Tineti legatura, daca va fi nevoie de formular, sa il dai tu direct.![]()
Nu mai trimit formulare, probabil ca din pricina atasamentelor pierdute au gandit si ei un pic si au pus in formular online.
http://www.zavvi.com/common/docs/DOR.pdf
Mie mi-au facut refund fara completarea formularului, desi i-am intrebat daca vor sa-l completez sa-l trimit, au raspuns ca nu e nevoie.
In caz de necesitate, puteti avea access la toate formularele zavvi aici
Eu am mai patit o faza asemanatoare cu cei de la Grangergames.co.uk ... mi-au venit 2 / 3 comenzi
Prima data a venit in 6 zile ( am zis oaaauuu ) ... a 3-a dupa vreo luna +++ ... si pe a doua am luat banii inapoi , dar la fel stat f mult timp dupa bani , acolo macar iti raspundeau in 24 de ore de la mail ... aici dupa 5 zile ... ceea ce este cam nasol
De-asta am zis sa incerc alt site , dar nici cu zavvi nu cred ca o sa mai incerc dupa experienta asta ...
Poi atunci o sa astept pana pe 28 ian , le dau din nou mail ... si le spun sa-mi trimita banii pana se fac acele 30 de zile , sau cel putin sa ma " tina minte " cu cererea . Multumesc de sfaturi
Cu ceva intarziere mi-a venit comanda data la zavvi cu dispatch pe 3 Ianuarie. (cred ca a ajuns in posta ieri 22.01) via Österreich Post
3 comenzi au plecat pe 3 ianuarie, 2 au ajuns la aproape 2 saptamani (14 ian) si asta la aproape 3 sapt (22 ian)
Pana acum am constatat ca ori vin in 2 sapt, ori in 3. Daca au trecut trei sapt de la dispatch nu prea mai vin...
Ma da voi in ce orase patiti asta ? Eu am comandat numai de la zavvi si mereu le-am primit in cateva zile, cel mult 9 zile in Timisoara. Poate aveti voi postasi consolisti care va fura jocurile, sau poate sunt eu norocos.
Eu am patit treaba asta in alta tara, nu in RO. Partea si mai suspecta e ca am comandat de cel putin 10 ori de la ei, si doar cu ultimele 2 comenzi am avut probleme. Prima a ajuns dupa aproape 30 de zile (totusi in termen), iar cu ultima am avut problemele enumarate in post-ul anterior,
Baieti , ies putin mai ieftin daca trec cu jocurile pe zona 1.Stiu ca multi aveti conturi si jucati pe zona 2 .Dar ma gandesc serios sa trec pe zona 1.Daca ies mai ieftin .
eu cu zavvi pana acuma nu am avut probleme si sper nici sa nu apara, am mai dat o comanda luni si marti deja cica era despatch...
Te referi la jocurile de pe PS Store? Ca daca te referi in general sau la jocurile ce le gasesti in comert (sau mai bine zis jocurile ce nu le gasesti in comert - z1) atunci nu stiu cum ai ajuns la concluzia ca iesi mai ieftin.
P.S. Nu totul se rezuma la pret, gandeste-te si la practicalitate.
La jocurile ce se gasesc in comert , lira e destul de mare fata de dolar , la asta m-am referit .
Nu ma refeream de la noi in comert , sunt aici pe forum , niste baieti foarte seriosi , prin care poti achizitiona de afara, de ex State.
Eu stiam ca z1 sunt mai scumpe tocmai pt. ca sunt aduse din SUA. Uitandu-ma la thread'ul lui Webpredator pe prima pagina e specificat:
-Jocurile sunt in mare parte regiunea 1 sau 3 (US sau ASIA), fapt ce permite & garanteaza download-area eventualelor add-on-uri / pack-uri de pe Playstation Network!
Acest aspect poate duce la aparitia a doua preturi diferite al aceluasi joc in STOC - variantele US sau ASIA pot fi mai scumpe decat cele UK/EU !
Motivul este simplu : variantele US presupun alte preturi de transport/import decat cele EUROPENE , implicit sunt mai scumpe!
In final au ajuns, destination day-ul lor era pe 17 , au vent pe 24 ... , comanda data la inceputul anului ... Totusi este nasol ca nu ai siguranta ca vin , tracking-ul este inexistent , cred ca o sa ma reorintez si eu spre useri care aduc ... doar ca ... pe mine nu ma deranjeaza daca jocul este SH ... gen Grainger Games ( preturi mai bune , implicit )
Oras Bucuresti
Tracking exista, dar costa in plus
Jocurile aduse nu-s SH, sunt tot jocuri noi si ai variante, ori le cumperi direct de aici din stock-ul baietilor, ori le comanzi prin useri ca RobertDinu unde iti vin o data la doua saptamani dar 100% vin!
Stie cineva de unde pot face rost de tobe ,de ps3, pentru guitar hero? (la un pret decent ,maxim 300 ron)
Intra pe Console Games, PC Games & Handheld Computer Games | Grainger Games
Si vezi ca au si USED ... eu pernsonal am luat vreo 4 jocuri used ... si toate au venit in conditii foarte ok , doar ca nu au avut online pass ( nici nu m-a interesat prea mult acest aspect ) , da , de pe zavvi mi-au venit sigilate ... dar exista si optiunea MULT mai ieftina ... si sfat pt cei cautatori de chilipiruri , vedeti ca se pot obtine usor vouchere de 10 % sau disscount pe jocul care il doriti la aia de pe site ... folosing ... seen it cheaper somewhere else ... let us know ...![]()
Bookmarks