Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 300 of 381 FirstFirst ... 200 250 290 298 299 300 301 302 310 350 ... LastLast
Results 5,981 to 6,000 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #5981 SP
    Member Privatul's Avatar
    Haide ca sparg eu gheata si te intreb ceva. Am fost in Altex Baia Mare dupa 2 jocuri (mai precis god of war care sunt pe site la 29.9 lei). Ajuns acolo ma intampina cei de la raion si imi spun ca nu e posibil asa ceva ca jocurile sunt 49.9. Intru pe site le arat si ei imi zic sa fac rezervare cu preluare din magazin si voi primi jocurile la pretul de site. Ma pun si fac si stam si asteptam sa le vina si lor mail. Si stam si stam ca prostii si ne uitam unii la altii iar in final dupa aproape o ora plec dezamagit fiindca nu au primit niciun mail. Le-am lasat numele si numarul de telefon sa ma sune dar evident ca nu am mai auzit de la ei de nicio veste.

2. #5982 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Aici e vina ta, trebuia sa faci rezervare de acasa, preturile nu coincid. In momentul in care primesti mail-ul de confirmare, te duci si ridici produsul.

3. #5983 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Cand s-au facut rezervarile? Despre ce jocuri este vorba? Faptul ca nu au primit email asta nu inseamna ca rezervarile nu au fost inregistrate in sistem.

Quote Originally Posted by Privatul View Post
    Haide ca sparg eu gheata si te intreb ceva. Am fost in Altex Baia Mare dupa 2 jocuri (mai precis god of war care sunt pe site la 29.9 lei). Ajuns acolo ma intampina cei de la raion si imi spun ca nu e posibil asa ceva ca jocurile sunt 49.9. Intru pe site le arat si ei imi zic sa fac rezervare cu preluare din magazin si voi primi jocurile la pretul de site. Ma pun si fac si stam si asteptam sa le vina si lor mail. Si stam si stam ca prostii si ne uitam unii la altii iar in final dupa aproape o ora plec dezamagit fiindca nu au primit niciun mail. Le-am lasat numele si numarul de telefon sa ma sune dar evident ca nu am mai auzit de la ei de nicio veste.

---------- Post added 20-06-2014 at 17:55 ----------

Ai gresesti Flavius. In mod normal trebuie sa va sune cineva din magazin pentru a confirma ca produsul este disponibil in magazin si SIGILAT! Asa nu te duci degeaba pana acolo. ... si nu trebuie sa faci rezervarea neaparat de acasa, o poti face si in magazin, dar tineti minte ca trebuie sa asteptati circa 30 min pana cand rezervarea se importa in sistem.

Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Aici e vina ta, trebuia sa faci rezervare de acasa, preturile nu coincid. In momentul in care primesti mail-ul de confirmare, te duci si ridici produsul.

4. #5984 SP
    Member Privatul's Avatar
    Acum 2 zile la orele 21:00. Este vorba (nu mai stiu 100% exact) despre God of war 3 si God of war collection (cel cu chains of olympus si ghost of sparta).

@flavy_us: Nu inteleg de ce este vina mea atata timp cat cei de la raion au zis ca nu e nicio problema daca fac din interiorul magazinului rezervarea. Au spus ca nu dureaza mult si cum ei lucreaza la altex am zis ca stiu ei mai bine. Nu am crezut ca o sa ma tina pana la ora inchiderii si o sa plec si cu mana goala.

LE: Am vazut ca e si The bureau: xcom declassified la reducere dar decat sa il rezerv si sa ma duc acolo sa imi zica ca nu au primit nimic mai bine ma lipsesc.

5. #5985 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Altex = MediaGalaxy = eMAG
    Altex=MG
    Emag=Flanco

6. #5986 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by AndreiChirita View Post
    Cand s-au facut rezervarile? Despre ce jocuri este vorba? Faptul ca nu au primit email asta nu inseamna ca rezervarile nu au fost inregistrate in sistem.

---------- Post added 20-06-2014 at 17:55 ----------

Ai gresesti Flavius. In mod normal trebuie sa va sune cineva din magazin pentru a confirma ca produsul este disponibil in magazin si SIGILAT! Asa nu te duci degeaba pana acolo. ... si nu trebuie sa faci rezervarea neaparat de acasa, o poti face si in magazin, dar tineti minte ca trebuie sa asteptati circa 30 min pana cand rezervarea se importa in sistem.
    Si de ce m-as duce in magazin si as astepta 30 de minute?! E o tampenie. Il rezerv si merg dupa ce am o confirmare. And btw, nu m-a sunat nimeni niciodata, doar am primit confimare via e-mail, si am gasit mereu produsul.

