Dupa 21 de zile.
Eu am intampinat alta dificultate ... stiti ca la multe site-uri aveti 2 randuri pt a da adresa ... eh cand se printeaza pe un sticker ... exista sanse sa nu se printereze adresa complete ... si atunci e o problema cu ajunsul lui voi
Eu am patit una si mai funny ... ma suna azi postasul ca cica vezi ca am ceva pt tine ... dar daca eram in concediu nu stia altcineva ca pt tine este ... Seller-ul de pe ebay a trecut numele meu + stradata si partial din nr ei ... si atat![]()
Poate cineva sa simuleze o comanda la zavvi (prin metoda cu transport 1 lira) si sa imi spuna daca ajunge pana la confirmarea platii prin paypal?
Multumesc anticipat!
Mie inca nu mi-a ajuns Beyond Two Souls cu dispatch pe 2 ianuarie. Am facut plangere si au zis ca au trimis un replacement. Sa vad daca va ajunge...
Of...si vroiam sa-mi iau de pe zavvi Dark Souls 2 + Comic book:
Dark Souls II (Includes Graphic Novel - Pre-order Incentive) Xbox 360 | Zavvi.com
anuntati daca gasiti o metoda sa coste posta mai putin, cred ca apelez la Robert Dinu pana la urma![]()
Salutare,imi puteti zice daca acest cablu Playstation 3 � Cablu VGA HD Playstation 3 este bun sa conectezi ps3 la monitor vga sau la laptop. Are cineva asa?
Cand cumparati jocuri de la MediaGalaxy/Altex sa le desfaceti in magazin in fata vanzatorului pentru verificare. Reclamatiile ulterioare nu se iau in calcul daca nu faceti asa....![]()
fii sigur ca s-au gasit niste destepti sa zica ca nu le-a mers codul sau ca nu era in carcasa discul, crezand ca o sa dea teapa ca dupa modelul paypal (unde comandau jocuri fara confirmare din uk si dupa ce le ridicau de la posta le declarau pierdute si cereau full refund).
cu transportul cred ca se poate cere verificare de colet la receptie si daca jocul e avariat, refuzi comanda.
Am o intrebare, poate mai neavizata, cei de pe amazon vad pe ipul meu ca sunt roman si egalizeaza preturile de pe site cu cele din tara (mai mari) sau au ajuns sa egalizeze romanii preturile cu cele din occident? sau a fost asa din totdeauna si nu stiu ce vorbesc? in fine sunt unele produse care sunt o idee mai ieftina pe amazon de ex unele jocuri (cele publicate de EA mai ales) dar sunt de asemenea multe articole care au pretul de magazin din romania si aici nu ma refer numai la jocuri. ce e drept nu m-am mai uitat de mult pe amazon sau sa fac item hunting.. de ex ps4 e 400 de lire versus 18 milioane cat e in altex
nu egalizeaza nimeni nimic in functie de IP-uri...alea sunt preturile pe care le practica
Bookmarks