Eu la Shopto am avut o surpriza neplacuta cu primul preorder care, de fapt, s-a transformat in backorder. A fost putin cam dezamagitor, dar in rest s-au miscat ok, din momentul dispatch-ului.
Eu la Shopto am avut o surpriza neplacuta cu primul preorder care, de fapt, s-a transformat in backorder. A fost putin cam dezamagitor, dar in rest s-au miscat ok, din momentul dispatch-ului.
Hmm...Am vazut ca ofera si posibilitatea achitarii in avans pt preorder (pana la launch date). Ma gandesc ca in acest caz comanda devine prioritara fata de un preorder neachitat (asa mi s-ar parea logic).
Eu am facut preorder la ei doar pentru FIFA13. Fara sa platesc in avans. Si a ajuns bine.![]()
gasesc pe undeva un pret mai bun la ps3, eventual sa fie varianta slim? un magazin din Romania, va rog![]()
O comanda (de suplimente proteice, don't know if it matters) de pe zavvi cu tracked delivery de 8
4 zile, coletu adus la usa.
04 Feb 2013 11:30 Warrington Shipment details received
07 Feb 2013 07:21 Budapest The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.
08 Feb 2013 00:00 Sibiu The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates.
08 Feb 2013 07:43 Dpd Group Your parcel has arrived at the local delivery depot
08 Feb 2013 08:51 Dpd Group Your parcel is on the vehicle for delivery
Mai erau cateva zone acolo, am lasat ce e mai important.
astia de la zavvi au scos transportul gratuit pt RO ? pt ca imi apare doar o optiune de tracked si e 16 lire![]()
@dannyoorr21 - pe pagina anterioara ce s-a scris?
http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post931423
Salut, ce parere aveti de cheapxboxlivecodes.com sunt seriosi? Vreau sa imi cumpar niste Microsoft Points de la ei
Sunt aceeasi cu cheap microsoft points| buy microsoft points| 2100 Microsoft points|instant email delivery | Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards, care sunt recomandati pentru PSN cards...
Eu la ultima comanda la EF a trebuit sa le dau mail după 24 ore sa le aduc aminte ca am comandat un cod. Din pct meu de vedere sunt ok ca si preț însă la promptitidine lasă de dorit.
Și nu sunt la prima experiență negativă cu ei. Data trecută am ajuns să fac sesizare la Paypal după 48 de ore de la comandă...
Sent from my iPhone using Tapatalk
S-a intamplat ceva cu zavvi? Mie nu imi mai apare decat optiunea de tracked delivery..
Si eu la fel am patit. Asa mi-au trimis ultima comanda cu tracked, dar nu m-a costat nimic in plus.
Mie imi cer baietii 15.99 pentru tracked delivery. Iar in lista cu International Delivery se pare ca au scos Romania de la varianta free pentru Europa.
Dap - ori de la tona de refund-uri ca nu livrau intr-o saptamana ori cauta o alternativa. Ultimele au venit din Austria niste joace si nadragi - mai am pe teava un SSX si Sleeping Dogs.
Mie nu mi-a venit coletul dupa aproape o luna , dar mi-au dat rapid refund la el...Am platit cu paypal sa fiu sigurUn colet l-am primit in 15 zile si al 2 lea nu a mai venit...
Nu am facut scandal , am asteptat cele 21 de zile care au spus maxim si cand am vazut pauza , am dat disputa pe paypalProblem solved fara scandal
Bookmarks