Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 216 of 381 FirstFirst ... 116 166 206 214 215 216 217 218 226 266 316 ... LastLast
Results 4,301 to 4,320 of 7612

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #4301 SP
    Member eneea's Avatar
    Ieri mi-a venit prima comanda de la zavvi.es. am luat binry domani, costul trans a fost 1 leuro, jocul e full neglish, foarte multumit...o sa mai comand de la ei

2. #4302 SP
    Member Inuhanyou's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    Pentru cei care au cumparat cartele valorice PSN US, se poate sa recomandati un site de incredere?
    https://www.gamepointsnow.com/

am cumparat eu fara probleme prin google checkout

3. #4303 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Cod de discount pentru Zavvi.es: CRISTOBAL30 - scade 3€ din comenzile de peste 30€ (valabil azi si maine)

4. #4304 SP
    Member cr0c0's Avatar
    Pentru cartele valorice PSN eu am folosit de multe ori Best Buy International: Select your Country - Best Buy
    Merge si din afara US.
    Folositi adresa asta la checking out:
    10780 Kempwood Dr.
    Houston, TX 77043

Mai multe detalii aici:
    International Orders

5. #4305 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Am si eu o intrebare catre cei care au comandat pachete mai voluminoase de pe ShopTo. Vreau sa imi cumpar asta:

Hitman Absolution Deluxe Professional Edition - PC - ShopTo.Net

As vrea sa stiu cam cat de sigur este transportul, pentru ca nu as vrea sa lipesc figurina cu super glue acasa dupa ce il ridic de la posta.

6. #4306 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

Re: Ghidul cumparatorului consolist

Quote Originally Posted by Amsterdam View Post
    Am si eu o intrebare catre cei care au comandat pachete mai voluminoase de pe ShopTo. Vreau sa imi cumpar asta:

As vrea sa stiu cam cat de sigur este transportul, pentru ca nu as vrea sa lipesc figurina cu super glue acasa dupa ce il ridic de la posta.
    Eu nu am cumparat dar in anglia posta e sfanta, la ei nu exista curierat intern, akum depinde cum ai norrc sa se comporte cu pachetu cand ajunge in tara, ca se arunca de colo colo, si nu au deloc grija de lucruri la noi :-). Acum fiecare cu norocu lui

Sent from my Galaxy Tab 2 P5100 using Taptalk 2

7. #4307 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Quote Originally Posted by Amsterdam View Post

transportul este sigur de la ei, la noi mai sunt ceva pb.
    insa poate gasesti acelasi joc si la noi, la un pret apropiat.

8. #4308 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    am vrut sa comand ceva de pe zavvi.es,dar imi apare costul de transport 20 euro,desi am incercat cu 4 browsere diferite...Stie cineva de ce?

9. #4309 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Probabil și-au dat seama că evităm comenzile din UK prin filiera .es

10. #4310 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Probabil și-au dat seama că evităm comenzile din UK prin filiera .es

Pai atunci ar trebui sa si-o asume.

11. #4311 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    s-or fi prins si ei

12. #4312 SP
    Member eneea's Avatar
    o sa mai incerc si eu deseara, imi vine sa-m iau ff 13-2, e in jur de 12 euro

13. #4313 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Coduri discount Zavvi.es:

CODIGO6 - 6� din 60� (valabil pana pe 18 octombrie)
    10NAVIDAD - 10� din 100� (valabil pana pe 31 decembrie)

14. #4314 SP
    Member Xristina's Avatar
    A incercat cineva sa ia de la PS3 Games available to buy at 365games.co.uk ? Au niste oferte dragute

15. #4315 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by Xristina View Post
    A incercat cineva sa ia de la PS3 Games available to buy at 365games.co.uk ? Au niste oferte dragute

Da am comandat eu de la ei de 2 ori.Foarte seriosi si mi-au ajuns comenzile in 5-6 zile lucratoare de la ei in stare impecabila

16. #4316 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    M-am suparat pe cei de la shopto doar pt. c-am cumparat 3 x Tekken Tag 2 PS3 (pt. 2 prieteni) m-au etichetat ca fiind TRADER. Ce oameni...(cu siguranta fac profit maxim si devin milionar...doh) si acum nu mai beneficiez de live chat sau cel puin mie nu-mi mai apare iconita (desi eram/sunt silver).

Am o rugaminte (in cazul asta): Poate intreba cineva daca vor aduce BioShock Infinite's Premium si/sau Ultimate Songbird Editions? (indiferent de platforma ca le am pe toate dar preferabil 360). Ca eu n-am cum si unde sa-i intreb nici la forum nu mai am acces doar sa cumpar pot.

Multumesc.
    Attached Images Attached Images membership_trader.png

17. #4317 SP
    Lol la Altex Max Payne 3 + Resident Evil 5 Operation Racoon city + Darksiders 2 429.80 143 lei pe joc.

Ar merita daca nu ar fi RE5

18. #4318 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Un picut off-topic, dar am zis sa anunt si aici: http://www.consolegames.ro/forum/f29...s-din-romania/
    Acelasi lucru, dar pentru produse non-console... si doar din Romania. Enjoy!

19. #4319 SP
    Mortal Kombat: Komplete Edition PS3 | Zavvi.com

Intrebare va rog jocul asta este in engleza sau spaniola?

20. #4320 SP
    Member eneea's Avatar
    pai scrie ca limba e spaniola si subtitrarile tot in spaniola...intreaba-i pe ei daca e si varianta in engleza

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.