Comandă zavvi 04.12.2012 sosită astăzi. A venit poștașul și mi-a adus pachetul![]()
L.E. A sosit cu carcasa crăpată... Așa e cu transportul gratis, nici plicurile cu bule nu sunt de ajuns uneori.![]()
si mie mi-a venit carcasa crapata la dragon's dogma de pe zavvi...sicner preferam sa platesc lira aia, asta e...
Surpriza...azi pe la 3 cioc cioc...unul mic cu o cutie mare in brate...a sosit Max...jocul era in a 2-a cutie separat de cutia originala ...totul este in regula!
cred ca fiecare tara de tranzit a mai adaugat o cutie cu o eticheta de identificare pe ea...felicitari!
a avut cineva probleme cu cheapxboxlivecodes ?eu astept de juma de ora un cod de psn card..asta vara cand am comandat un card de 35 lire mi l-au trimis in 10 min max..
da..eu am primit codul de la cheapxboxlivecodes abia azi dimineata(comanda data aseara la 9.30)...am ratat oferta la Journey/Unfinished swan...aviz celor care asteapta codul instant
De unde se mai pot cumpăra coduri(carduri valorice) pt psn us fara comision si alte taxe?
PS am vazut ca pe bestbuy nu mai au
Nu ştiu dacă te ajută, dar eu de aici am cumpărat de trei ori p�nă acum şi mi-au venit pe mail �n 30 de minute.
CardsCodes - Xbox Live Gold,Playstation Network Cards,WoW,Aion,Star Trek Online,Nintendo Points
Bookmarks