---------- Post added 20-06-2014 at 17:59 ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Altex=MG
    Emag=Flanco
    DOMO forever alone

---------- Post added 20-06-2014 at 18:07 ----------

privatul, eu am rezervat xcom in magazin, la fel cum am facut cu majoritatea jocurilor de la Altex (si pentru PS3/PS4, si pentru PC), si le-am gasit tot timpul, sigilate, si la pretul de pe site. E metoda cea mai sigura, fara batai de cap.

7. #5987 SP
    Member ovydik's Avatar
    Lasati ca daca am inghiti toti ca se7en fury o sa ajungem si noi sa avem un magazin care-si respecta clientii GARANTAT.........dooooh

8. #5988 SP
    [QUOTE=flavi_us;1129322]Si de ce m-as duce in magazin si as astepta 30 de minute?! E o tampenie. Il rezerv si merg dupa ce am o confirmare. And btw, nu m-a sunat nimeni niciodata, doar am primit confimare via e-mail, si am gasit mereu produsul. [COLOR="Silver"]

Sunt unele persoane care vin direct in magazin fara sa faca rezervare si spun "...dar am vazut ca jocul X are pretul Y pe site. De ce difera pretul?" ...si atunci trebuie facuta rezervarea in magazin ca sa nu trimiti clientul acasa sa faca rezervarea de acolo (ar fi absurd). Eu vorbesc de persoane in general, nu doar de voi care stiti care-i treaba cu butonul magic "rezerva in magazin" de pe site-urile Altex/MG

Si inca ceva...cand spui ca primesti confirmare pe email te referi la mesajul care se trimite automat dupa fiecare rezervare sau iti scrie efectiv un angajat din magazin si iti spune ca poti sa te prezinti in magazin sa-ti ridici produsul?

Acum 2 zile la orele 21:00. Este vorba (nu mai stiu 100% exact) despre God of war 3 si God of war collection (cel cu chains of olympus si ghost of sparta).

@flavy_us: Nu inteleg de ce este vina mea atata timp cat cei de la raion au zis ca nu e nicio problema daca fac din interiorul magazinului rezervarea. Au spus ca nu dureaza mult si cum ei lucreaza la altex am zis ca stiu ei mai bine. Nu am crezut ca o sa ma tina pana la ora inchiderii si o sa plec si cu mana goala.

LE: Am vazut ca e si The bureau: xcom declassified la reducere dar decat sa il rezerv si sa ma duc acolo sa imi zica ca nu au primit nimic mai bine ma lipsesc.
    Vad ca acum s-au modificat preturile. Poti sa te duci in magazin cu rezervarile tiparite si le spui ce s-a intamplat: ca ai facut rezervarile impreuna cu angajatul in magazin acum 2 zile, dar el nu ti-a oferit produsele la pretul de pe site deoarece nu a primit email-ul fermecat cu rezervarile tale si te-a trimis acasa cu mana-n fund spunandu-ti ca te va suna...ai asteptat, dar nu te-a sunat nimeni. Daca il gasesti pe respectivul angajat la munca e si mai bine. Poate rezolvi ceva.

Cat despre Xcom declassified, poti proceda la fel: tiparesti rezervarile sa ai ca dovada ca intr-adevar le-ai facut, asa nu are cum sa spuna "ca nu a primit nimic".

9. #5989 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Nu ma refer la mesajul automat, acela doar confirma ca am plasat o comanda. Ma refer la al doilea mail, cel care confirma ca produsul este pe stoc, si care in general e trimis de la Altexul in care am rezervat.

10. #5990 SP
    Nu ma refer la mesajul automat, acela doar confirma ca am plasat o comanda. Ma refer la al doilea mail, cel care confirma ca produsul este pe stoc, si care in general e trimis de la Altexul in care am rezervat.
    In cazul acesta procedezi cum trebuie. Eu de obicei sun clientii, poate au intrebari si despre alte produse.

11. #5991 SP
    Member memol's Avatar
    O singura data am fost sunat de cei de la altex dupa ce am facut o rezervare la un Steelbook pt Tomb raider,in rest am facut zeci de rezervari dar nu am primit decat cele 2 mail-uri care se primesc de obicei la o comanda online.

Eu unul sunt multumit de magazin.

12. #5992 SP
    Banned Templier's Avatar

Sunt unele persoane care vin direct in magazin fara sa faca rezervare si spun "...dar am vazut ca jocul X are pretul Y pe site. De ce difera pretul?" ...si atunci trebuie facuta rezervarea in magazin ca sa nu trimiti clientul acasa sa faca rezervarea de acolo (ar fi absurd).
    Asta e BS! Si mie mi s-a intamplat sa ajung in magazin si sa mi se spuna " Aaaa pai ala e pretul de on-line ..." de parca sunt prosti aia care vin in magazin si aia care rezerva pe net sunt brainiacs. Daca ai un pret redus ar trebui sa fie ORIUNDE redus si poti spune ca doar la 30 buc este valabila oferta!

