o sa mai comand de la ei
Ieri mi-a venit prima comanda de la zavvi.es. am luat binry domani, costul trans a fost 1 leuro, jocul e full neglish, foarte multumit...o sa mai comand de la ei
https://www.gamepointsnow.com/
am cumparat eu fara probleme prin google checkout
Cod de discount pentru Zavvi.es: CRISTOBAL30 - scade 3€ din comenzile de peste 30€ (valabil azi si maine)
Pentru cartele valorice PSN eu am folosit de multe ori Best Buy International: Select your Country - Best Buy
Merge si din afara US.
Folositi adresa asta la checking out:
10780 Kempwood Dr.
Houston, TX 77043
Mai multe detalii aici:
International Orders
Am si eu o intrebare catre cei care au comandat pachete mai voluminoase de pe ShopTo. Vreau sa imi cumpar asta:
Hitman Absolution Deluxe Professional Edition - PC - ShopTo.Net
As vrea sa stiu cam cat de sigur este transportul, pentru ca nu as vrea sa lipesc figurina cu super glue acasa dupa ce il ridic de la posta.
Eu nu am cumparat dar in anglia posta e sfanta, la ei nu exista curierat intern, akum depinde cum ai norrc sa se comporte cu pachetu cand ajunge in tara, ca se arunca de colo colo, si nu au deloc grija de lucruri la noi :-). Acum fiecare cu norocu lui
Sent from my Galaxy Tab 2 P5100 using Taptalk 2
am vrut sa comand ceva de pe zavvi.es,dar imi apare costul de transport 20 euro,desi am incercat cu 4 browsere diferite...Stie cineva de ce?
Coduri discount Zavvi.es:
CODIGO6 - 6� din 60� (valabil pana pe 18 octombrie)
10NAVIDAD - 10� din 100� (valabil pana pe 31 decembrie)
A incercat cineva sa ia de la PS3 Games available to buy at 365games.co.uk ? Au niste oferte dragute![]()
M-am suparat pe cei de la shoptodoar pt. c-am cumparat 3 x Tekken Tag 2 PS3 (pt. 2 prieteni) m-au etichetat ca fiind TRADER. Ce oameni...(cu siguranta fac profit maxim si devin milionar...doh) si acum nu mai beneficiez de live chat
sau cel puin mie nu-mi mai apare iconita
(desi eram/sunt silver).
Am o rugaminte (in cazul asta): Poate intreba cineva daca vor aduce BioShock Infinite's Premium si/sau Ultimate Songbird Editions? (indiferent de platforma ca le am pe toate dar preferabil 360). Ca eu n-am cum si unde sa-i intrebnici la forum nu mai am acces
doar sa cumpar pot.
Multumesc.
Lol la Altex Max Payne 3 + Resident Evil 5 Operation Racoon city + Darksiders 2 429.80 143 lei pe joc.
Ar merita daca nu ar fi RE5
Un picut off-topic, dar am zis sa anunt si aici: http://www.consolegames.ro/forum/f29...s-din-romania/
Acelasi lucru, dar pentru produse non-console... si doar din Romania. Enjoy!
Mortal Kombat: Komplete Edition PS3 | Zavvi.com
Intrebare va rog jocul asta este in engleza sau spaniola?
pai scrie ca limba e spaniola si subtitrarile tot in spaniola...intreaba-i pe ei daca e si varianta in engleza
By AlanPoe in forum Carti si Comics
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Apple
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Travel & Fashion
Bookmarks