That explains a lot. Imi cer scuze ca am enervat cativa oameni prin postul meu care avea legatura cu suma de bani pe care ppdcezar1 a folosit-o pentru a-si cumpara PC-ul.
That explains a lot. Imi cer scuze ca am enervat cativa oameni prin postul meu care avea legatura cu suma de bani pe care ppdcezar1 a folosit-o pentru a-si cumpara PC-ul.
Auziti, si TVA-ul cat ar fi la electronice? 24% sau 19%?
In fine, cred ca renunt la el in favoarea altuia mai ieftin ca daca e sa mai dau vreo 7 milioane..
nu exista 19%, in Romania sunt 3 cote, cea de 24% care este intalnita la 99% dintre produse indiferent de domeniu, si inca doua cote reduse 5% si 9%) care au aplicabilitate redusa la cateva chestii (Cheresteaua are 5%, ca exemplu)
In fine la tine este 24%
In sfarsit au sosit comenzile de la zavvi.
Din 09/11/2012 respectiv 03/12/2012
De ce au ajuns amandoua in acelasi timp, nu stiu!
Nu vi se pare ca de vreo luna asa....zavvi/thehut au o tendinta de majorare a preturilor la jocuri? eu am tot urmarit niste jocuri de prin Noiembrie cautand cel mai bun pret de moment insa au avut doar cateva scapari la reduceri, dupa care toate s-au majorat cu 10-20%
UFC a fost si la 10 lire, acum e 18
MaxPayne 3 a fost la 15 lire o buna perioada, acum e undeva la 20
GT 5 Academy a fost la 12 acum a ajuns la 18-20
Posibil sa fie si din pricina reducerilor de sarbatori care s-au cam terminat
Si o chestie "romaneasca" am observat ca se intampla pe TheHut, fac SALE cu 10% la majoritatea jocurilor insa cresc preturile peste noapte cu 5-10%deci reducerea finala nu sare de 2-5%
Asta am observat-o de vreo 3 ori. Ultima mai devreme.
Mi-a ajuns si mie prima comanda de la zavvi dupa o pauza maricica. Circa 10 zile lucratoare in perioada de sarbatori, via Posta Maghiara. Nu e rau, zic.
mie mi-a ajuns comanda din noiembrie, dupa ce mi-au returnat banii pe ea...
pe tot ce scrie posta maghiara, e lasat sa moara prin depozite.
am zis eu ca nu sunt de treaba?
am spus ca am mai luat de la ei si nu am avut probleme. problema a fost dupa ce au bagat transportul gratuit din pacate. din cauza serviciului de transport ales.
ce propui sa fac?
Sa le spui ca ai primit comanda si sa-si traga banii.
Nu vad nici un motiv pentru care nu le-ai spune ca a ajuns. Sau ramane cu titlul de daune morale?
N-au cum sa traga banii asa din senin. Eventual se poate face o depunere via PayPal in contul zavvi ([email protected]) cu status "payment owed". Dar in mod normal trebuie sa ajungi la o intelegere. Sau pot face ei dispozitie de plata in contul tau de paypal (Money Request)
Asa am eu un max payne ratacit din noiembrie pt care mi-au facut refund dupa o luna si 2 zile. Daca o sa-mi ajunga jocul totusi am sa ii contactez sa vad cum se procedeaza in cazurile astea. Prefer sa le platesc din nou jocul decat sa il trimit inapoi.
Joc THQ DARKSIDERS II Limited Edition pentru Xbox 360 - PC Garage
Luati cat e cald !
spuneam cu putin timp in urma ca zavvi a crescut preturile pas cu pas, ritmul cresterii preturilor parca a luat-o razna si la astia
Tekken TagTour 2 - saptamana trecuta era 19,89 acum este 37,98 (wow)
Hitman Absolution a fost 17,99 > 19,85 acum este 22,95
Fifa 13 de la 34 la 40
Uncharted 3 GOTY a fost 17,99 acum este 25
FarCry 3 a fost 24.95 acum este 40 (wow)
Exemplele pot continua...
Nu am idee de ce au crescut atat de mult, insa Shopto sunt la mult jocuri bune si noi cu mult sub pretul zavvi. S-a cam intors roata prin UK![]()
Bookmarks