Am sunat si la emag si la Altex acum 1 ora, nu au nimic in stoc acum, abia dupa 12 martie cica... desi adin33 a primit azi jocul de la emag. Bizar! Nu ma mai agit atata, astept ziua de marti/miercuri si asta e.
Am sunat si la emag si la Altex acum 1 ora, nu au nimic in stoc acum, abia dupa 12 martie cica... desi adin33 a primit azi jocul de la emag. Bizar! Nu ma mai agit atata, astept ziua de marti/miercuri si asta e.
Alt site pentru valuta PSN in lire ? Livrare cat se poate de instant si fara confirmare telefonica ?
Allromedia nu ma lasa sa finalizez comanda cu cardu (cand dau click pe paypal imi da refresh la pagina)
Poti incerca game.co.uk. De mentionat faptul ca am primit codul dupa 24 de ore, dar asta a fost anul trecut, merita sa incerci.
Poti incerca si Buy playstation network cards| buy psn card email delivery| cheap psn cards UK| psn cards instant email Paypal | Electronic First - Fast and Secure Email Delivery of Gaming Cards.
Acum 1 an mergea bine, acum nu mai stiu. Folosesc doar metoda iPaul.Dar nu poti plati la el prin PayPal.
Am întrebat și pe threadul dedicat, dar nu mi-a răspuns nimeni: a avut cineva pre-comanda la Altex pentru Tomb Rider și i-a sosit deja jocul?
salut , a venit in ziua lansarii , dar nu am primit Steelbookul cadou desi aveam preorder la Collectors Ed. Suna sau email la comenzi altex
Greseala oare ?
Michael Jackson - The Experience PS3 | ALTEX
Daca ramane pana miercuri la pretul asta (maine nu am cum sa ajung intr-un altex), eu il iau, macar de dragul pretului![]()
Nu cred asta neaparat. Nu stiu cum ai prins tu insa o rezervare. Tocmai ce m-am uitat si tot indisponibil este.
Eu l-am rezervat ieri in Pallady, ma duc acum sa il iau. gvingi76 daca ti-l doresti ti-l dau tie, eu il iau de dragul lui MJ![]()
Game.co.uk nu m-a lasat (cont de Paypal din Romania, game fiind destinat doar pentru englezi) si la electronicfirst am failuit cumva verificarea. Avem un alt numar de telefon atasat contului de paypal iar prin mail le-am dat al numar.
Allromedia merge la voi ? Acum nici butonu de pay with paypal nu mai apare.
Un alt site fara confirmare telefonica, instant, stiti ?
Incearca sa platesti cu cardul direct (game.co.uk) si cu adresa de UK. La mine a functionat.
http://www.amazon.co.uk/House-Dead-O...3526153&sr=1-1
http://www.amazon.co.uk/Virtua-Tenni...3526119&sr=8-5
Pret foarte bun ...stoc limitat...
Altex
Livrarea comenzilor in Bucuresti
* modalitate de plata card credit/debit*- GRATUIT pentru comenzile mai mari de 99,9 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 99,9 lei se percepe o taxa de transport de 10 lei.
* modalitate de plata virament bancar*- GRATUIT pentru comenzile mai mari de 99,9 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 99,9 lei se percepe o taxa de transport de 10 lei.
* modalitate de plata numerar*- GRATUIT pentru comenzile mai mari de 99,9 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 99,9 lei se percepe o taxa de transport de 10 lei.
Livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei
* modalitate de plata card credit/debit*- GRATUIT pentru comenzile mai mari de 99,9 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 99,9 lei se percepe o taxa de transport de 10 lei.
* modalitate de plata virament bancar*- GRATUIT pentru comenzile mai mari de 99,9 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 99,9 lei se percepe o taxa de transport de 10 lei.
* modalitate de plata numerar*- GRATUIT pentru comenzile mai mari de 99,9 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 99,9 lei se percepe o taxa de transport de 10 lei.
Bookmarks