Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 292 of 381 FirstFirst ... 192 242 282 290 291 292 293 294 302 342 ... LastLast
Results 5,821 to 5,840 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #5821 SP
    Banned asperas's Avatar
    Din ce vad nu mai apare optiunea pt a rezerva in magazinele (ALTEX)..!

2. #5822 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    nu apare cand au campanii cum este asta cu Black Spring whateva

3. #5823 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by madskills View Post
    Hai sa va spun eu cum e cu "black friday" si profesionalismul celor de la Altex. Pe 31.04.2014, pretul la Gran Turismo era de 69 de lei. N-am mai apucat sa ajung sa-l iau din magazin, ca am iesit tarziu de la munca. Ma duc ieri pe la ora 18, pretul era 129 de roni. Le zic celor de acolo stiti, am vazut oferta, pe site e 82 de lei ( "ieftinisera" cu 12 lei in plus pentru maretul black friday"). Se uita un ciumpalac la mine si-mi zice cu un ton superior: ati facut rezervare? Ii zic nu. Atunci nu putem sa va dam produsul, noi nu stim sa fie pretul de 82 de lei. Ii raspund calm, omule, hai ca intru acum de pe telefon si fac rezervare sau poftim, eu sun si raspunzi tu si facem rezervare. Ca de ce il iau la misto..Vine alt tip mai sanatos la cap imi zice stati o secunda sa verific eu pe site. Dupa 10 minute de plimbat prin magazin (Liberty Mall) imi zice ok, haideti ca v-am facut eu o rezervare, pretul este, atentie, 84.9 roni. Crescuse cu 2 roni in 3 ore, de parca era listat la bursa jocul . Am zis bine domne, hai ca-l iau si asa. La casa au stat, fara exagerare, 5 minute pe ceas, sa-mi aplice reducerea aia.

Asta e "profesionalismul" celor de la Altex. Habar nu au de preturi, de ce promotii au pe site, etc.
    Pai cine nu stie, nu cunoaste. Adica tu.

Pretul de pe site nu e neaparat acelasi cu cel din magazin. Ca sa beneficiezi de pretul de pe site trebuie sa cumperi online ori sa rezervi in magazin de pe site. Din momentul in care faci rezervarea in magazin trebuie sa treaca 30 minute ca sa le apara in sistem comanda, dupa care ei te suna sau iti trimit mail ca produsul e rezervat pentru tine. Atentie, al doilea mail e valabil.

Aia din magazine nu au habar de preturile de pe site, deoarece sunt altii care le fac.

---------- Post added 02-05-2014 at 15:36 ----------

Quote Originally Posted by adibose View Post
    pt jocul "X" pretul ONLINE este unic, iar in magazine poate sa difere in functie de magazin! Ca sa il cumperi la pretul de ONLINE trebuie sa faci rezervarea ONLINE , altfel in magazin il cumperi cu pret de magazin. Sunt doua chestii diferite, Magazin vs ONLINE. Cei din magazine au habar de preturile din magazine, iar cei de la ONLINE au habar de cele online. Te-ai suparat degaba pt ca aveau dreptate ei, nu tu.
    Dar discutia este OT!
    Ar fi bine de mutat pe "ghidul cumparatorului consolist"
    Ce spui, ca la un anumit magazin Altex un produs e mai ieftin/scump decat la un alt magazin Altex?

4. #5824 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Am descoperit reteta succesului in Altex. Am trimis prietena in locul meu, sa rezerve un joc direct in magazin (daca nu se poate online zilele astea) si sa il cumpere. Pe langa faptul ca a fost super amabil angajatul, a dat si altex-ul peste cap ca sa gaseasca jocul

5. #5825 SP
    svg
    Member svg's Avatar
    Pimp

6. #5826 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar

7. #5827 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Ciudat, am luat pe primele doua exact cum zice acolo, si la jocul de vita care il vad free, imi zice ca nu este eligibil.

Le: da, l-au fixat.

8. #5828 SP
    Se pare ca nu mai merge bugul :/

9. #5829 SP
    Member Buyk's Avatar
    Intr-adevar il vede ca free dar cand ii dau sa il cumpar spune " you are not eligible to purchase or download this content", am incercat pe cont SUA.

Au fost rapizi sa repare bugul

10. #5830 SP
    Holy fck!!! Am incercat acum si am jocul gratis
    Attached Images Attached Images image.jpg

11. #5831 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Confirm, mersi JeneI

12. #5832 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Se pare ca Altex are din nou PS4 in stoc.

http://www.altex.ro/consola-playstation-4

13. #5833 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    E doar la comanda online se pare.

14. #5834 SP
    Member nutzule's Avatar
    exact

15. #5835 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Multumesc magazinului Flanco pentru acest "minunat" cadou. Cine stie din ce colt a magaziei l-au cules, bagat in centrifuga si trimis apoi la mine...
    Attached Images Attached Images 1509309_676646625736663_7587889811958051588_n.jpg 10171216_676646542403338_5367963370926321072_n.jpg

16. #5836 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    N-o sa inteleg niciodata de ce folosesc rafia asta de legat snopii de grau , ma intreb de ce nu l-au legat cu sarma ... eventual ghimpata . N-o sa ma satur niciodata de vorba asta romaneasca : ce vrei dom'le la banii astia ?

17. #5837 SP
    Member GODZYLLA's Avatar
    Urasc sistemul asta de "protectie". La Altex cand fac comanda le spun clar ca le returnez produsul daca vine din raft cu urme de asa ceva. N-ai ma ce sa le ceri. Cand o sa inteleaga ca nu vand paine, ci jocuri (de colectie), poate ca altfel va sta treaba. Mie mi-ar fi rusine sa vand o cutie in halul asta si la un mouse, care vorba aia, o arunci imediat.

@SWTFU: Sa zicem ca da, la astea mai mici, dar la cutiile mari gen Buccanneer mai greu de ciordit.

18. #5838 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai e sistem de protectie impotriva ciorditorilor multi din Romania.

19. #5839 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Lipseste un footprint de pe ea, unsa intr-o parte cu ceva fecale si gata, joc la reducere

20. #5840 SP
    Member tzuik's Avatar
    Toata pachetele Killzone Trilogy de la Flanco arată în halul ăla. Am văzut câteva pe rafturi care arătau mult mai rău.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 292 of 381 FirstFirst ... 192 242 282 290 291 292 293 294 302 342 ... LastLast