Din ce vad nu mai apare optiunea pt a rezerva in magazinele (ALTEX)..!
Pai cine nu stie, nu cunoaste. Adica tu.
Pretul de pe site nu e neaparat acelasi cu cel din magazin. Ca sa beneficiezi de pretul de pe site trebuie sa cumperi online ori sa rezervi in magazin de pe site. Din momentul in care faci rezervarea in magazin trebuie sa treaca 30 minute ca sa le apara in sistem comanda, dupa care ei te suna sau iti trimit mail ca produsul e rezervat pentru tine. Atentie, al doilea mail e valabil.
Aia din magazine nu au habar de preturile de pe site, deoarece sunt altii care le fac.
---------- Post added 02-05-2014 at 15:36 ----------
Ce spui, ca la un anumit magazin Altex un produs e mai ieftin/scump decat la un alt magazin Altex?
Am descoperit reteta succesului in Altex. Am trimis prietena in locul meu, sa rezerve un joc direct in magazin (daca nu se poate online zilele astea) si sa il cumpere. Pe langa faptul ca a fost super amabil angajatul, a dat si altex-ul peste cap ca sa gaseasca jocul![]()
Nu stiu daca merge inca bugul,insa cei cu cont SUA spor
God of War Collection Vita / PS3 Free on PSN (Plus Required) - Video Game Deals - Cheap Ass Gamer
Ciudat, am luat pe primele doua exact cum zice acolo, si la jocul de vita care il vad free, imi zice ca nu este eligibil.
Le: da, l-au fixat.
Intr-adevar il vede ca free dar cand ii dau sa il cumpar spune " you are not eligible to purchase or download this content", am incercat pe cont SUA.
Au fost rapizi sa repare bugul![]()
Se pare ca Altex are din nou PS4 in stoc.
http://www.altex.ro/consola-playstation-4
Multumesc magazinului Flanco pentru acest "minunat" cadou. Cine stie din ce colt a magaziei l-au cules, bagat in centrifuga si trimis apoi la mine...
N-o sa inteleg niciodata de ce folosesc rafia asta de legat snopii de grau , ma intreb de ce nu l-au legat cu sarma ... eventual ghimpata . N-o sa ma satur niciodata de vorba asta romaneasca : ce vrei dom'le la banii astia ?![]()
Urasc sistemul asta de "protectie". La Altex cand fac comanda le spun clar ca le returnez produsul daca vine din raft cu urme de asa ceva. N-ai ma ce sa le ceri. Cand o sa inteleaga ca nu vand paine, ci jocuri (de colectie), poate ca altfel va sta treaba. Mie mi-ar fi rusine sa vand o cutie in halul asta si la un mouse, care vorba aia, o arunci imediat.
@SWTFU: Sa zicem ca da, la astea mai mici, dar la cutiile mari gen Buccanneer mai greu de ciordit.
Toata pachetele Killzone Trilogy de la Flanco arată în halul ăla. Am văzut câteva pe rafturi care arătau mult mai rău.
Bookmarks