E clar..revenim la ShopTo si eBay. E absurd sa iei un joc de ~15 lire si sa platesti transport inca pe atat. Pacat. A fost frumos cat a durat![]()
E clar..revenim la ShopTo si eBay. E absurd sa iei un joc de ~15 lire si sa platesti transport inca pe atat. Pacat. A fost frumos cat a durat![]()
Da, asa e, dar una e sa rezolvi tu in 2 pasi si 3 miscari cu PayPal si dupa aia sa-ti vina pachetu la usa si alta sa te duci sa depui bani intr-un cont, sa astepti sa plece o comanda mai mare si dupa aia sa te duci in celalalt capat al BucurestiuluiE foarte bine ca putem apela la RD si am facut-o si eu, dar pentru chestii mai valoroase si mai voluminoase, nu pentru un joc. In fine, eu zic ca or sa revina la ganduri mai bune cei de la zavvi..they just need some time.
Salut , sper sa nu fie chiar 100 % offtopic ... dar dupa ultima stire a site-ului ... m-ar interesa jocul " Journey " ... exista vreo varianta de cumparat pe PS3 ( inafara de download de pe psn ) ... ca nu prea am gasit pe la noi ... si nici google nu a fost asa mult de folos ... MS
Imi poate spune cineva unde pot gasi Bioshock Ultimate Rapture Edition pentru xbox 360?
Daca fac un Back order la shopto in cat timp ar ajunge jocul la mine? Daca a facut cineva.
Most wanted pentru PS3 si Xbox la doar 17£ la back order.
Daca sunteti abonati la newsletter-ul Magazin jocuri noi pc ps3 xbox360 | Jocuri 2012 | Games Shop ati primit ieri un cod de reducere 50% la orice comanda valabila azi, 1 martie![]()
Mda, faina treaba au facut astia. Am dat comanda la 6 jocuri, dupa 10 min sunt sunat sa aud ca au doar 1 joc din cele 6.Voi ati prins ceva miere sau nici nu a existat ?
A reusit cineva sa comande vreun gift card? Eu am fost sunat, dar mi s-a spus ca produsul respectiv nu face parte din promotie.
Am prins si eu un RDR Goty si un Crysis 2 LE la spartu targului. 140 de lei cu tot cu transport. Nu e rau, dar probabil ca ce a fost mai bun s-a dat de dimineata. In orice caz, faina initiativa![]()
Deci fara certificatele cadouBeneficiezi de 50% discount pentru toate produsele din stoc dar nu si pentru costul de transport al comenzii sau pentru certificatele cadou.
Bookmarks