13. #5993 SP
    Member Privatul's Avatar
    Si de ce m-as duce in magazin si as astepta 30 de minute?! E o tampenie. Il rezerv si merg dupa ce am o confirmare. And btw, nu m-a sunat nimeni niciodata, doar am primit confimare via e-mail, si am gasit mereu produsul. [COLOR="Silver"]
    Pentru ca, ce sa vezi, eu nu stiam ca se poate rezerva online pe site si sa il ridici din showroom. Credeam ca ti-l trimite acasa si mai platesc si ramburs. De aceea am stat in showroom sa fac treaba. Oricum ce treaba e asta sa ai pe site un pret si in magazin altul? E ca si cum mi-as face rezervare la un hotel pe net la suma x si cand ajung acolo sa am de platit x+y

AndreiChirita: Daca zici ca as avea sanse sa rezolv ceva ma duc. Daca insa ma duc la plezneala mai bine nu ma duc

14. #5994 SP
    Member memol's Avatar
    @ tempplier,lor le convine situatia.

De ex. cand am fost sa-mi iau Castlevania de la Altex Unirii era in fata mea o tanti care a dat 120 lei pe Sly Cooper Trilogy de PS Vita desi pe site la Altex era 50 lei,deci,femeia a fost jecmanita de 70 lei.

Angajatii daca erau corecti o ajutau pe femeie sa ia jocul la 50 lei nu la 120 lei

15. #5995 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Crede-ma ca nu toti angajatii stiu ce preturi sunt pe net. Datoria lor e sa stie preturile din magazin si atat. Mai ales la jocuri, crezi ca ei sunt toti gameri, crezi ca se uita zilnic pe site sa vada ultimile promotii?! Nu, tot ce vor e sa termine munca si sa se duca si ei acasa, sa bea o bere linistiti.

16. #5996 SP
    Member akzation's Avatar
    Defapt @memol mie mi-au spus clar angajatii Altex ca daca vreau un joc cu pretul de pe site , trebuie sa il cumpar de pe site sau sa il rezervi tot de pe site in magazin. Altfel ti-l vor da la pretul de pe raft. Deci , nu a fost chiar "jecmanita" , da corect angajatii ar fi putut sa o anunte de oferta de pe site , dar sa fim seriosi , in ziua de astazi nu cred ca se mai asteapta cineva la asa ceva.

17. #5997 SP
    Banned Templier's Avatar
    Pai asa e frate!Corect! Mai intram si noi la ei pe site, au trafic, le facem treaba ca le completam noi formularele de scoatere din stoc! Ma bucur ca au reduceri dar nu ma luati cu " taxa pe prostie " ca nu merge.Toti vor sa faca bani dar vorbim aici de corectitudine si cum a zis si memol nu prea dau dovada ca ar avea!

18. #5998 SP
    AndreiChirita: Daca zici ca as avea sanse sa rezolv ceva ma duc. Daca insa ma duc la plezneala mai bine nu ma duc
    Un nr. de tel nu ai din magazin ? sa rogi pe un angajat de acolo sa verifice sa vada daca mai sunt rezervarile in sistem. Daca mai sunt, sa le transforme in bon de comanda pe 24 de ore si poti sa te duci si maine sa le ridici...Sau te duci direct in magazin si le spui ce s-a intamplat. Din spusele tale tu nu ai nicio vina, angajatul nu si-a facut treaba si din cauza asta tu ai pierdut preturile care erau in oferta. Daca te duci in magazin nu uita sa-ti tiparesti si rezervarile sa ai ca dovada...

19. #5999 SP
    Member memol's Avatar
    Atata timp cat aceea femeie nu a fost atentionata de chestia asta consider ca a fost pacalita.

Sunt o groaza de oameni care au salarii de 800-1000 lei care totusi fac sacrificii sa-si cumpere un joc si fiecare banut pt ei conteaza

Chiar si eu care am o colectie destul de ok de jocuri PS3 fac destule sacrificii (am 900 lei sal.)ca sa imi cumpar un joc.

20. #6000 SP
    Member Privatul's Avatar
    Un nr. de tel nu ai din magazin ? sa rogi pe un angajat de acolo sa verifice sa vada daca mai sunt rezervarile in sistem. Daca mai sunt, sa le transforme in bon de comanda pe 24 de ore si poti sa te duci si maine sa le ridici...Sau te duci direct in magazin si le spui ce s-a intamplat. Din spusele tale tu nu ai nicio vina, angajatul nu si-a facut treaba si din cauza asta tu ai pierdut preturile care erau in oferta. Daca te duci in magazin nu uita sa-ti tiparesti si rezervarile sa ai ca dovada...
    Altex Baia Mare nu au numar de telefon. Oricum rezervarea de 24 de ore a expirat ieri pe vremea asta asa ca ma duc degeaba. Mie imi pare rau de jocuri dar au pierdut doar un client, nu 100.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 300 of 381 FirstFirst ... 200 250 290 298 299 300 301 302 310 350 ... LastLast